מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר אוןברגע חדירהיויו11/03/2008
שלום,
בתקופה האחרונה אנו מנסים להכנס להריון לאחר הפלה נדחית ולא מצליחים כבר כמעט שנה .
החלנו במעקב גניקולוג אש הורה לנו על ימים ספציפיים אשר עלינו לקיים יחסים מאז (חודש שני)
אני לא מצליח להגיע לאון בעת קיום האקט , זה החל חודש שעבר בעת נסיון החדירה ומאז זה מתדרדר אני מצליח "להרים אותו" רק כאשר אני עם עצמי ואז אני ניגש מהר לאישתי.
מה עלי לעשות פעם אחרונה זה היה סיוט וזה לא מניח את דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר און
ד''ר נחום זילבר13/03/2008הבעיה אצלך כפי הנראה היא פסיכולוגית המשולבת עם בעיה פיסיולוגית. פנה למומחה המטפל בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Urethral Micropy Polymor - משמעות?רביד11/03/2008
מהו Uretrhral Micropy Polymor במשטח מתוך פתח צינורית השתן/זרע שבראש הפין, ומה משמעות הערך 10-15?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביד
ד''ר נחום זילבר12/03/2008כנראה הכוונה לכדוריות לבנות בודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PSA ודלקת, אנא עזרתך.רביד11/03/2008
(בן 60 במצב בריאות טוב, קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה ודם סמוי בסדר):
*בדיקות רקטאליות ידניות של הערמונית – בסדר.
*באולטראסאונד ערמונית ללא ביופסיה –
"מידות: רוחב 56 מ"מ, אורך 50 מ"מ, גובה 33 מ"מ, נפח 48.3 סמ"ק.
חתך רוחבי: גבולות הערמונית חדים, מירקם הומוגני, אזואקו עם הסתיידויות מרובות במרכז הערמונית ובמעבר ל- TZ. TZ מפותח במידה רבה עם הסתיידויות ללא אזורים חשודים. אזורים פריפריים סימטריים בעלי גבולות חדים ללא אזורים חשודים.
חתך אורכי: גבולות חדים, מירקם הומוגני, אזואקו עם הסתיידויות במרכז הערמונית. צוואר השלפוחית מורמת ע"י אונה אמצעית אך פתוח בצורת משפך. גם בחתך זה לא הודגמו אזורים חשודים באזורים הפריפריים.
אונה מרכזית: מפותח במידה בינונית, בולטת לתוך השלפוחית ומרימה את הצוואר כלפי מעלה. שלפוחית זרע: סימטרית ולובולרית עם תוכן צלול.
קופסית (קפסולה): שלמה.
סיכום: הגדלה בינונית של הערמונית עם אונה אמצעית והסתיידות בתוכו".
*PSA
04/2002 1.96
08/2006 2.54
09/2007 3.75 (31. (free/total
(כאן לקחתי אנטיביוטיקה OFLOXACIN200mg 1X21 יום עקב חשש לזיהום), ואז
11/2007 3.17 (.18 free/total)
02/2008 3.00 (22. (free/toal
בדיקות נוספות 02.2008
*בדיקות זרע:
לויקוציטים 4-3 mil/ml (נורמה 1-0).
לויקוציטים 15-10 sperm/field
Sperm Culture*:
צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים.
Urethral Culture* תרבית מצינורית השתן מפנים ראש הפין:
צמחה פלורה של עור.
Urethral Micropy Polymor 15 – 10
*בדיקת שתן :
Protein 15.00 (בעבר תמיד שלילי).
*סימפטומים: זרע צהבהב, בקצה הפנימי של צינורית השתן אדמומיות ולפעמים שורף ו/או כואב בראש הפין בעת מתן שתן לאחר פליטת זרע, מתן שתן פעם בלילה אם שותה לפני שינה, במהלך היום תוך כחצי שעה לאחר שתיה, כאב לעיתים בגב תחתון ו/או בטן ו/או בשק האשך השמאלי בחלק העליון מאחור עם הקרנה לירך (אולטראסאונד אשכים בסדר אך באשך שמאל הסתיידויות סמוך לקטבים העליון והתחתון וכמות מעט מוגברת של נוזל סביב אשך שמאל).
כעת התחלתי CIPROFLOXACIN 500mg 2X14 יום לשבועיים.
-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביד
ד''ר נחום זילבר12/03/2008ה PSA תקין. המשך לקחת אנטיביוטיקה כפי שציינת היא מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPSA F/T כש- Total PSA יורד מ- 3 ??
משה24/03/2008בהמשך לתגובתך ד"ר, משסיימתי את ה- ציפרופלוקסצין ועברו כשבועיים, ביצעתי בדיקות PSA:
ה- PSA Total המשיך בתפנית מגמת הירידה (אנא ראה הנתונים בשאלתי המקורית) ועכשיו 2.92,
כשלגבי ה- PSA F/T Ratio שהינו מרכיב חשוב (אנא ראה באותה שאלה מקורית) ענתה המעבדה כדלהלן - "אין מבצעים בדיקה זו כאשר ה- PSA Total קטן מ- 3 ng/ml".
שאלותיי הן:
א. היש ממש בטענתם?
ב. ללא PSA F/T Ratio כיצד אדע אם מגמת השיפור אומנם מבוססת ואין לי לחשוש?
ג. איזה בירור/בדיקה נוספת אתה ממליץ לי על מנת לשלול חשש?
אני מודה לך ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרביד
ד''ר נחום זילבר26/03/2008PSA במגמת ירידה לאחר לקיחת אנטיביוטיקה. ה PSA תקין, המעבדה צודקת ואין צורך בהמשך בדיקות. אין ממה לחשוש. לדעתי, תחזור על הבדיקה בעוד חצי שנה ואין צורך בשלב זה לבצע TRUSחוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בוריקוצלהגיל10/03/2008
מה ההבדל בין וריקוצל חד צדדי ל דו צדדי, והאם יש גם הבדל מבחינת שיטת הניתוח המתאימה לכל סוג (בהנחה שקבעו שצריך לנתח) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
ד''ר נחום זילבר12/03/2008ההבדל ביניהם הוא שיש וריקוצל בודד או שיש 2 ורידים ספרמטיים גדושים (אחד בכל צד). אין שינוי מבחינת הגישה הניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוק אבן בשופכןיעקב10/03/2008
ד"ר שלום
לפני חודש עברתי ריסוק בלייזר של אבן קשה 6ממ שהייתה ממוקמת בחלקו האמצעי של השופכן צד ימין-הריסוק נתבצע באמצעות אורטוסקופיה בהרדמה כללית פירורים נשלפו לשלפוחית ,הושאר סטנט שהוצא לאחר כעשרה ימים, המשכתי להשתין דם עוד כשבוע .
הרופא שביצע את הטיפול ציין בפני שאין צורך בצילומים ובמעקב קרוב כי נראה לו שזה היה חד פעמי.
היום לאחר כחודש אני חש לפעמים את מותן ימין לא כאבים תחושה של הכיליה אולי , האם זה מרמז על בעיה ?או שזה נורמלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
ד''ר נחום זילבר12/03/2008אני ממליץ על ביצוע צילום מעקב ולראות מה המצב אחרי חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן רחמיאלי10/03/2008
ד"ר נחום שלום
אשתי לפני כחודשיים, עברה התקן רחמי ( טבעת ), ימי המחזור שלה ארוכים יותר מלפני ההתקנה
שאלתי היא, האם תהיה בעיה לאונן אנאלית? האם תהיה השפעה לכך ?
כי לאחר שהיתה נקיה לגמרי, החדרתי את אצבעותי לנרתיק שלה וביום למחרת מופיע שוב דימום.
האם זה קורה שהיא נקיה לגמרי מדימום ולאחר מכן ישנו דימום בעקבות חדירה במקרה הספציפי הזה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר נחום זילבר12/03/2008לא ברורה שאלתך מבחינת הכיוונים. בכל אופן, טבעת יכולה לגרום מדי פעם לדימום רחמי. אולם, לא בהקשר למגע מיני סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
אלי12/03/2008כן, ידוע לנו שהתקן רחמי גורם לעיתים לדימומים, השאלה שלי היתה, האם כתוצאה מהאוננות האנאלית הופיע דימום למחרת בבוקר או שאין קשר בכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד''ר נחום זילבר13/03/2008לא נראה לי שיש קשר בין הדברים שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אבני כליהל09/03/2008
שלום רב,
מבקש לשאול האם יש קשר בין אבני כליה(שהתגלו בסיטי)
לבין חום בשעות הערב עד 37.6 הקאות ובחילות ותחושה של
ד.דרכי שתן.
אודה לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל
ד''ר נחום זילבר09/03/2008בד"כ אין קשר. פנה לרופאך לגבי התלונות האחרות שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטוספרמיהאורן09/03/2008
ד"ר זילבר שלום ,
האם תופעת ההמטוספרמיה יכולה להופיע מספר פעמים במהלך שנות חייו של הגבר , וזה עדיין
ייחשב לנורמלי או שרק פעם אחת זה נורמלי ומעבר לזה כבר לא?
אם היא כן יכולה להופיע מספר פעמים , מהי התדירות הנורמלית אם ישנה כזאת?
למה זה קורה ואיך אפשר למנוע זאת אם בכלל?
תודה רבה.
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד''ר נחום זילבר09/03/2008המטוספרמיה מתרחשת אולם לא אצל כל הגברים בוודאי לא בתדירות גבוהה.
לא ניתן למנוע זאת. במידה ויש מספר אירועים בתקופה קצרה יש לעבור בירור של דרכי שתן תחתונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם בזרע
אורן10/03/2008
ומה נחשב לתקופה קצרה?
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן
ד''ר נחום זילבר12/03/2008למשל, 3 פעמים באותו חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרניה ופרוסטטהשמואל וינברום09/03/2008
אני עומד לעבור ניתוח בקע ימני בשיטת הלפרסקופיה לאחר שהבקע גלש לשק האשכים שאלתי היא
מהן ההשלכות של ניתוח כזה על פרוסטטה מוגדלת (גודל 2) ממנה אני סובל האם אמורות לצוץ בעיות במתן שתן או עצירת שתן ?והאם אני צריך לטפל קודם בפרוסטטה ואח"כ בבקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ד''ר נחום זילבר09/03/2008גבר הסובל מבעיות במתן השתן הנובעות מהגדלת הערמונית עליו קודם לטפל בערמונית ורק לאחר מכן, לעבור ניתוח בקע. אולם, כשהערמונית מוגדלת ללא תלונות או סימפטומים אין צורך בטיפול כלשהו לפני הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכיםע08/03/2008
שלום,
לבן זוגי יש בימים האחרונים כאבים באשכים. הוא כרגע משרת בצבא ביחידה קרבית כאשר יש עליו עומס רב הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית.
ממה יכול להיגרם כאבים באשכים? האם ישנו קשר לכך שיש עליו עומס רב מבחינה פיזית/נפשית?
לאן עליו לפנות כדיי לבדוק את העניין?
אשמח אם תענו לי בהקדם האפשי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע
ד''ר נחום זילבר08/03/2008כאבים באשכים יכולים לנבוע מהימצאות של בקע במפשעות או וריקוצלה באשכים. בד"כ אין לזה קשר למעמס נפשי. עליו להיבדק ע"י רופא היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה וריקוצלה?
ע09/03/2008מה זה וריקוצלה? ממה זה נובע? והאם יש לדבר הזה השפעה בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
ד''ר נחום זילבר09/03/2008וריקוצלה - הרחבת וריד ספרמטי באזור האשכים.
עייני בתשובות הקודמות הרבות המופיעות לגבי נושא זה באתר שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטרה סאונד של שלפוחית השתןmark08/03/2008
שלום רב,
בתוצאות US של שלפוחית השתן נכתב לי:
"כיס שתן משונץ ומלא אבנים בקרקעית".
נאמר לי שהאבנים ייצאו רק בציסטוסקופיה וריסוק האבנים.
שתי שאלות:
1. האם הציסטוסקופיה הזאת לריסוק האבנים נעשית בהרדמה מלאה ואישפוז?
2. מה זה אומר - כיס שתן משונץ?
לתשובתכם אודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרק
ד''ר נחום זילבר08/03/2008כפי הנראה יש משהו החוסם את מוצא כיס השתן וגורם להקף כיס השתן לא להיראות סדיר אלא בלתי סדיר - משונץ. זה הגורם גם להופעת האבנים אותם להוציא בציסטוסקופיה בהרדמה מקומית או חלקית בהתאם לגודלם, כמותם וגודל הערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מגיע לאורגזמהבן 2207/03/2008
שלום,
מגיל 14 ועד לא מזמן לקחתי תרופות אנטי דיכאוניות. מאותו יום הפסקתי להגיע לאורגזמה. אין לי בעיה של אין אונות ואני מגיע למצב שפיכה, אבל במהלך השפיכה אני לא מרגיש כלום, שום אורגזמה, שום דבר.
פסיכיאטרים אמרו לי שהתרופות האנטי דיכאוניות פוגמות בתחושה המינית. לפני חודשיים הפסקתי לקחת את התרופות וציפיתי שהתחושה תחזור לי, אבל עדיין אני לא מגיע לאורגזמה. יכול להיות שנעשה לי נזק בלתי הפיך?
אגב, אולי זה קשור: מאז שלקחתי תרופות, "זרם" השפיכה שלי מאוד חזק ובעת אוננות, במידה ודבר לא עומד בדרכו הוא יכול להגיע למרחק של שלושים סנטימטרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 22
ד''ר נחום זילבר09/03/2008ישנה ירידה של תחושה מינית - אורגזמה- בנטילת התרופות שציינת. ככל שירחק הזמן מסיום נטילת התרופות קרוב לוודאי שההפרעה תחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה.....07/03/2008
בימים האחרונים אני מרגיש שהפין שלי לא עומד, כאילו חסר לו כוח. ניסיתי להתחרמן מפורנו וכאלה וזה לא ממש עבד. דימוי מתאים יהיה כאילו שהבטריה שלו חלשה. העניין הוא שאני לא מבוגר, אני רק בן 19 ווזה די מדאיג אותי, עד כה לא היה בעיה כזו. התפתחתי יחסית מאוחר ולמעשה אני עדיין מתפתח, אז אולי זה קשור.
מה אתם אומרים? יש לי סיבה לדאגה? לא התנסיתי בפעילות מינית עד כה אבל לא היו לי בעיות שכאלה. אני די מפחד. בנוסף אני במסגרת צבאית ורוצה לפגוש מומחה: כשאני יילך לרופא היחידה, איזה רופא מומחה לבקש שמתעסק בבעיות מהסוג הזה? אשמח גם לבקש את סוג הרופא מבלי לספר יותר מידי על הבעיה, זה לא כל כך נעים לי והאמת די מדאיג.
אשמח מאוד לקבל תשובה מרגיעה ואם אפשר - האם יש איזשהם דברים שאפשר לעשות בלי לגשת לרופא, על חשבון עצמי, מה מומלץ לעשות? איך אפשר לבדוק את חומרת הבעיה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר נחום זילבר09/03/2008שים לב אם מופיעה אצלך זקפת בוקר או זקפה בזמן אוננות. אם התשובה חיובית, אזי אתה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזקפה שמופיעה
.....12/03/2008היא לא מספיק חזקה - כלומר האיבר מתעבה ומתארך, אך הוא לא עומד חזק ובזכות עצמו. קבעתי תור לאורולוג אבל יש עוד זמן, אני קצת פחות מודאג אבל אני מאוד מקווה שזה ייעלם לחלוטין ולא תהיה לי שום בעיה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזקפה
ד''ר נחום זילבר12/03/2008אין בעיה מקווה בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה ממשיכה, מה אפשר לעשות? :(
.....15/03/2008לאיזה בדיקות האורולוג יפנה אותי? יש לי רק עוד כשבועיים תור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה ממשיכה
ד''ר נחום זילבר19/03/2008האורולוג יפנה אותך לבדיקות דם, הכוללות הורמונים. כמו כן, ביצוע NPT בהמשך ינסה טיפול תרופתי או אם יהיה צורך טסט זריקתי לפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה קל דו"צעוז06/03/2008
שלום דוקטור
אני בן 21
לאחר כאבים באזור במפשה ימין הלכתי לבצע אולטסאונד והובחן אצלי וריקוצלה קל דו"צ רוחב ורידים עד 3.6 מ"מ
ואשכים שלי תקינים
ואן עדות לבקע עכשיו האם עלי לחשוש מיזה או לבצע בדיקות בהמשך השנים
והאם זה יכול לפגום בזרע או לגרום לעקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוז
ד''ר נחום זילבר08/03/2008אם אין כאבים באזור האשכים במאמץ ואם האשך השמאלי נשאר בגודלו הנוכחי אין צורך במעקב או בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במתן שתןמשה05/03/2008
כבר תקופה שכשאני צריך לעשות פיפי, אני לא משתין מיד, ולפעמים אני חייב לשחק עם האיבר, כדי שזה יתחיל להשתין, ולפעמים גם אחרי שאני כבר מתחיל את ההשפרצה,ההשתנה מתחזקת ונחלשת וחוזר חלילה
אציין, ידוע לי שיש לי שבר בצד שמאל, ואני משתמש בחוגרת שבר כבר תקופה של שנתיים.
אשמח לקבל את תגובתך בנידון, מה לדעתך הבעיה, ומה צריך לעשות לפתרונו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר08/03/2008לפי התאור הפלסטי שכתבת אתה בגיל שהערמונית גדלה ומפריעה במקצת למתן השתן. פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)