מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות לגבי ממצאי בדיקהאיתן22/05/2009
שלום רב
בבדיקות אחרונות שעשיתי UROBILINOGEN-U STRIP יצא 2 בשעה שהתחום הוא בין 0 ל1. מה משמעות ממצא זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן
ד''ר נחום זילבר27/05/2009הגבר שתיה בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הלוספרםצביה22/05/2009
אנחנו אחרי שתי תרומות ביצית כושלות.
בגלל כשל שחלתי שלי ובעיית זרע.
עשינו בדיקת הלוספרם וקיבלנו תוצאה לא טובה: 45%.
מורפולוגיה: 4% וריכוז 6 מיליון עם 50% תנועה.
יש משהו לעשות?
חשבנו כבר על תרומה כפולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביה
ד''ר נחום זילבר27/05/2009לגבי הזרע כל זמן שיש זרעונים ניתן לעשות השבחת זרע. לגבי נושא זה והשתלת ביצית פנו לפרופ' רזיאל בבית החולים אסף הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק אלים בדרכי השתןעינת21/05/2009
לד"ר שלום רב
אני בהריון בשבוע 22.
לפני חודשיים התגלה אצלי בדרכי השתן חיידק PSEUDOMONAS AEROGUINOSA
מכיוון שלא היו כל סימנים לדלקת בדרכי השתן, הרופא שלי חשד שמדובר בטעות מעבדה ואכן תרבית נוספת חזרה שלילית.
לפני שבוע קיבלתי שוב תרבית חיובית עם החיידקים PSEUDOMONAS ן-CITROBACTER COSERI, שניהם בכמות גדולה מ-100000. לפי הוראת הרופא התחלתי טיפול אנטיביוטי עם אוגמנטין עבור החיידק COSERI, ואילו לגבי פסאודומונס - שהינו רגיש אך ורק לאנטיביוטיקה תוך ורידית בלבד- נאמר לי לחזור על הבדיקה כי לא הגיוני שהחיידק הזה נמצא ללא כל סימפטומים ואולי מדובר שוב בטעות מעבדה. חזרתי על הבדיקה וקיבלתי תרבית חיובית עם פסודומונס בכמות קטנה יותר - גדול מ-40000.
1. האם ייתכן שהחיידק המסוכן הזה נמצא בדרכי השתן ללא גרימת כל סימנים? האם עלי לקחת אנטיביוטיקה תוך-ורידית דחוף או שיש זמן לחזור על הבדיקה אחרי הטיפול האנטיביוטי?
2. האם ייתכן שהזיהום של פסאודומונס מגיע מהעור (לפי טענת אחד הרופאים)?
תודה רבה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר נחום זילבר27/05/2009לדעתי, רק אחרי תשובת השתן כללית בה יש לויקוציטים רבים יש להתחיל באנטיביוטיקה. אם אין נוכחות של כדוריות לבנות בשתן, אין צורך בלקיחת האנטיביוטיקה.
אצל נשים רבות בהיריון יש הופעת חיידקים בבדיקות אלה והם אינם שייכים למערכת השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה, בבקשהלי.אי20/05/2009
דר' שלום רב,
לפני 3 שבועות לערך ערכתי בדיקה רגילה אצל גניקולוג. בערב התחלתי להרגיש דחיפות במתן שתן וכמו"כ צריבה ודקירות. לאחר שבוע של סבל (חשבתי שיעבור ושתיתי המון) לקחתי מונורול שעזר כמה ימים ושוב הכל חזר. בבדיקה שערכתי כללית ותרבית הכל יצא תקין לחלוטין. ניגשתי לרופא שאמר לי שלעיתים הבדיקה גורמת לזיהום. תמוה בעיני! ניגשתי לרופאה כללית שנתנה לי ציפרודקס לקחתי כדור והפסקתי לאחר שהרגשתי קוצר נשימה ונבהלתי ממה שכתוב בעלון. כמה ימים לאחר מכן הפסיקו לי הדקירות אבל המשיכו כאבי בטן תחתונות. שוב הרופאה נתנה לי צפורל. לקחתי רק פעמיים ביום במקום 3 ביום, והיום התחלתי לקחת 3 פעמים ביום. עד עכשיו לקחתי כ-4 כדורים לערך.
שאלתי בבקשה ממך, האם צפורל יעזור לי בכלל? ומה זה יכול להיות. אני אשה בריאה מאד בד"כ ולעולם לא סבלתי מבעיות כאלה. איזה חיידק אפשר להידבק חלילה, שזה לא משהו מסוכן. אני מתה מפחד.
כשאני עושה פיפי אין לי כל דקירה או כאב. הכאב והדקירות מתחילים אחרי חצי שעה שאני שוב צריכה פיפי ואז מרגישה דקירה/צריבה/כאב קל וכשאני עושה פיפי זה משתחרר.
אודה לך אם תדריך אותי מה לעשות, אני חסרת אונים, פשוט חיי נהפכו לגיהנום, בסה"כ בדיקה רגילה שסיבכה לי את החיים.
תודה רבה רבה,,,
לי.אי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי. א
ד''ר נחום זילבר27/05/2009בדיקה גניקולוגית לא גורמת לדלקת בדרכי השתן, אלא אם כן, יש מוקד זיהומי באזור השופכה.
לא צריך להכנס לפניקה. יש לקחת את הצפורל כפי ההוראות שקיבלת, ולהתחיל בשתייה מרובה.
שבוע לאחר תום תקופת הטיפול בצעי בדיקת שתן כללית ותרבית ואז תראי האם ישנה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברית מילהאריק 220/05/2009
רציתי לשאול מדוע הצלקת שלי שנותרה מהברית מילה היא אינה ישרה אלא כמו בצורת v הפוך [כאשר הפין בזיקפה]דבר זה מציק לי יכול להיות שנולדתי נימול חלקי?אני כבן 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר נחום זילבר27/05/2009יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמוניתדן20/05/2009
לפי סימפטומים גופניים (בעיקר השתנות מרובות יום/לילה), לפי PSA מתנדנד בהתאם ללקיחת אנטיביוטיקה (אופלודקס ציפרודקס), לפי ביופסיית ערמונית רוויה (18 דגימות), לפי לויקוציטים בנוזל הזרע, לפי לויקוציטים רבים שנראו במיקרוסקופ בנוזל השתן לאחר עיסוי הערמונית, ולפי קביעת האורולוג - יש לי דלקת ערמונית.
הבעיה היא שבתרבית זרע ובתרבית שתן לפני העיסוי ולאחר העיסוי לא מצאו חיידקים כך שאין זיהוי לחיידק מחולל הדלקת.
איך להביא לזיהויו? איך להשמידו?
מתוסכל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף..
דן20/05/2009האורולוג זיהה מעין גוש/בליטה בתוך ראש הפין, זו אומנם גורמת לי במיוחד אחרי פליטת זרע, לכאב/שורף בסביבת הגוש/הבליטה ואז גם למעט אדמומיות מקומית של עור ראש הפין.
האורולוג חושב שזה 'סעיף בשופכה' אשר כנראה מדי פעם מזדהם ואז הזיהום מתפשט לאחור אל הערמונית וסביבתה.
לכן קבע לי תור לאורטוסקופיה, לדבריו להתבוננות, ואם אומנם צריך תיקון אז בחדר ניתוח באמצעות חתך בראש הפין מבחוץ.
זה מה שהבנתי.. מודאג.. במה כרוך? תופעות לוואי? האם הכרחי כך שהרי תהיה צלקת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן
ד''ר נחום זילבר27/05/2009אני ממליץ שכל ההתלבטויות והשאלות נשאיר לאחר ביצוע האורטרוסקופיה שאינה מסוכנת ולא גורמת לנזק.
מדוע בוצעה ביופסיה? אם ישנה דלקת הערומונית, יש להתחיל בטיפול אנטיביוטי בהתאם לנסיון הרופא (אם אין תשובת תרבית ברורה) בטיפול בדלקת הערמונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך ד"ר..
ד.27/05/2009ביופסיה בוצעה בגלל ערכי PSA מתנדנדים שהגיעו עד לגובה 4.3 (בן 62) וF/T ירד עד 19%.
אפילו אחרי עיסוי ערמונית לא זוהה חיידק, אלא לויקוציטים רבים!
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד
ד''ר נחום זילבר07/06/2009פעם נוספת, חושבני שיש מקום לאנטיביוטיקה ממושכת
בצע אורטרוסקופיה עפ"י המלצת הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תוצאות בדיקת דופלר אשכים...שרון19/05/2009
אני בן 28 לא סובל מכאבים באשכים והגודל שלהם תקין עשיתי בדיקה שיגרתית בדיקת זרע ובדיקת דופלר כדי לדעת מה מצבי. לגבי בדיקת הזרע הרופא אמר שיש כמה שינויים אבל שהבדיקה נראת במצב סביר וטוב כרגע אבל בגלל כמה שינוים הוא ביקש שאני יעשה בדיקת דופלר אשכים....... ורצית לקבל תשובה לגביי תוצאות הבדיקות של דופלר אשכים... תודה מראש.
אשך שמאלי: תקין בגודל ובמרקם,ראש האפידידימיס תקין.
הודגמו זרימות דם תקינות.
קיימת הרחבה של ורידי האשך.
רוחב במנוחה 2.9 מ"מ
במאמץ 3.9 מ"מ
אין עדות ברורה להיפוך זרימת דם.
אשך ימני: תקין בגודל ובמרקם, ראש האפידידימיס תקין,
פרט למבנה צ'יסטי בקוטר 5מ"מ.
זרימות דם תקינות.....
רצית לדעת האם יש לי וריקוצלה ואם כן איזה דרגה? והאם אני חייב ניתוח מעוניין לדעת האם המצב שלי גרוע או שהוא לא נורא... אני מאוד מסוקרן וחושש אני בן 28 לפני חתונה ועניין הפוריות כמובן חשוב לי ביותר אשמח לקבל ממך תשובה בהקדם
תודה רבה רבה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר נחום זילבר27/05/2009לפי התשובה וריקוצלה לא משמעותי. אין צורך בניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת נוספת לבדיקות זרענופר19/05/2009
שוב שלום
אני מצרפת לך את התוצאות של בעלי, רופא אחד אמר לי שהכל תקין חוץ מהתנועה של הזרעים שצריכה להיות 1 . הרופא שלי אמר שהכל תקין ונתן לי איקקלומין(למרות שאני מבייצת באופן סדיר, נאמר לי שזה אולי יכול להביא הריון), אשמח לדעת מה אתה חושב על הבדיקות האלה, תודה מראש, נופר.
נפח 2.5
תאים p
ריכוז (למ"ל) 10*75 בחזקת 6 (ה 10)
תנועה 66%
מורפולוגיה : תקינים 38%
התנזלות מלאה
אגלוטינציות p
סה"כ בדגימה 10*188 בחזקת 6 ( ה 10)
סוג תנועה iii , iv
פתולוגיים 62%
ראש 61%
צוואר 8%
זנב 2%
סה"כ נע בדגימה 10*125 בחזקת 6 (ה 10)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר
ד''ר נחום זילבר27/05/2009לדעתי לחץ עניין הפוריות משפיע עליו מאוד, וזה כפי הניראה הסיבה לבעייתו. לא נוצרת תלות ולא פוגע בזרע.
תשובת הזרע נראית תקינה ויכול להיות היריון. המשיכי בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיקפה לבעלינופר19/05/2009
שלום רב,
אנחנו נשואים שנה כמעט ומנסים כל התקופה הזו להביא ילדים ללא הצלחה. עשינו בדיקות שיצאו תקינות, במשך השמונה חודשים האחרונים בעלי לא יכול לקיים יחסי מין באופן טבעי ! ז"א כל זיקפה שיש יורדת אחרי חמש שניות .
פנינו לרופאה שלו שנתנה לו מרשם ל ויאגרה 100 מ"ג, מיותר לציין שבלי זה אין לנו יחסי מין בכלל וזה הופך ליותר גרוע מרגע לרגע.
נהיינו תלותים בויאגרה ויש מספר פעמים שאפילו כדור שלם לא עוזר לזיקפה וזה מתסכל מאוד את שנינו. קבענו לאורולוג בשבוע הבא כי מבחינתי אין אופציה אחרת(אני מקווה שנקבל פיתרון לבעיה הזו), מיותר לציין שבכל 3.5 שנים שאנחנו יחד לעולם לא הייתה בעיה כזו!!!1 היינו מקיימים יחסי מין מספר פעמים ביום ובתדירות בוהה בכל ימות השבוע.
ממה נובעת בעיה כזו (אין לחץ נפשי או בעיות אחרות בחיינו)? אנחנו מתוסכלים ולא רוצים להגיע למרפאת פוריות בגלל שהזיקפה פשוט איננה
בבקשה אשמח לדעת מה אתה חושב וממה זה יכול לנבוע והאם השימוש היומיומי בויאגרה יכול לגרום נזק לטווח הרחוק או לפגוע בפוריות?
תודה רבה
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתרון אמיתי ופשוט
יורם26/05/2009לפי מה שאת מתארת יש לבעלך יותר מחסום פסיכולוגי מאשר בעיה רפואית ולכן אני מציע מנסיוני האישי דווקא פיתרון קל שנתן לי רב חכם .לישמור את טהרת המישפחה כמו שצריך זה כולל שחייה במיקווה ולא רק שתיפתר הבעיה של בעלך גם הפיתרון של ההריון יבוא על מקומו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר
ד''ר נחום זילבר27/05/2009לדעתי לחץ עניין הפוריות משפיע עליו מאוד, וזה כפי הניראה הסיבה לבעייתו. לא נוצרת תלות ולא פוגע בזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתמור19/05/2009
האם עקמת פין יכולה להשפיע על פוריות מזה,. המחלת פיירוני הזאת אני בן 18 ויש לי עקמת נראה לי לא גדולה אבל רשום שמחלת פיירוני זה רק מגיל 30 ואין לי שום כאבים או צלקות כמו שזה מראה תסמינים אז יכול להיות שיש רק עקמת קלה כי אחרת היה צריך להיות ממש כאבים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר27/05/2009כמדומני שעניתי לך. בעיקרון אין השפעהעל הפוריות פנה לאורולוג שיבדוק ויחליט על טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת תותב בפין שניכשלב.מ18/05/2009
אני חולה סכרת מזה 30 שנה בן 48
שסובלתי מחוסר זיקפה עקב המחלה
לאחרונה עברתי ניתוח להשתלת תותב
הניתוח ניכשל ונאלצו להוציא את התותב
עקב נמק שניגרם ככול הניראה בגלל זיהום
כרגע אין לי פין בכלל ואני מרגיש נורא
לא יכול לקיים יחסי מין
ולא יכול לגמור למרות שישנה זיקפה קלה
השאלה שלי מה ניתן לעשות כדי שאוכל להגיע לגמירה טובה
אגב לפני הניתוח היתי פעיל מינית מאוד
ועברתי את הניתוח כדי לנשות לשפר את פעילות
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי באיזה דרך שהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב.מ.
ד''ר נחום זילבר22/05/2009חבל שעברת ניתוח השתלת תותב לפני שניסית טיפולים אחרים כדי לשפר את התפקוד המיני.
הניתוח- הוא בלתי הפיך ולאחריו יתכן שרק ניתוח חוזר ישפר את המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרכורת ודפיקות לב אחרי אורגזמהסלב18/05/2009
שלום,
אני בן 28
כבר כמה שנים אני מבחין בתופעה של התמוטתות, סכרכורת ודפיקות לב בזמן אורגזמה, לא תמיד, אבל להיטים קרובות ורק ביחסי מין, כמעט אף פעם לא קורה בזמן אוננות. כמו כן הובכן אצלי לבחצי שנה האחרונה תופעות של התקפי חרדה, האם קיים קשר ישיר בין שתי הבעיות או קיים סיכוי לאיזה בעיה פיזיולוגית?
תודה,
סלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ס
ד''ר נחום זילבר22/05/2009אין קשר בין הבעיות. אין בעיה פיסיולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצה אחת קטנה מהשניה.נדב17/05/2009
שלום.
הייתי היום בצו ראשון והרופא אמר שהביצה השמאלית גדולה משמעותית מהימינית.
הוא אמר לי ללכת לרופא אורולוג ולבדוק את זה.
רציתי לשאול מזה אומר הבעיה הזאת? והאם זה נפוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה - כמובן שאני מתכוון לאשך .
נדב17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
ד''ר נחום זילבר22/05/2009יתכן ויש לך מים באשך-הידרוצלה-גש לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשכיםרון16/05/2009
מזה כמה זמן שאני סובל מכאב באשכים ובבטן התחתונה (מעל האשכים), הכאב עובר כמה דקות אחרי קיום יחסי מין וחוזר שוב יום למחרת.
לא שמתי לב לשינויים בכאב אחרי/לפני מתן שתן.
תודה על תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד''ר נחום זילבר22/05/2009יתכן וזה קשור לדלקת האפידידימיס (צינור יורה הזרע). גש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באשכים ובבטן התחתונה
משה31/05/2009שלום זה כבר לפחות חודש ימים אני סובל מכאב באשך הימני ומעליו לאחר קיום יחסי מין הכאב פוחת אבל לאחר מס שעות הוא חוזר. הכאב לא משתנה ונהיה כואב יותר . הוא פשוט כל הזמן קיים מה זה יכול להיות ?האם הזרע שלי יכול להיפגע באיזהו שהיא צורה . אני ואשתי כרגע מנסים להכנס להריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
ד''ר נחום זילבר03/06/2009יתכן, ויש לך דלקת באפדידימיס דבר היכול לגרום לזיהום בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לעצה בקשר לתפקוד מ יני שאיננועל סף יאוש16/05/2009
אני בן 66. בעברי ניתוח מעקפים.[ נשוי כ30 שנה ,+ ילדים]
לפני שנים אחדות התחלתי לאבד את יכולת התפקוד המיני שלי עד 'שנגמר' לגמרי. בתחילה עוד הגעתי לפורקן גם עם זקפה חלשה ואפילו כמעט ללא זיקפה.. כעת בכלל לא.
אינני מעשן זה למעלה מ20 שנה. בצעירותי עישנתי והרבה. איני משתמש בסמים או באלכוהול.אני צימחוני אדוק.למעלה מ20 שנה
תרופות קבועות:קרטיה, לוסק [כעשור ] זריקות טסטוירון אחת לחודש [כ3-4 שנים] ציפראלקס [כחצי שנה] וניסיתי שני מחזורים בני 8 טבליות בשנה האחרונה של סיאליס 20.
הצעות אופרטיביות? אני גר בתלאביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בזקפה מוחלשת
ד''ר נחום זילבר22/05/2009אל תתיאש!
הפסק טסטוסטרון בזריקות החודשיות ובצע בדיקת הורמונים בדם. בצע בדיקות דם כלליות כולל רמות ויטמין B. שאל את הפסיכיאטר האם ניתן לשנות מינון או את התרופה.
מניסיוני, טיפלתי במצבים קשים יותר ממצבך ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)