מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באשכים בבטן התחתונהרון22/06/2009
שכבתי עםידידה שלי בפעם הראשונה אתמול, (הפעם הראשונה של שנינו אגב) ומהרגע שסיימנו החלו כאבים באשכים, בבטן התחתונה, הפרעות שינה, השתנת יתר, יובש וצורך לשתות המון.
אני רק בן 18 וזה נורא מלחיץ, שכבנו ללא אמצעי מניעה ואני לא מצליח לישון כל הלילה.. יש כיוון לבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר25/06/2009כפי שכתבת "מלחיץ" כנראה הכל מתוך חשש ולחצים בעקבות המשגל. זה יפתר עם הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית בגמירהאבי22/06/2009
שלום רב אני בן 30 שאני מקיים יחסים וגם שאני לא מקיים יחסים אחרי שאני גומר
יש לי צריבות שאני עושה שתן ולפעמים אני כול שניה הולך לעשות שתן אבל טיפות קטנות ששורפות לי רצית שאול מה זה יכול להיות הבעיה
עשיתי את כול הבדיקות ותרביות לגבי מחלות מין ולגבי דלקות בשתן והכול נמצא תקין
בנוסף יש לי כאבי ביצים מדי פעם בפרט שהאיבר עומד
אבקש תשובה מיקצועית ורצינית לגבי המצב הזה תודה
ואיזה בדיקות עוד בהמלצה שלך אני יכול לעשות כדי לשלול הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר25/06/2009זו תמונה אופיינית לדלקת שופכה=ערמונית גם אם כל הבדיקות שליליות. אין צורך בבדיקות נוספות אלא בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף לתשובה שלך על בעיה בגמירה
אבי25/06/2009שלום שוב רציתי לשאול אם זה מסוכן אם לא מטפלים במה שחשדת שזה
למרות שכול הבדיקות מראות שהכול תקין
זה מאוד מוזר המצב שלי ועוד יותר מוזר שאין בדיקה שיכולה אולי לגלות מה הבעיה
ולא סתם לקחת אנטיביוטיקות כשלא צריך אם אתה מבין אותי
אז רציתי לשאול שוב אם יש לך בתוך מומחה איזה המלצה על בדיקה שיכולה כן לדעת אם יש תמונה דלקתית כמו שחשדתה ואם כן אז מה היא הבדיקה ולמי לפנות לעשותה
אבקש תשובה רצינית ומקצועית לגבי העיניין הזה כי אני צעיר רק בן 30* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה שלי ברשותך
אבי25/06/2009המשך השאלה שלי ברשותך
יש לי גם בעיה שאני גומר לא יוצא לי הרבה זרע לבן וזה שכחתי גם לציין
אז אם אפשר ממך בתור מומחה לנסות להבין את הבעיה ולהתייחס לשתי ההודעות שרשמתי לך בצורה מקצועית ורצינית תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר30/06/2009תשובה מקצועית ועינינית: בדיקה ריקטלית ע"י אורולוג מומחה המקשיב לך תוכל בנקל למצוא את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת כרונית בערמוניתאסף21/06/2009
ד"ר שלום,
איזה אנטיביוטיקה (או שילוב של אנטיביוטיקות) היית ממליץ לטיפול בדלקת כרונית בערמונית שחוזרת פעם אחר פעם ? לקחתי מספר פעמים אנטיביוטיקה לתקופה של עד 20 יום (אופלודוקס שעזר לתקופה קצרה ורוליד שלא עזר בכלל). אני בן 28. כמו כן יש חשש שהנ"ל פוגע לי בפוריות (וזאת עקב ספירה נמוכה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר25/06/2009אני מעדיף לטפל בעזרת ציפרוגיס במשך חודש, כאשר ישנם הפרעות הקשורות בברור בדלקת הערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PSAדוד21/06/2009
באוקטובר 2002 היה הPSA שלי 2.85
באוקטובר 2004 עלה ל 4.40 ובבבדיקה חוזרת לאחר חדשיים 4.32 עם FREE PSA 0.38
בעקבות כך שתי ביופסיות בפברואר ובאוגוסט 2005. הן היו תקינות.
ביולי 2006 PSA=3.59 ו FREE PSA=0.43
ביולי 2007 PSA=5.17 ו FREE PSA=0.58
בעקבות כך עברתי ביופסיה תקינה ב יולי 2007
ביוני 2008 PSA=4.56 ו FREE PSA=0.59
היום עשיתי בדיקת PSA והתוצה היא 6.1
אציין שגודל הערמונית על פי TRUS האחרון הוא 42.5
מה מומלץ לעשות ? עוד ביופסיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר נחום זילבר25/06/2009ב-4 שנים עשית 3 ביופסיות וכולן תקינות. האם בזמן הזה הערמנית גדלה? מה מצא הרופא כעת בבדיקה רקטלית.?
לאור תשובותיך ננסה לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הנה התשובות לשאלותיך
דוד25/06/2009תודה רבה על תשובתך.
כל הבדיקות השנתיות הרקטליות היו תקינות.
גדלי נערמונית על TRUS
פברואר 2005- 27.2
אוגוסט 2008- 31.2
יולי 2007- 42.5
אודה אם תעייץ לי מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב. גילי הוא 64
דוד27/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד
ד''ר נחום זילבר30/06/2009העליה בגיל ועליה הדרגתית בגודל הערמונית מסבירים את העליה האיטית של ה PSA ולכן, למיטב הבנתי, אין צורך לבצע כעשיו עוד ביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח RIRSג'ינה21/06/2009
שלום
בקרוב אני מוזמנת להסרת אבן בכליה מצד שמואל יש לציין כי בכלייה ישנם שני אבנים גדולים עפ"י ידיעתי אמורים לבצע את שליפת האבן ומאוחר יותר ריסוק אבן השני.
האם ניתן לבצע שני פעולות ביחד על מנת לחסוך זמן וכאב?
האם זה מסוכן או יש לזה תופעת ?
מאוד אשמח לשמוע ממך תגובה והמלצות מאחר ואני סובלת מאבנים בכליות (קיימים גם אבנים בצד השני)
תודה מראש
ג'ינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג
ד''ר נחום זילבר25/06/2009בד"כ לא מבצעים את 2 הפעולות יחד. מבצעים ריסוק ואם שאריות האבן אינןן נפלטות-שולפים את האבן. 2 הפעולות אינן מסוכנות. הרבי בשתיה.
פני בהקדם לרופא מח' מטבולית שיטפל בהיווצרות האבנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בקשר לכלמידיהאייל21/06/2009
שלום רב!
ליפני כחודשיים בערך נידבקתי בחיידק הכלמידיה.
התחלתי טיפול של שלושה שבועות בערך בדוקסילין 100. לאחר שסיימתי את הטיפול הצריבה בשתן עברה, אבל עדיין שמתי לב שהשתן שלי עכור במקצת (נראה כאילו יש "אבק" בשתן עצמו) לעיתים הוא כלל לא עכור.
רציתי לדעת אם החיידק נעלם? או שאני צריך להמשיך את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
אייל22/06/2009בנוסף לשתן העכור יש לי עיקצוצים בפי הטבעת.
זה קשור לכלמידיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר25/06/2009יתכן וגם זה קשור לקלמידיה. הגבר שתיה. שים לב האם 2 התופעות חולפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי הירדמותתומר21/06/2009
שלום רב ותודה על תשומת הלב אני חייל כבן 20
כפעם בשבוע או יותר אני מאונן וכל פעם שאני הולך לישון באותו יום שאני עושה את זה יש לי קשיי הירדמות קשים לא מעט פעמים אפילו ללא הירדמות כלל כאילו חשבות רבות רצות במח שלא נותנים לישון זה לא קורה לי מדיי פעם רק באותם לילות של ימים שאני מאונן האם יש קשר בין אוננות לקשיי הירדמות ומה עלי לעשות במקרה כזה זה מפריע לי מאוד לסדר היום תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת
ד''ר נחום זילבר25/06/2009לא מוכר לי קשר שכזה. נסה לאונן בימים שאתה שומר בלילה וזה יציק לך פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה וריקוצלהדנה19/06/2009
לפני 3 חודשיים התחתנתי וכחודש אחרי נכנסנו להריון.השבוע גיליתי שיש לי וריקוצלה שמאל בדרגה 1,2 .אנחנו מתכננים הריון נוסף בעזרת ה' בעוד כשנה ,השאלה היא אם יכולה להיות בעיה פוריות.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר נחום זילבר19/06/2009לא צפויות בעיות. נקווה שהריון ולידה יעברו בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהשרון18/06/2009
לדר שלום בן 33בזמן האחרון שם לב שהזיקפה לא כמו שהיתה גם לא מחזיקה מספיק זמן וגם לא שלמה גם זיקפת בוקר לא אותו דבר למרות שאני אדם בריא בזמן האחרון לחץ בחזה(בדיקת אקג הכל תקין) וכאב מוזר בצואר גם כף הרגל ברצוני לציין שמעשן כבד יש לי גם מן נימים בולטים בפין שרופא טען שדזה משיפשוף אך אני חושב שהוא טעה האם אפשרות של בעיה ורידית ואם כן האם מצב כזה הפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר נחום זילבר11/07/2009תיתכנה מס' סיבות לכך בעיה פסיכולוגית, בעיה פיסיולוגית ואולי אפילו קשר לבעיות הורמונליות. פנה למומחה בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיון-ערוץ 10 15/7/09 11 בבוקר
ד''ר נחום זילבר11/07/2009במסגרת ראיון שיתקיים איתי בתוכנית בריאות 10 בערוץ 10 ביום ג' בשעה 11 בבוקר. יתכן ותמצא תשובה לשאלותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושותבקצה הפיןי18/06/2009
שלום
מזה כחודשים אני חש גרד\עיקצוץ
בחלק העליון של הפין שלפעמים אף דוקר לכיוון ההשכים לא תמיד
לציין שאין שום הפרשה גם שאני סוחט את הקצה
מה לעשות?
האם ניתן לקחת משהו ללא מירשם וכו,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקצוץ
י20/06/2009שוב אני
לאחרונה מרבה בשתייה
אבל עדיין מעקצץ
האם מפריע לקיים יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג
ד''ר נחום זילבר25/06/2009יתכן שישנה דלקת באזור השופכה. בצע בדיקת שתן כללית ותרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בדרכי שתןנועה17/06/2009
שלום,
אני בת 28 ויש לי דלקות חוזרות בדרכי שתן אחרי קיום יחסי מין. במשך השנים הייתי אצל הרבה מאוד רופאים ועשיתי הרבה בדיקות. בעיקרון מה שהמליצו לי זה לעשות פיפי אחרי המגע ולשמור על סופר הגיינה + כדור מקרודנטין אחרי המגע.
העניין הוא שבחצי שנה אחרונה יש לי בן זוג חדש והתשוקה בינינו היא חזקה מאוד ויוצא לנו לקיים יחסי מין ממש כל יום (חוץ מכמה ימים מחזור). אז יוצא לי לקחת כדור מקרודנטין כל יום, אחרת אני מקבלת דלקת.
העניין הזה די מדאיג אותי, כי יוצא שאני לוקחת כדורים באופן קבוע.
האם זה יכול להיות מסוכן לבריאות? האם יכולות להיות תופעות לוואי שאני לא מודעת אליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר18/06/2009אחד הטיפולים המקובלים יותר בנושא זה הוא נטילת מאקרודנטין כל ערב במשך כחצי שנה ואף יותר. אין זה מסוכן ואין תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שפיכה ובדיקה אצל אורולוג55516/06/2009
יש לי בעיה של רמת שפיכה נמוכה מאוד וגם חוסר בצבע לבן בזרע . אני בן 18. הייתי אצל רופא המשפחה והוא ייעץ לי לבדוק את תפקוד הערמונית ונאמר לי שמדובר בבדיקה אצל אורולוג שנעשית דרך הרקטום. אני קצת חושש ואודה אם תוכל לספר לי על אופן הבדיקה...וגם מה הם הגורמים האפשריים לבעייתי...
הזקפה שלי תקינה לחלוטין...ואני חושב שהזרע נפלט מהגוף דרך השתן(אחרי עוררות מינית השתן שלי כבד יותר ונראה קצת סמיך יותר..וכמו כן כאשר אני חולם חלום רטוב יש דליפת שתן מסויימת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 555
ד''ר נחום זילבר18/06/2009אורולוג יבדוק אותך בדיקה ריקטלית שהינה םשוטה ואינה כואבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה שעברתידנה16/06/2009
עשיתי בדיקת שתן אתמול בבוקר והכל היה תקין מבלבד SPECIFIC GRAV-U STRI שהראה 1.031 כאשר ההטווח זה עד 1.030,מה זה האומר?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר18/06/2009זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרחבות פתח השופכהנתן16/06/2009
שלום רב,
אני בן 23 ובזמן האחרון שמתי לב שבאיזור התחתון של פתח השופכה שלי העור מתחיל להיות דק ונראה כאילו עוד מאט ויתרחב לי הפתח. תופעה מוכרת? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר18/06/2009זו אינה התופעה המוכרת לי. לדעתי, אין מה לעשות בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהדפנה16/06/2009
שלום רב,
אובחנה אצל בעלי וריקוצלה
הוא בן 36 ואני 33.התחלנו לנסות להכנס להריון לאחרונה
האם אתה ממליץ על ניתוח או שיש סיכוי להריון טבעי?
עד כמה המצב גרוע?
להלן תוצאות בדיקת הזרע.
בתודה מראש.
abstinece 3
viscosity normal
volume - 2.4
ph 8
count 24
tot. count 57.6
motility 1 50-55
grade 2-3
motil.2 /
eosin /
morphology /
normal 5
borderline 6
amorphous 56
pyriform 7
round 5
tail 10
midpiece 7
others dh3,dt1
prem cell +
w.b.c. /
fructose normal
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה
ד''ר נחום זילבר18/06/2009תוצאות בדיקת הזרע, כפי שקיבלתי אותם, נראות תקינות ויש סיכוי להריון רגיל. במידה וניסיון להרות במשך תקופה מסויימת לא יצלח, יש לשקול את עניין הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)