מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- cghvזיזי02/04/2008
שלום
בתי בת 22,השינה שלה עמוקה מאוד כבר כשהייתה קטנה מרוב שישנה עמוק הייתה עושה פיפי במיטה,גם כשהיינו מעירים אותה לשירותים היא לא הייתה מתעוררת והיה מאוד קשה איתה
בכדי שתעשה פיפי בשירותים,למרות הכל לא הייתה בעיה והפסיקה לעשות פיפי
בחצי השנה האחרונה לדבריה כשהיא חולמת והיא מתעוררת היא רואה שעשתה פיפי במיטה
קרה לה כ-3 פעמים,האם יש מה לעשות האם זה מראה על בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיזי בעיה
ד''ר נחום זילבר07/04/2008כפי הניראה השינה שלה עמוקה מאוד. יש להפנותה למעבדת שינה ולחלטה על טיפול בהתאם לתוצאות. בלב זה ניתן להימנע משתיה בשעות אחרי הצהריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזראקאיןישראל01/04/2008
שלום ד"ר,
תודה רבה על כל העזרה והמידע.
שאלה: האם עזראקאין, כשהוכנס לנרתיק, יקטול את הזרע כשיש חדירה ושפיכה?
תודה רבה,
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראל
ד''ר נחום זילבר01/04/2008לא ידוע לי על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובהעידו01/04/2008
שלום רב
שלום אנסה לפרט יותר .
בדקו לי את הזרע והשתן ויצא שיש לי חיידק Klebsiella oxytoca. בזרע ולשתן יצא חיידק
Staph. auricularis .האם החיידקים האלו נקראים מחלת מין?
בתודה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן
ד''ר נחום זילבר01/04/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בזריקות פרוסטיןיוסף01/04/2008
אני משתמש בזריקות פרוסטין 30c לאחרונה דיללתי עם קצת מים בכדי להוריד קצת את החוזק והרגשתי יותר טוב מאשר ליפני כי לפעמים היה לי זיקפה חזקה מידי שזה היה רגיל .אני שואל אם אין כול בעייה שאני ימשיך לדלל את ההחומר במזרק כמובן שאני עושה את זה סטירילי ואם אין כול בעייה בעתיד כי זה ממש טוב יותר מימה שהרופא פעם שעברה הוריד לי את החוזק אודה לך מאוד כי אני רוצה לדעת אם אני ימשיך או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסף
ד''ר נחום זילבר01/04/2008אם הוספת הסיליין גורמת להפחתת ריכוז הפרוסטין והזקפה טובה ואינה כואבת אזי המשך בכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות זרעיאיר01/04/2008
אני כבן 42 ו בשנה האחרונה כמות הזרע ממש קטנה ל חצי כפית לערך
אני נוטל למיקטל ו טופומקס
הנושא מעט מתסכל מה עלי לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר
ד''ר נחום זילבר01/04/2008יתכן, שכמות הזרע הנפלטת פוחתת עקב פליטה לאחור בעקבות השימוש בתרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי כמות זרע
יאיר01/04/2008פניתי לרופא לגבי הטופומקס ו הלמיקטל ו הוא טען שאין קשר בין הכדורים
לאיזה רופא עלי לפנות ו האים יש טיפול כדי להסדיר את הנושא הנל'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאיר
ד''ר נחום זילבר01/04/2008למיטב ידיעתי תרופות פסכיאטריות אלה גורמות לפליטה אחורית - רטרוגרדידת.
פנה לפסיכיאטר המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מתן שתןירון31/03/2008
שלום רב. אני גבר בן 30. בשנים האחרונות אני מבחין כי לאחר מתן השתן, "הניעור" ואף דקה-שתיים לאחר ההתלבשות והורדת המים ממשיכה אצלי זרימה קטנה מאוד של שתן. מדובר במספר טיפות
אך זה מפריע לי. האם יש מה לעשות בעניין או שהוא בהכרח זניח וחסר-חשיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
ד''ר נחום זילבר31/03/2008בצע בדיקות הקשורות בערמונית אצל הרופא. אל תזניח זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלה בפין; לחץ על הפיןירון31/03/2008
האם יכולה להיגרם חבלה בפין, הגורמת לעקמת/שבר בפין, כתוצאה מ"הדיפה" קלה של הפין לאחור כשהוא נע באיטיות ובהדרגיות קדימה (היינו, כדי להגיע לזקפה מלאה)? היו כאבים קלים כמה שעות , ככל הנראה לא היה שטף דם ולא היו כאבים נוספים.
שאלה נוספת: האם יכולה להיגרם עקמת קלה (התעקלות כלפי מעלה בקשת פנימית קלה) כתוצאה מאוננות אגרסיבית, לרבות לחץ ו"עיוות" של איבר המין בזקפה חלקית, כדי להגיע לשפיכה שנייה ושלישית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בפין
ד''ר נחום זילבר31/03/2008כן וכן במידה והפעולה אגריסיבית וממושכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבלה בפין - המשך
ירון01/04/2008האם אורולוג יכול לאתר האם נגרם נזק כלשהו בבדיקה במצב רפוי, היינו, לא בזקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
ד''ר נחום זילבר01/04/2008בד"כ ניתן לבדוק עקמת במצב של זקפה בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שתןמאיה30/03/2008
Leucocytes (U)/Field -1
Erythrocytes (U)/Field-9
Mucous (U)-+
Squamous Epithelial Cell+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ד''ר נחום זילבר31/03/2008לחזור על הבדיקה ולהוסיף תיאור תסמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזקת זיקפהיא30/03/2008
שלום רב,
אני קצת מעל 50.
מאז ומתמיד יש לי בעיה של שפיכה מהירה, מה שפוגם, כמובן, בהנאה של בת זוגי.
מהם הדרכים שניתן להתמודד עם הבעיה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזקת זקפה
ד''ר נחום זילבר31/03/2008שפיכה מהירה מטופלת באמצעים פסיכוסקסולוגים, תרופתיים או שילוב ביניהם.
היכנס לאתרים רפואיים שונים באינטרנט ותוכל למצוא ביתר פירוט תשובות לשאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחזור אשך אמיתיאייל30/03/2008
עברתי כריתת אשך לפני כחודשיים, רציתי לדעת האם באחד הימים יהיה ניתן להשתיל או לבנות אשך אמיתי שיתפקד במקום זה שהוסר (אני יודע שיש אפשרות להשתלת תותב קוסמטי, אך רציתי לדעת האם מבחינה מדעית תהיה קיימת אופציה כזו, גם בעתיד, להשתלת אשך שגם יתפקד בסופו של דבר כאשך אמיתי)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר31/03/2008עדיין לא יצרו אשך אמיתי וטבעי. בשלב זה רק תותב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כוונה לייצר בעתיד איכשהוא?
אייל01/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ד''ר נחום זילבר01/04/2008לא שידוע לי בשלב זה או מוכר לי מהספרות המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה של הזרעעידו30/03/2008
שלום רב
אני בן 24,מזה כחודשיים אני רואה שיש לי את היציאות שלי של השפיך / זרע בצבע צהוב
נגשתי לרופא משפחה שנתן לי 2 בדיקות לעשות של הזרע ובדיקה אחת של שתן.
יצא לי שלילי,חיובי וחיובי.התחלתי בטיפול של דרכי השתן ואני מפוחד מכך שאולי יש לי מחלת מין כמו קנדידיה או משהו ואני לא יודע .כי לאחר כמה ימים התוצאות של הבדיקת זרע השניה הגיעו.
ויש משהו שם ככה הרופא אמר אבל לא נתן טיפול,האם צריך לבצע בדיקות דם או משהו אחר בשביל לעלות על זה או שדלקת בדרכי השתן יכולה לגרום לבעיה בזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן
ד''ר נחום זילבר31/03/2008לא הבנתי ממכתבך, מה התוצאות.
יש לטפל בדלקת בדרכי שתן ואם יש זיהום בזרע יש לטפל גם בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהאמיר29/03/2008
שלום רב,
בן 31, עקב אי נוחות במפשעה/אשך שמאלי נגשתי לבדיקה אצל אורולוג אשר אבחן וריקוצלה (לא קטנה לדבריו) ושלח אותח לספירת זרע (עדיין לא עשיתי) מספר שאלות :
1. במידה ואזדקק לניתוח האם מדובר בהרדמה מלאה?
2. מה אחוז הגברים עם וריקוצלה שאיכות הזרע שלהם נפגעה כתוצאה מכך?
3. מאז הבדיקה הידנית של האורולוג אני חש ממש כאבים באזור וחרד שהוא פגע באשך (חש כאב במיוחד לאחר קיום יחסי מין). מה דעתך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
ד''ר נחום זילבר31/03/2008יש בעולם פי כמה גברים עם וריקוצלה עם ילדים מאשר גברים עם וריקוצלה ללא ילדים.
1. בד"כ הרדמה כללית
2. גברים שלא פוריים שיש להם וריקוצלה אצלם איכות הזרע פגומה.
3. הוא כניראה לא פגע באשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים "הסטוריים"בן 2728/03/2008
אהלן,
שאלה קצת מוזרה - לפני זמן רב למדי הייתה אצלי תופעה של כאב למשך כשעה-שעתיים באחד האשכים. התופעה הייתה נדירה, ועברה מאליה ולכן לא הלכתי להבדק.
בעקבון קריאת עלון העוסק בסרטן האשכים ובצרות אחרות, גיליתי שאחד הסימנים המוקדמים לכל מני מחלות הוא כאב ללא הסבר באשכים. השאלה שלי, היא האם כאב "הסטורי" שעבר עדיין מצריך בדיקה מחשש למחלה מהסוג הזה?
כמו כן, "אבחנתי" לעצמי ואריקוצל מתוך קריאת מאמרים בנושא לפני הרבה זמן. חוץ מכלי הדם המוגדלים כשאני עומד, אני לא סובל משום סימפטום אחר ולכן מעולם לא עשיתי משהו בנידון.
האם אפשר לישון בשקט או שעלי ללכת לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 27
ד''ר נחום זילבר31/03/2008גם חשד לוריקוצה וגם כאבים- פנה לרופא ובקש לבצע US אשכים ותוכל לישון בשקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף עורע27/03/2008
מגיל 17אני זוכר עצמי לא מסוגל להתפשטבמלתחה ציבוריתעקב מצב של אבר זעיר ומצומק .היה מביך אותי בכל מקום נקודת אור יחידה היתה במצב זיקפה היה ארוך ועבה פי כמה .החלטתי לעבוד עים משאבת ואקום ולא לאפשר לו ליהיות במצב מקווץ שעות רבות במהלך היום .מתחתי בכל זמן שהיתאפשר לי. כששחררתי אותו ניראה ממש מגודל לפחות כ3 שעות . במהלך השנים מאוד נהנתי מהמצב שיכולתי להיתפשט ולהתגאות באבר ארוך ועבה במיוחד בחדרי הלבשה מיד כשנגעתי בו הוא קיבל מימדים מדהימים במצב רפיון מוחלט מרוב שהמעטפת שלו היתה התרחבה והיתה ענקית. כעת כעבור כ 20 שנה אני מבחין שכשאני דורש ממנו זיקפה הוא כבר לא מוצק כמו שהיה בעבר לדעתי בגלל הנזק שגרמתי למעטפת שהיום היא גדולה יותר מאשר לפני הטיפול .קשה לי לפנות לרופא ולספר מה עשיתי השאלה האם ניתן להסיר עודף עור מהמעטפת ? אני חיב למתוח העור לכיוון הבסיס כדי להרגיש את כל האבר בפנים. אך אפשר לימנוע מעודפי העור להתחלק לאורך האבר ??אשמח לקבל תשובה וטיפול היכן אם אפשר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף עור
ד''ר נחום זילבר31/03/2008אולי יש מקום לפנות לכירורג פלסטי המטפל בעודפי עור.
השאלה היא מה קורה מבחינת הזיקפה. אם הזקפה אינה חזקה ניתן לסייע לך ואז אולי העור יתמתח על פני כל הפין הנמצא בזקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
ע01/04/2008נאלץ להלביש טבעת עור שתהדק חזק מאוד את הפין וכך הוא מיתנפח וניהיה עבה ביזמן המגע וגם העור החיצוני של הצינור לא יכול להתחלק על האבר .אבל מאוד לא נעים לי שאשתי יודעת שאני שם טבעת למרות שהיא נהנת יותר.לכן אולי ניתן ליצור מהמעטפת של הפין מעין טבעת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
ד''ר נחום זילבר01/04/2008כפי שציינתי בתשובתי הקודמת לגבי עודף העור, על כירורג פלסטיקאי להיות מעורב בעניין.
לגבי עוצמת הזקפה, טבעות מכל סוג אכן משפרות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
ע02/04/2008אשמח אם תפנה אותי לשם של רופא שמכיר בעיות כאלה ומסוגל לטפל ? והאם יש סיכוי שקופת חולים בכלל מוכנה להתיחס לבעיה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
ד''ר נחום זילבר07/04/2008איני מכיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת פיןיצחק27/03/2008
ד"ר זילבר שלום
בעת האחרונה אני מקבל בין הודעות דואר הזבל כל מיני הצעות ומיילים בנושא הגדלת הפין
2 השיטות המוצעות , האחת באמצעות כדורים הנטענים כמכילים מרכיבים טבעיים
והשנייה המתוארת הינה באמצעות מתיחות הפין או משהו דומה
האם יש אמת מאחור פרסומים אלו
האם קיימת כלל אפשרות כלשהיא להארכת הפין הגברי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצחק
ד''ר נחום זילבר31/03/2008את הפרסומת השלך לפח.
איגוד האורולוגים שולל כל טיפול או ניתוח להארכת הפין (רק גברי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצחק
ד''ר נחום זילבר01/04/2008אני מבין את רצונך העז לשנות ת אורך האיבר. כל הנושא הזה הוא מסחרי בלבד. הלניק ששלחת לי הנו מסחרי פרסומי של החברה. הרופא הנו מנהל חברה מסחרית ואינו אורולוג. אין מאמרים על נושא זה בשום ספרות מקצועית רפואית - אורולוגית פרט לספרות "המקצועית" של האינטרנט. ההשוואות הנעשות לצוואר המתוח של הבורמזיות ולאוזניים המתמתחות של האפריקניות אין לא כל קשר לאיבר המין של הגבר.
אני חוזר ומדגיש כי האיגוד האורולוגי בישראל כמו רופאים אורולוגים ברחבי העולם לא ממליצים ואינם מתעסקים ב"הארכת" הפין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)