מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קסטראל ותרופות אחרותמורדי16/06/2009
ד"ר זילבר שלום רב!
אני בן 55 ומטופל בקסטראל 10 מ"ג עקב הגדלה קטנה של הערמונית ודחיפות במתו שתן. ובנוסף לכך אני מטופל בסימבאסטאטין עקב כולסטרול גבוה מעט מהנורמה. את הקסטראל אני לוקח לאחר ארוחת הערב ואת הסימבאסטאטין אני לוקח לאחר כמה שעות לפני השינה. בעבר לפני השימוש בתרופות הנ"ל לקחתי דקל ננסי במינון של 320 מ"ג. שאלתי היא האם אני יכול לחזור ולקחת דקל ננסי בבוקר במינון של חצי כמות דהיינו 160 מ"ג בבוקר בצרוף התרופות הנ"ל בערב. כמו כן אני מודאג בקשר לתופעות לוואי שעלולות להגרם בלקיחת קסטראל בנושא המיני (אזה תופעות לוואי יש?) והאם זה הפיך לאחר הפסקת לקיחת התרופה. עלי לציין שהתפקוד המיני שלי נכון לעכשיו בסדר גמור אבל רק לפני יומיים התלתי לקחת את התרופה.
בתודה מראש
מורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר18/06/2009המשך לקחת דקל ננסי. אין כל בעיה.
קסטרל לא מפריע לתפקוד המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הפורום הזה מעולה.
מורדי18/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפיןיפעת15/06/2009
בזמן האחרון, אני נתקלתי בכאבים עזים בפין לאחר נסיון לעכב שפיכה. האם זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
ד''ר נחום זילבר18/06/2009זה לא תקין. השתדל בתקופה הקרובה לא לנסות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ציטולוגיהשמעון15/06/2009
היי, עשיתי בדיקת ציטולוגיה וזאת התוצאה:
benign squamous epithelial cells
אשמח לדעת מה זה אומר, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש
ד''ר נחום זילבר18/06/2009תאים אפיתליאליים שפירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה זה אומר...?
שמעון18/06/2009זה בסדר?או לא?
סלח לי פשוט אני לא מבין בזה כלום ואני דואג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש
ד''ר נחום זילבר19/06/2009o.k.שפיר ותקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר זילבראסף15/06/2009
ד"ר זילבר שלום,
בשנתיים האחרונות אני סובל מדלקת בערמונית. במקביל אובחנה אצלי וריקוצלה אשר טופלה בצינתור. ביקרתי אצל 4 רופאים בקופת החולים, כל אחד פחות נחמד מהשני ואצל רופא פרטי שאחרי ששילמתי לו היה עוד פחות נחמד מהרופאים הנ"ל. יש לי בעיות בזרע ולא ברור אם זה מהוריקוצלה או מהדלקת בערמונית. אני בן 32 והבירוקרטיה הרגה אותי.
ולשאלתי : האם אתה מקבל באופן פרטי? מה עלות הביקור וחשוב מזה, האם לאחר הביקור יהיה לי עם מי לדבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר18/06/2009צר לי שזו דעתך על המערכת הרפואית.
איכות הזרע נפגעת בשני המצבים שציינת. אולם, בצורה שונה ויחודית בכל אחד מהמקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לקלבסיאלהרותי15/06/2009
שלום ד"ר זילבר
ביצעתי בשנית את בדיקת השתן לתרבית ואכן שוב יצאה התוצאה של
klebsiella sp cfu/ml 10,000
בבקשה האם זה מסוכן? ומה האנטיביוטיקה שניתן לטפל בחיידק זה?
תודה רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר18/06/2009כפי שכבר כתבתי לך הכל תלוי בממצאים שהיו בבדיקת השתן לכללית. אם היו הרבה כדוריות אדומות-לויקוציטים- מדובר בזיהום בדרכי השתן ויש לטפל באנטיביוטיקה בהתאם. אם אין לויקוציטים בשתן-מדובר בחיידקים " סביבתיים" -אין צורך לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתןמיקי15/06/2009
מיזה כשבועיים יש לי צריבה בשתן, לפני זה היה לי כאב באשך ךמשך כשלןש שעות, והיום התחיל כאב במותן שמאל. אני מבקש לקבל זאזנוזה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר18/06/2009לאבחן בעיה רפואית דרך האינטרנט אין זה קל ואפילו בעייתי אולם מדובר כפי הנראה במעבר של פירור אבן במערכת כליתית משמאל או בדלקת בדרכי השתן פנה לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוק אבן בדרכי השתן באמצעות לייזרירושלמי13/06/2009
שלום רב!
אני מועמד לביצוע פרוצדורה לפירוק אבן אשר ממוקמת בכלייה , האבן הינה בגדול של כ 11 מ"מ , יושבת כנראה באיזור השופכנים.
ברקע אני בן 65 סובל יתר לחץ דם, עמידות לסוכר,היפרליפדימיה, קיבוע בצוואר ולאחר החלפת מפרק ירך.
לאחרונה כנראה שעברתי אירוע של TIA ללא שאריות והתחילו לי טיפול בפלאוויקס, 75 מ"ג ולפני כן טופלתי ב 200 מ"ג קארטיה.
אני מעומד לפרוצדורה של פירוק אבן בלייזר והאורולוג אינו שש לעשות את הפרוצדורה הזו תחת שימוש בפלאוויקס , הפרוצדורה הרי הינה חודרנית בצורה מינימלית מדוע ישנה בעיה ? מהי המלצתך?
האם יש דרך לבצע את הפרוצדורה מבלי להפסיק את הטיפול ? מבלי להחשף לסכנה של אירוע מוחי נוסף ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר14/06/2009אני מסכים עם האורולוג לגבי אי ביצוע הפעולה עקב המחלה הווסקולרית הפעילה שלך.
ממליץ לנסות-שתיה מרובה ותרופות כדי לנסות לגרום לכך שאבן זו תיפלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "קנאקים" בבסיס הפיןמורן12/06/2009
שלום!
בשעת קיום יחסי מין יש לחבר שלי "קנאקים" באיזור בסיס הפין (סוג שלן 'קליקים' כנגד התנגדות ששניינו חשים). הדבר לרוב לא כואב ולא פוגע בזיקפה.
היינו בבירור אצל אורולוג שטען שאינו שמע על התופעה ולא מצא דבר בבדיקה גופנית. הוא המליץ לנו לפנות, לדבריו, ל"רופא חכם ממנו"- אך לא ידע להמליץ על כזה.
האם שמעת על מקרה דומה?
האם תוכל להמליץ לנו על אורולוג שיוכל לסייע לנו?
תודה רבה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר14/06/2009אם אינה קיימת הפרעה או בעיה-לאיזה עזרה אתם זקוקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא-
מורן15/06/2009מאחר ומדובר במשהו שאינו "נורמאלי" האם הוא מסוכן, או עלול לגרום לבעיות בעתיד?
ה"קנאקים" גורמים לעיתים לתחושה של 'אי-נוחות'... לא כאב לשמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
ד''ר נחום זילבר18/06/2009לא מוכר לי נזק לעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה וצורך במתן שתן לאחר קיום יחסישש12/06/2009
שלום,
לעיתים לאחר קיום יחסי מין יש לי צריבה חזקה וצורך עז במתן שתן לאחר קיום יחסים.
זה לא קורה כל פעם,אלא מדי פעם ומלווה אותי מזה שנים.
האם מדובר בזיהום?מתמשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש
ד''ר נחום זילבר14/06/2009לא. אין זה זיהום מתמשך אלא סוגל "גירוי מיני בסוף מגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אונות הערמונית מוגדלות במקצתדניאל11/06/2009
לפני שנה וחצי עברתי ניתוח להסרת גידול ממהיר משלפוחית השתן, מאז אני עובר ביקורת בכול שלוש חודשים, ובמהלך התקופה הזו, פעם אחת הופיע גידול נוסף שהוסר. היום - 11.06.09 עברתי שוב בדיקה ( ביקורת ) בהרדמה כללית, ובתום הבדיקה לא נמצא כול גידול, אך נכתב לי כדלקמן :
( " אונות הערמונית מוגדלות במקצת, מייצרות את נהור השופחה " ).
ברצוני לדעת מה המשמעות של ממצא זה, למה זה גורם או יגרום בהמשך, ואם ניתן לטפל בממצא, וכיצד.
תודה מראש על כול התייחסות, והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר נחום זילבר14/06/2009זה שבבדיקה האחרונה לא נמצא גידול ממאיר-מצוין.
אם אין הפרעות במתן השתן אין צורך "להתרגש" מהממצא. כך, נראה תמיד האזור בבדיקת ציסטוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תרופות אנטי אדרוגניטל11/06/2009
האם קיים תרופות אנטי אנדרוגניות בטיפול בסרטן הארמונית כמו אנדרוקור 50 מ"ג אשר שימוש ממושך לאורך זמן אלול לגרום לבריחת סידן ואובדן גובה? אם כן אבקש לציין שמות ספציפים של תרופות, בתודה טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר נחום זילבר14/06/2009אנדרוקור או ארמוקור הם אותה תרופה אנטיאנדרוגנית וזה קשור גם למטבוליזם של הסידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמוניתניסים11/06/2009
יש לי צריבה במתן שתן וזרם חלש ביצעתי בדיקות שתן לתרבית+כללית התרבית יצאה שלילי
ובשתן לכללית יצא
erythrocytes-u strip-66
leucocytes -u strip-500
עשיתי גם בדיקת -psa
וה-psa עלה מ-0.9 מהפעם שעברה שעשיתי ל-1.7 לבדיקה עכשיו
אני בן 40 הרופא נתן לי אופלודקס 200 מג למשך עשרה ימים למרות שהתרבית יצאה שלילית
בטענה שיכולה להיות דלקת בערמונית או בשופכה האם הטיפול הזה נכון?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר14/06/2009אין זו דלקת בערמונית אלא ממצא בכיס השתן עם מעורבות של כדוריות אדומות ולבנות רבות. המשך באנטיביוטיקה ןבצע בדיקת שתן חוזרת תוך שבועיים מסיום לקיחת האנטיביוטיקה.
דרך אגב, זה מסביר את עלית ה PSA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בקיום יחסי מיןיוסי11/06/2009
שלום , אני בן 27 , בריא ובמשקל תקין.
היתה לי חברה מס' חודשים שכל פעם שניסינו לקיים יחסים לא הצלחתי להגיע לזקפה מספיק חזקה שמאפשרת חדירה , יש לציין שניסיניו מס' רב של פעמים אך כל פעם אותה בעייה - פשוט לא הצלחתי לשמור על הזקפה מספיק זמן וגם זה לא היה חזק מספיק ולכן - לא הגענו ל"חדירה"
יש לציין שאין לי שום בעיה להגיע לאורגזמה באופן עצמאי ושבנסיונות בעבר ניתקלתי בבעיה דומה - גם כאשר יכולתי לחדור , זה לא היה יותר ממס' שניות עד שהגירוי המיני נפסק , ולכן האקט לא בוצע באופן מספק.
רציתי לשאול האם מתח נפשי וחרדת ביצוע עשויים להיות הגורמים היחידים או שכדאי לי להתייעץ עם רופא מומחה בקשר לבעיות בתפקוד המיני , שכן עד היום בעצם לא חוויתי "יחסי מין במלואם"...
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בבעיה
ד''ר נחום זילבר14/06/2009יתכן, שמדובר רק בחרדה אולם מאידך, זה נראה כבעיה מתמשכת של חוסר זקפה בזמן חדירה ו/או נפילת זקפה מיד לאחריה.
אכן, אתה זקוק לבירור אצל רופא המומחה לטפל בבעיות מסוג זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רק למי כדאי לפנות?
יוסי18/06/2009לאיזה רופא ?
אפשר גם אלייך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה לטיפול בבעיות תפקוד מיני
ד''ר נחום זילבר18/06/2009איני יכול לעשות פרסום לעצמי. יש לי נסיון רב בטיפול בבעיות מסוג זה.
צפה בראיון איתי בערוץ 2 "בתוכנית המועדון" יום ו' 26/6/09 בשעה 10:30 בבוקר בנושא "הזקפה והטסטוסטרון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיון ערוץ 1
ד''ר נחום זילבר18/06/2009צפה בראיון איתי בערוץ 1 בתוכנית המעבדה יום א 21/6/09 בשעה 18:30 בערב בנושא "הטסטוסטרון"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לאורולוגחזי11/06/2009
אהלן דוקטור איך קובעים תור לאורולוג מתקשרים ישר או צריך הפניה מרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח
ד''ר נחום זילבר14/06/20092 האפשרויות קיימות. תלוי באיזה קופ"ח אתה חבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע חצ'קוני על איבר המיןרפי10/06/2009
שלום.. לפני זמן מה חשבתי באיברי (בתחילתו מלמטה בצד ימין) בלוטת עור קטנה..
עברו מספר ימים והבלוטה גדלה והפכה למין חצ'קון לבן כזה בולט.. שאני נוגע בו זה כואב.. זה ניראלי לי מוגלא .. לא יודע ממש להסביר אבל ממראה ראשוני זה ניראה חצ'קון גדול רק שהוא ממש בולט יש לו בליטה וקצת אדום מסביב..
ממה זה נגרם? האם זה מסוכן?
זה מצריך טיפול או שזה יעבור מעצמו?
אודה לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשתי*
רפי10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון..
רפי10/06/2009הרגע הסתכלתי וראיתי שיוצא הלבן של החצ'קון.. אז המשכתי להוציא יצא ממש הרבה ואחרי שנגמר הלבן יצא קצת נוזל טיפה אדום וזהו.. נשאר בליטה עדיין אומנם פחות מורגשת אבל עדיין נשאר והגוש הפנימי שהזכרתי נהיה יותר קטן.. ועדיין שנוגעים זה כואב
טוב חפרתי.. אשמח תעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר
ד''ר נחום זילבר10/06/2009אכן היה זה מעין פרונקל מקומי שהתפוצץ. אין צורך בטיפול פרט לשטיפה ומים וסבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רפי11/06/2009היום בבוקר שוב זה הפך לבלוטה מובלטת ואז התפוצצץ שוב ויצא נוזל מוגלתי עם דם קצת ניראלי וגם לבן..
אחרי הכל מה שנשאר עכשיו זה בלוטה קטנה שבאמצע יש תחור (מה שפוצץ) עם קליפה מוגלתית כזו ובפנים רואה תדם קיצר נהיה פצע מוגלתי.. מה עושים ? אני סתם נלחץ או שזה משהו רציני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר
ד''ר נחום זילבר14/06/2009אכן כמו שכתבתי, זה פרונקל שנפתח.
מים וסבון הנם הפתרון.
אם ממשיכה ההפרשה-פנה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)