מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה באיבר המיןזהר05/06/2009
אני נער בן 15 וחושב שאיבר המין שלי נוטה לצד שמאל, רציתי לדעת אם זאת בעיה או שזה נורמלי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי לחלוטין
אבי05/06/2009אני בגילך והאיבר שלי גם נוטה לצד שמאל..
פניתי לאורולוג בנושא והוא אמר שזה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז
ד''ר נחום זילבר07/06/2009כנראה מה שאבי כתב לך זה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה חלשהאבי05/06/2009
היי אני אבי ואני בן 16..
בחצי השנה האחרונה אני קם בבוקר ללא זקפת בוקר וכשאני מגיע למצב מיני כלשהו עם חברה שלי, יש לי זיקפה חלשה!
יש לציין שאני מעשן שנה וחצי 4-5 סיגריות ליום..
אימפוטנציה עומדת על הפרק גם אם אני מעשן מעט זמן יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר07/06/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיבר המיןמודאג04/06/2009
שלום,
לאחרונה נסיתי תוכנית של הגדלת איבר המין ע"י תרגילים של מתיחה ולחץ.
לאחר מספר שבועות, התפתח כאב ולכן הפסקתי.
כעת נשאר לי כאב של צריבה, או לעיתים כאב עמום שמסרבים לעבור .
הכאב מחמיר בשעות הערב.
לעיתים התחושה היא של עיקציצים כמו רגל שנרדמה ואז מנסים ללכת עליה.
לעיתים יש הטבה אבל אז תנועה אחת קלה של האיבר יכולה לגרום לכאב עז ולכל הסיפור לחזור לכמה ימים.
אני מסוגל הלגיע לזקפה, זה כואב, אבל לא הרבה יותר מהרגיל
הלכתי לאורולוג, הוא המליץ בינתיים רק על מעקב
בדיקת שתן תקינה, קיבלתי אנטביוטיקה אך אין שיפור (עברו 3 ימים)
היתכן שמדובר בפגיעה עצבית ?
היתכן שמדובר בנזק בלתי הפיך.
אולי הכאב הזה הוא מסמני ההחלמה של העצב ?
בבקשה התיחסות רצינית אני מאוד מודאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקים שלא לצורך
ד''ר נחום זילבר07/06/2009מקווה שלא עשית לעצמך נזק עם השטויות האלו. אין צורך באנטיביוטיקה ואין טעם במעקב אצל אורולוג החושב כמוני על מעשיך אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל להפנות אותי למחקר
המודאג07/06/2009שמראה שאכן זה שטויות ולא עובד ?
לא מצאתי כזה מחקר באנטרנט אך מצאתי מחקרים הפוכים.
אודה לך אם תתקן אותי .
טענות כמו אי אפשר להרחיב כלי דם, אינן טענות מדעיות אלא אמונות שלא נבדקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההימנע מנזקים!!
ד''ר נחום זילבר10/06/2009באינטרנט לא מצאת מחקר כלשהו אלא הודעות של חברות ואינטרסנטים אחרים המדברים על השטויות והתרגילים שעשית לעצמך.
הרחבת כלי דם איטנה אמונה כדבריך אלא נושא רפואי ידוע וברור הקשור למבנה, סוג התאים, אנזימים וכד'. אין לזה כל קשר לדברים המופיעים באינטרנט בתור "מחקר" ורק גורמים לנזקים.
אנחנו הרופאים האורולוגיים בארץ ובעולם רואים כל הזמן את תוצאות ה"תרגילים" ונזקיהם הבלתי הפיכים של אותם הודעות באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרם שתן מפוצלאסי אושר04/06/2009
שלום
אני בן 18 ולאחרונה (שבועיים שלוש) יש לי הרבה פעמים זרם שתן מפוצל
זה לא רק בבוקר (הרי ידוע שזה קורה בעיקר בבוקר)
ואני לא מקיים בכלל יחסי מין (גם ידוע שזה קורה לאחר קיום יחסי מין)
ממה זה יכול להיווצר? כי אני ממש לא בעניין של ללכת לבדיקות ע כשיו באיבר המין חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר07/06/2009יתכן, והפרשות הבוקר גורמות לכך. הגבר כמויות שתיה בשעות היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם.עדנה04/06/2009
ברצוני לדעת אם התוצאה של בדיקת הדם תקינה, שהיא UREA תוצאה- 45.
בנוסף, CK-CREATINE LINASE התוצאה היא 223.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע
ד''ר נחום זילבר07/06/2009תוצאה מעט גבוהה מהנורמה. רצוי להמשיך בברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לתשובתךמישהו04/06/2009
שאלתי אותך שאלה בתאריך 30.04.09 בנושא"שאלה בקשר לניתוח כריתת אשך"
עניתי לי שבדר"כ הניתוח עצמו אינו גורם לבעיות או לשינוי באיבר
רציתי לדעת האם במידה ויש אכן שינוי באיבר המין האם אפשר לטפל בזה?וכיצד??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר07/06/2009אין שינוי באבר המין לאחר כריתת אשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרו פניסמאיר04/06/2009
שלום רב
אני סובל מהעובדה שיש לי איבר מין קטן רציתי לדעת אם המכשיר המכונה אנדרו פניס שפועל על מתיחת איבר המין הוא אכן אמין ועוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטויות
ד''ר נחום זילבר07/06/2009תתרחק מהסכנה הטמונה בכך. ראה שאלה של המודאג מה 4/6/09 19:19
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדרו פניס
ירון15/03/2011יש לי את המכשיר כחצי שנה וכדיין אני לא רואה תוצאות!!
הוא גם לא ממש נוח,בקיצור לא שווה את 1400 שקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדרו פניס -לא יעיל
ד''ר נחום זילבר21/03/2011זה כמובן אישור נוסף לדברינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימצאות דם בשתןי04/06/2009
לד"ר זילברמן שלום:
מעמעל ל 10 שנים כאשר אני עושה בדיקות דם+ שתן שיגרתיות מתגלה אצלי דם בשתן בכמות של
בערך 50 cell\ul
בעקבות זאת הופנתי לבדיקת אולרסאונד דרכי שתן והכל נמצא תקין,(רצוני לציין שאני לא מעשן ולא נוטל שום תרופות אדם בריא כעקרון ואיני חש שום הפרעה בהקשר לתופעה). בעקבות זאת הופנתי לאורולוג שהציע לבצע בדיקת "ציטוסקופיה" שאלתי היא ממה יכולה לינבוע התופעה הזאת? והאים ישנן תופעות לוואי לבדיקה ?האים יכולה להיות לבדיקה השפעה עלהתיפקוד המיני.והאים. היא יכולה לפגוע בפוריות?
בכבד רב: י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר07/06/2009לדעתי, אם במשך 10 שנים מופיעה המטוריה ולא נמצאה סיבה עד עכשו אולי אין צורך לעשות ציסטוסקופיה. מ"מ בדיקה זו אינה פוגעת בפוריות ובתפקוד המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת TRUSירון03/06/2009
בדיקה רקטלית:נפח 12סמ"ק נוקשות :לא , סמטרית:כן , גבולות הערמונית :שמורים ,ערמונית מובילית :כן
גוש -לא נימוש
בדיקת trus:
סמ"ק-אורך 3.3 גובה:2.7 .רוחב :4 ס"מ ,גבול חיצוני שמור.
PZ-מרקם הומוגני דו צדדי.
TZ-אונה מדיאנית קטנה.אסימטריה לימין .מרקם הטרוגני.
גבול בין PZ ל TZ -שמור.
בלוטות זרע:נורמלי.
שאלתי מה זה אומר:TZ-אונה מדיאנית קטנה.אסימטריה לימין .מרקם הטרוגני.והאם יש קשר בין התוצאה לחשד שיש לי דלקת לא חיידקית של הערמונית מזה 10 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר07/06/2009הבדיקה תקינה. עפ"י התשובה לא נראה שישנה דלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה חלשהאורי03/06/2009
אני לא מצליח לקיים יחסי מין עם חברה שלי. הזקפה נעלמת אחרי נסיון קצר לחדירה. אציין , כי חברה שלי בתולה.
האם היעלמות הזקפה קשורה לעובדה שהיא בתולה והחדירה כרוכה במאמץ, או שזה לא קשור לקרום הבתולים אלא הבעייה אצלי?
די* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר נחום זילבר07/06/2009זה קשור אליך בלבד. אלא אם כן, הבחורה סובלת מוואגיניזמוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בדרכי השתן - המשך שאלהשמעון01/06/2009
הבעיה מלווה בצריבה ולעיתים קרובות כאבים די מציקים.
האם יש מקום לאולטרא סאונד של דרכי השתן או משהו דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש
ד''ר נחום זילבר07/06/2009יתכן וישנה אצירת שתן (אגירה). יש לבצע בדיקות הדמיה כןלל אלו שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה סכרת סובל לאחרונה משתן מרובהד''ר נחום זילבר01/06/2009
אני בן 53 חולה סכרת סובל לאחרונה משתן מרובה בעיקר בשעות היום כל חצי שעה
(ולעיתים כל 10 דקות לערך) ערכו לי בדיקות שתן של תרבית ורגילה ולא מצאו את הסיבה
לבעיה(הבעיה הזאת מאוד מעיקה עלי)
אשמח לשמוע התייחסות ודרכי טיפול בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש
ד''ר נחום זילבר07/06/2009כפי הנראה הסיבה קשורה לבעית הסכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה בפין לאחר רכיבת אופנייםמודאג...01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פרטים
מודאג...01/06/2009רכבתי במשך יומיים רצופים במשך 3-4 שעות כל פעם, וכבר במשך יומיים אין לי תחושה בפין, כאילו מורדם. חיפשתי מידע על הנושא אולם לא ברור לי אם ההשפעה חולפת או שמע יש סיכוי שהמצב קבוע.
קרה לי בעבר תחושת הרדמות אולם רק בזמן הרכיבה עצמה, ועמידה בזמן הרכיבה או שינוי התנוחה על האופניים עזרו להפסיק מצב זה.
האם אתה חושב שיש נזק מצטבר ועלי להפסיק לרכוב?
אני חושב שייש הרבה רוכבי אופניים במצב דומה, אולם לא כלכך ששים לדבר על העניין
תודה,
מודאג מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
ד''ר נחום זילבר03/06/2009זה מוכר בספרות הרפואית וגם בספרות המקצועית של רוכבי האופניים.
המצב ילך וישתפר לאיטו. אל תפסיק לרכב. החלף כסא וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ שתןויקטור01/06/2009
שלום, כאשר היתי צעיר יכלתי ליצר לחץ בעת הטלת מימיי. עכשיו, בגיל קרוב ל-60, שתן יוצא ללא לחץ ורק עם אני עומד. הייתי בניתוח בהרדמה כללית ובסוף לא יכלתי להשתין בשכיבה, ביקשתי עזרא. כליות ופרוסטטה בסדר. מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקטור
ד''ר נחום זילבר03/06/2009פנה בהקדם לאורולוג. אולי ישנה ערמונית מוגדלת או הפרעות אחרות בדרכי השתן התחתונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RIRS התייעצות דחוף !!!!!אבי31/05/2009
שלום ד"ר.
אני בן 37 עברתי ריסוק בגלי הדף בכליה השמאלית אבן 6 מ"מ - הריסוק לא ריסק את האבן
הוחלט שאני יעבור RIRS רציתי לדעת מהי הפעולה הזאת איך היא נעשית האם יש בה סיכונים לאיבר המין: שלפוחית שתן זיקפה וכו'.
אני פונה באופן דחוף כי הייתי מאושפז עקב כאבים עזים באסף הרופא ולאחר שנרגעתי שלחו אותי הביתה עם ההחלטה הזאת .
אז אני מוזמן בהקדם לפעולה מה שכן אישתי צריכה ללדת בכל יום השאלה אם זה לא ישבית אותי כמה ימים האם אני יוכל לתפקד ?
עברתי ריסוקים נוספים בצד ימין ובעבר גם בצד שמאל הטענה שלהם שהם לא רוצים יותר מידי לזעזע את הכיליה ובגלל שלא הצליחו לרסק את האבן יחדרו דרך הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר03/06/2009א. עברו את הלידה בשלום.
ב. יש לבצע בדיקה זו הכוללת הכנסת מכשיר דרך הפין וזליפת האבן באמצעוצ התקן הנמצא בקצה המכשיר.
ג. אין סכנות או בעיות זקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)