מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עקמת הפיןמנחם03/05/2008
אני בן שישים לאחרונה נוצרה לי בזמן מישגל שהפין עומד נוצר עקמת רצוני לדעת מהי התופעה הזאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר06/05/2008יתכן, שמופיעה עקמת קלה שיכולה לחלוף כמו שהיא הגיעה.
מדובר בהתקשות של רקמת חיבור במקום מסוים במעטפת הגוף הספוגי באבר המין. כל זמן שאין כאבים במגע מיני אין צורך בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומניקמנחם03/05/2008
שלום,
אני מטופל באומניק קרוב לחצי שנה.
בחודשים הראשונים הבחנתי בהחלשות הדרגתית בזרימה ובכמות הזרע.
בשבועות האחרונים לא יוצא זרע בכלל, אלא רק מעט מאוד נוזל שקוף.
האם זו תופעה מוכרת? האם יש ממה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנחם
ד''ר נחום זילבר06/05/2008זו תופעה מוכרת. תופעת לוואי של התרופה היא פליטה לאחור במהלך יחסי מין/אוננות. זה מסביר את הירידה בכמות אין מה לדאוג העיקר שהאומניק עוזר לך בבעיות הערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה מה שמדאיג אותי
מנחם06/05/2008זה התחיל בירידה בכמות. עכשיו ממש כמעט לא יוצא כלום. ממש טיפה או שתיים של נוזל שקוף (כמו לפני ההתפתחות המינית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנחם
ד''ר נחום זילבר11/05/2008כפי הנראה זה קשור לכדור.
אם ברצונך לדאוג-איני מונע זאת ממך. כדאי לך לחשוב יחד עם רופאך על שינוי בטיפול והבעיה תחלוף בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לעצה.רועי02/05/2008
אני בן 22 ואינני מרוצה מגודל איבר המין שלי, לאחרונה שמעתי על "שיטה טבעית" להגדלת איבר המין ע"י מתיחות ועיסויים מכל מיני סוגים. האם שיטה זו אכן יכולה לעבוד או שמדובר בתרמית כלשהי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
ד''ר נחום זילבר06/05/2008כמו שכתבת מדובר בתרמית.
אני, כמו שאר האורולוגים, מתייחס להודעות וידיעות אלו כשקרים הבאים לפגוע באנשים עם דימוי עצמי נמוך. הפין שלנו אינו האוזן של האפריקניות ולא הצוואר של הברומזיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מותן שמאלרחל02/05/2008
יש לי תופעה משונה כבר די הרבה זמן (חודש וחצי): כל לילה, רק במשך הלילה בשכיבה, יש לי כאבים במותן/אגן שמאל, כאב קשה שמעיר אותי משינה ולוקח לי המון זמן עד שאני מצליחה לקום (דומה לכאב גב תפוס), אולם אחר כך אין לו זכר.
כשהייתי בהריון (ילדתי לפני שנה) היה לי כאב דומה בשל לחץ מהבטן על האגן-בשני צדדיו.
כמו כן, עברתי ניתוח קיסרי עם פגיעה בשלפוחית שתן שנוקבה מהתפרים- אולם עברתי ניתוח לתיקון.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ד''ר נחום זילבר06/05/2008כאה המופיע בזמן שינוי תנוחה אינו קשור בד"כ למערכות הכליה. אולם כדי לשלול בעיה במערכת השתן אשר משום מה מופיעה רק בלילה ולאור הבעיה הרפואית בעברך הייתי ממליץ לבצע בירור u. s. או c. t. של מערכת השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתיידות בערמונית ובאשכיםזיו01/05/2008
שלום,
במסגרת בעיות פוריות נשלחתי לבצע שתי סדיקות, האחת אולטראסאונד רקטלי והשניה אולטרסאונד אשכים. באולטרסאונד הרקטלי יצא ערמונית בגודל תקין ומבנה תקין עם הסתיידות באזור המעטפת בסביבות ה-PHEX מימין שלפוחית הזרע תקינה, ובאולטרסאונד האשכים יצא הכל תקין חוץ מאזור זעיר מסוייד עם גבולות ברורים באשך השמאלי..
אילו השלכות יש לתוצאות אלו על הבראיות שלי בכלל ועל הפרויות בפרט? (אציין כי בדיקות הזרע מראות איכות זרע בינוני מינוס)
האם הסתיידויות אלו עלולות להוביל להתפתחות סרטן? ממה המצב הזה נוצר? והאם יש משהו שניתן לעשות חוץ ממעקב כדי לשנות את הנמצב חוץ ממעקב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיו
ד''ר נחום זילבר06/05/2008אין להסתיידויות באזורים אלה השלכות על בריאותך. זה לא משפיע על הפוריות ואינו עלול להביא להתפתחות סרטן. מעקב לא ישנה את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- helpאבי30/04/2008
ד"ר שלום. גילי 30 מזה כ-3 שנים אני סובל מבעיה מציקה ביותר - כשאני שוכב לישון אני חש, מעט לפני ההרדמות (ולעיתים אף אחריה מה שגורם לי להתעורר כדקה לאחר שנרדמתי) בצורך להשתין. הצורך אינו רגיל ,קרי לחץ בשלפוחית, אלא התחושה היא שיש שתן ממש בקצה הפין (ב"כיפה")כלומר שניות ספורות לפני ההירדמות מתחילה תחושה בכיפה ובאיבר המין של צורך להתרוקן ואז אני לא יכול להרדם . הדבר מדיר שינה מעיניי שכן לעיתים אני נרדם ומתעורר לאחר מספר שניות עקב צורך להשתין למרות שכאשר אני קם להשתין מדובר במספר טיפות בודדות.
כל הבדיקות שביצעתי תקינות- שתן זרע דם אורדינמיקה מלאה תרבית.
האם יש לכך פתרון כלשהו שכן אני מצליח להרדם רק במצב זיקפה בו אין צורך להשתין אך קשה להגיע לזקפה ומיד להרדם.
האם יש קשר בין הירדמות לתחושת שתן?! הרי ברור שמשהו קורה במוח ובגוף כשנרדמים אך לא ברור לי מה והאם קיים קשר להתעוררות צורך להשתין .או שאולי יש לי בעיה בצינור (פין) שמתבטאת רק בשכיבה או משהו אחר .אציין שבמהלך היום הכל רגיל אודה על התיחסותך ללבעיה מוזרה זו - יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר30/04/2008אכן בעיה מוזרה.
נסה להתרוקן לפני השינה כולל לחץ על ראש הפין להוצאת הטיפות האחרונות. \
סיפור הזקפה לא ניראה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלאחד30/04/2008
הבעיה שלי היא כזאת
בתחילת הקשר לעיתים הסקס הלך טוב ולעיתים פעם ראשונה הייתה הולכת מהר ולאחר מכן לא הייתי מצליח להגיע שוב לזקפה.
כרגע הבעיה החמירה ואני לא מצליח להגיע לזקפה בכלל, וכמו כן החשק המיני ירד בצטרה גדולה.
מה עושים?? ללכת לרופא משפחה או ישר לרופא מומחה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכל
ד''ר נחום זילבר30/04/2008פנה לרופא מומחה שיבצע בדיקות דם ובדיקות גופניות. לאחר מכן יטפל בך והתיסכול יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטיטיס כרוני ובעיית פוריותאורן30/04/2008
שלום רב,
אני גבר בן 27, ולאחרונה אובחן שיש לי פרוסטטיטיס כרוני. רק אוסיף שזה לא מלווה בחום, אך מפריע לחיי היומיום עם כאבים בבטן התחתונה, צריבה באיבר המין בעת מתן שתן ולאחר יחסי מין. יש לי מס' שאלות ברשותך:
1. קראתי במס' מקומות שזה פוגע בפוריות. האם באמת אני צריך לחשוש מכך? אני צעיר וילדים אין לי, וממש מפחידה אותי המחשבה הזאת. האם כאשר המחלה עוברת בעיית הפוריות נשארת ובלתי הפיכה או שזה יעבור עם המחלה?
2. האורולוג נתן לי אנטיביוטיקה, ואמר לי שיש להקפיד על מגע מיני סדיר. האם גם אוננות נחשבת או שקיימת חובה ליחסי מין?
אשמח מאוד לתשובה.
בברכה,
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד''ר נחום זילבר30/04/2008פרוסטטיטיס מתמשכת לאורך זמן המלווה מידי פעם בזיהום באזור שלפוחיות הזרע יכולה לפגוע באיכות הזרע וכתוצאה מכך בפוריות.
הטיפול שאתה מקבל נכון וגם אוננות היא מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית שתן וזרם שתןאהרון30/04/2008
שלום ד"ר זילבר,
האורולוג אמר שעלי לבצע בדיקת "שארית שתן" אצל האחות. רציתי לדעת איך בדיוק הבדיקה הזאת מתבצעת?
וגם הוא רצה בדיקת "זרם שתן". האם תוכל גם לומר לי בבקשה איך הבדיקה הזאת מתבצעת?
תודה רבה!
אהרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהרון
ד''ר נחום זילבר30/04/2008לאחר הטלת שתן מכניסים קטטר לשלפוחים או מבצעים בדיקה באמצעו US חיצוני כדי לאבחן את כמות השתן הנותרת.
בדיקת זרם שתן נעשית באמצעות הטלת שתן למכשיר הרושם את עוצמת הזרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בשתןים29/04/2008
שלום ד"ר
לפני כחודש הרגשתי כאבים בבטן תחתונה, בבדיקת שתן נמצא דם,הופנתי לאולטרסאונד
יצא תקין, בדיקות דם תקינות, בדיקת תרבית ראשונה גבולית ,ואחרי טיפול ,בדיקת תרבית שניה יצאה תקינה , psa -0.53 בבדיקה ידנית אצל אורולוג-ערמונית תקינה.
אבל האורולוג הפנה אותי לציסטוסקופיה ,ונתן לי כדורים פרימוניל 25 מ"ג לחודש.
1) לשם מה הכדורים האלה?
2)האים בדיקת הציסטוקופיה הכרחית אם הבדיקות האחרות יצאו תקינות?
עליי לציין שאני בן 50 כמעט, יש לי דחיפות ותכיפות במתן שתן ללא צריבה וברך כלל לא בלילה.
אני נוטל כדורים אספירין ,סימוביל ,עקב התקף לב שעברתי לפני 5 שנים.
נא תשובתך המפורטת לנחיצות הבדיקה?
תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג
ד''ר נחום זילבר30/04/2008בדרך כלל ישנו כלל רפואי האומר שאם יש דם בשתן מעל גיל 50 וכל הבדיקות תקינות, אז הדבר האחרון שנותר הוא לבצע ציסטוסקופיה. אבל, ישנם יוצאים מן הכלל, אנשים שמטופלים בנוגדי קרישה ואספרין, מידי פעם יכול להופיע אצלהם דם בשתן או דימום במקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיניאורח29/04/2008
שלום רב
אני בן 19 ואין לי חשק מיני. זה מתבטא בבעיות בזקפה וקושי לגמור. גם אני מרגיש שאין לי דחף מיני. בקשר לבעיות בזקפה הבנתי שאפשר לקחת ויאגרה אבל האם זה יתן לי דחף מיני יותר? אם לא האם ניתן לעשות משהו לגבי זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
ד''ר נחום זילבר30/04/2008בעיות זקפה בגיל 19 - הפיתרון הוא בשום פנים ואופן לא שימוש בויאגרה אלא בירור רפואי הכולל בדיקות דם, הורמונים וכד' ואם יש צורך בהמשך בירור סקסולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה והחמרה שלהמשה28/04/2008
שלום ד"ר,
הנני בחור בן 22 ,אובחנתי לפני כשנה בעל וריקוצלה דרגה 2-3 ,
לאחר בדיקת זרע ופגישות עם שני רופאים מומחים שהמליצו לי לא לעשות ניתוח עקב תוצאות הבדיקה,בנוסף גם שני האשכים בגודל זהה ותקין.
בזמן האחרון הוריקצולה מפריעה לי אסטטית במראה,ובהרגשה שלה,אינני זוכר שככה זה היה לפני חצי שנה.
האם יש סיכוי שהוריקוצלה החמירה עם הזמן? האם קיים מצב כזה?
האם כדאי להסתכן בניתוח רק מטעמים אסטטים אלו?
תודה,
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר30/04/2008ישנה אפשרות שהנפיחות והגודל של הוריקוצלה משתנים. לא הייתי קורא לזה שינוי אסטטי המצריך ניתוח. אלא, רק אם ישנם כאבים באזור או פגיעה באיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זרע נמוכהבן שושן אילנה28/04/2008
ברצוני לדעת מה הם הסיכויים להרות עם הזרעה עם בדיקות הזרע האלה:
נפח: 2.5, צמיגות:2, ריכוז: 5.5מ"ל, תנועתיות: 45%, תנועה פרוגרסיבית טובה: 9%.
לאחר ביצוע שטיפה: ריכוז: 11ml, תנואה:36%, סה"כ תאי זרע בתנועה: 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ד''ר נחום זילבר30/04/2008במספרים משהו לא ברור לי. מה מופיע בצמיגות ובריכוז? והחשוב ביותר מה מספר הזרעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מאוחרתאורח28/04/2008
שלום
אני בן 22 ובשנתיים האחרונות נוצרה אצלי בעיה בשמירה על זיקפה ובהגעה לזיקפה. לאחרונה התחלתי להשתמש בתרופות נוגדות דיכאון. הבעיות בזיקפה קצת נחלשו אבל אני לא מצליח להגיע לשפיכה. האם יש משהו שניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה
ד''ר נחום זילבר28/04/2008בעיה זו של השפיכה המתמהמהת קשורה לתרופות נוקדות דכאון שאתה מקבל. פנה לפסיכיאטר שיתכן וישנה את סוג התרופה או את מינונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
אורח29/04/2008האמת שגם לפני הכדורים היה לי חשק מיני ירוד ועכשיו איתם אני לא מצליח לגמור אפילו באוננות. אין טיפול לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
ד''ר נחום זילבר30/04/2008יש טיפול אבל קודם לכן יש לבדוק הורמונים בדם ופרמטרים נוספים של הזקפה ואחר כך להחליט איזה טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפה מפרמיקסון לתרופה זולה יותררוני26/04/2008
שלום
(השאלה היא בתור חוות דעת שניה לאחר ביקור אצל רופא
אני מטופל בפרמיקסון מזה 5 שנים עקב דלקת לא ספציפית בשופכה שהגדילה את הערמונית באופן קבוע
וגרמה לכאבים חזקים ותכיפות שתן גדולה.
רציתי לדעת האם יש תרופות יותר זולות ללא תופעות לוואי חריגות ( בעבר הרופא שלי אמר שהתרופות הכימיות גורמות לאי יצירת זרע).
בנוסף אני מקבל סימבלתא עקב דיכאון וחרדות (אני יודע שלפעמים יש תרופות שמתנגשות...
)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ד''ר נחום זילבר28/04/2008כל התרופות הצמחיות הנתנות לגבר עם ערמונית מוגדלת הם על בסיס אותו מוצר צמחי וניתנות ללא מרשם רופא. מבחינת עליות איני מתמצא בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה על תשובתך
רוני29/04/2008שאלתי היא האם אתה ממליץ לעבור לתרופה כימית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
ד''ר נחום זילבר30/04/2008אם אתה מסתדר עם תרופות צמחיות, השאר איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)