מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלהגיל05/03/2008
שלום רב.
הנני בן 39 ללא ילדים.
בעקבות מורפולוגיה נמוכה (2%. הכמות והתנועתיות תקינים) התחלנו בטיפולי פוריות שלא צלחו עד כה (2 החזרות של עוברים טריים ועוד 3 החזרות של מוקפאים. בכולם הביציות הופרו יפה אך לא הושג הריון).
במקביל לטיפול הראשון נבדקתי ב-US אשכים ונמצא וריקוצלה דו צדדי, קל בימין ובינוני משמאל.
כעת, לאחר הכשלונות רצינו לדעת האם ניתוח וריקוצלה בשלב זה יכול לשפר את איכות הזרעים באופן שיושג גם הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
ד''ר נחום זילבר08/03/2008שאלה דומה הייתה באתר זה לפני כשלושה שבועות. כאז גם היום ממליץ לבצע ניתוח וריקוצלה אולי בכל זאת איכות הזרע תשתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוף ומגרדשלום...05/03/2008
שלום דוקטור...
הייתי בתאילנד לפני כחודש ושכבתי שם עם כמה בחורות.
לאחר שגמרתי עם אחת מהן הבחנתי שהקונדום נקרע.
מזה כשבועיים שורף ומגרד לי בתוך איבר המין אין כל סימן חיצוני לא הפרשות ולא כלום.
הגירוד והצריבה מתגברים לאחר מתן שתן ואו גמירה.
שמתי לב שמאז אני גם משתין יותר.
הלכתי לרופאה ואין לה מושג מה זה.
הודה לך אם תענה בהקדם.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי 99
ד''ר נחום זילבר08/03/2008יתכן שישנה דלקת בשופכה או בערמונית או בשניהם. כמו כן, יתכן ומדובר במחלת מין.
בצע בדיקת שתן כללית ותרבית; בדיקת ערמונית ע"י הרופא ולקיחת משטח מהפרשה השופכתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת הפיןיהודה05/03/2008
שלום, אני בן 65 ועד לא מזמן די פעיל מבחינה מינית. לפני כשנה התחלתי לחוש כאבים בפין בזמן יחסי מין. זה נמשך כשלושה חודשים. לאחר מכן הכאב נעלם אך נוצרה עקימות בפין והזיקפה גם אינה שלמה מאז. כמובן שזה מפריע בעת יחסי מין. שאלתי היא מה אפשר לעשות בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה
ד''ר נחום זילבר08/03/2008אם העקמת גורמת לכאבים בעת מגע מיני האפשורות היחידה היא ניתוח. אולם, אם אין כאב אזי יש לטפל בשיפור הזקפה ולחזור ליחסי מין כבראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
יהודה17/04/2008בהמשך לתשובתך, איך מטפלים בשיפור הזקפה במקרה שלי? הייתה לי זקפה תקינה לפני העקמת.
כיום היא אינה שלמה ואין לי כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודה
ד''ר נחום זילבר22/04/2008צריך קודם לאבחן את הסיבות לבעיות הזקפה. צריך לבדוק את העקמת בהקשר למגע מיני. אחר כך ניתן יהיה לטפל במידה והבעיה היא פיסיולוגית - באמצעים תרופתיים כגון: כדורים או זריקות. אם הבעיה היא הורמונאלית ייתכן אז טיפול בעזרת משחת אנדרוג'ל, או כל בעיה אחרת שימצאו בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
יהודה26/08/2008ביקרתי אצל אורולוג והוא איבחן שבר בפין וכתוצאה מכך גם העקימות החדשה, והפין גם התקצר. לדברי זה קרה בזמן יחסי מין. הוא לא ממליץ על ניתוח כי לדבריו הסיכוי לתיקון המצב הוא קטן ביותר. מכיוון שגם הזיקפה היא כיון חלשה יותר הוא המליץ על ויאגרה או טיפול אחר מאותו סוג. האם יש אפשרות בכל זאת להתערבות כירורגית עם סיכויים טובים לתיקון המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודה
ד''ר נחום זילבר29/08/2008כן. ניתוח יתקן את העקמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשךרביד05/03/2008
שלום דר'
מס' ימים שאני סובל מכאב באחד האשכים .
אני עובד בעבודה פיזית , וגם סובל מכאבי גב
אני רוצה לציין שהכאב באשך התחיל מיד לאחר שקיימתי יחסי מין לפני כשלושה ימים
יחסי מין רגילים עם אישתי , לא משהו יוצא דופן
אודה לך מאוד מאוד על תשובתך !!!!
רביד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביד
ד''ר נחום זילבר08/03/2008אם הכאב הוא חד וחזק פנה מידית למיון. אם הכאב הוא מתמשך ומופיע לעיתים לאחר מגע מיני הוא יחלוף בהדרגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשמור על אשך נותראייל05/03/2008
כאמור, עברתי ניתוח לכריתת אשך ונותרתי לצערי רק עם אחד
כיצד עלי לשמור על האחד שנותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר08/03/2008אין שמירה מיוחדת. היזהר ממכה או חבלה ישירה במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית רגיזהדנה04/03/2008
שלום
אני בת 28, סובלת כבר כמה שנים מתכיפות במתן שתן (יותר מ-15 פעמים ביממה). היו לי בעבר הרבה דלקות בדרכי השתן.
עשיתי אולטרסאונד כליות ולא נמצאה בעיה. הרופא נתן לי נוביטרופן אך זה ממש לא עוזר לי....
מה עוד ניתן לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר נחום זילבר08/03/2008יתכן, ואת סובלת מציסטיטיס אינטרסטיציאלית ולא רק משלפוחית רגיזה. פני לאורוגניקולוג שבתחילה, יעשה בדיקת אורודינמיקה ולאחר מכן, ימשיך בבירור עד לאיבחון מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום, שאלה חשובה להרבה גבריםמאור03/03/2008
קורה לי בקיום יחסי מין ובאופן כללי שהזיקפה לא תמיד קשה.. בקיום יחסים אני חושב שזה בגלל אמצעי מניעה כמו קודנום וכו'..
רציתי לדעת אם יש לזה סיבה רפואית לדעתך או פסיכולוגית..
אני פחות חושב על בעיה רפואית כי לפכמים יש לי זיקפה חזקה
אבל עדיין זה עניין מעיק הייתי רוצה תיפקוד בריא
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי-תשובה להרבה גברים
ד''ר נחום זילבר04/03/2008השאלה היא מאוד כללית. יש מקרים בהם הזקפה אינה מלאה ואינה חזקה לאורך כל זמן ההתעלסות ויש מקרים והזקפה נופלת תוך כדי המגע עצמו.
יתכנו סיבות פסיכולוגיות או פיסיולוגיות ולעיתים שילוב של שניהם.
כל גבר אשר סובל מבעיה בתפקוד המיני היא מיוחדת וספציפית עבורו. בהתאם לכך גם הטיפול שיקבל יותאם לו בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפיןskip03/03/2008
שלום לכולם
לאחר יחסי מין פתאום התחלתי להרגיש מין צריבה ברוש הפין ממש בפתח יציאת השתן
זה חלף לאחר יומים כאילו לא היה ואין בעייה בהטלת שתן
כול עזרה תתקבל בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד''ר נחום זילבר04/03/2008העיקר שהצריבה חלפה אין כל צורך בעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין כולסרטול לשפיכה מהירהיואב02/03/2008
שלום ד"ר.
ברצוני לשאול האם ישנו קשר בין כולסטרול- שומנים בדם לשפיכה מהירה וחוסר ענין בפעילות מינית ?
תודה מראש
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואב
ד''ר נחום זילבר02/03/2008אין קשר בין כולסטרול לשפיכה מהירה ואין קשר לחוסר בליבידו.
כולסטרול גבוה הוא בין הגורמים לירידה בתפקוד המיני מסיבות וסקולריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל היבר מיניק02/03/2008
לדוקטור שלום אני בן 31 ואני מודאג לגבי גודל היבר מיני שהוא במצב של שינה הוא 3 ס"מ ובעמידה הוא 9 ס"מ אני לא מרגיש נוח עם בעיה זו . ומה אני יכול לעשות במצבי זה אם יש פתרון בתודה ..... בתודה מראש ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק
ד''ר נחום זילבר02/03/2008לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר לחץ בשלפוחית השתןשיר01/03/2008
שלום,
ילדתי לפני כשבועיים, במהלך הלידה קיבלתי זריקת אפידורל.
מאז הלידה אין לי תחושת לחץ בשלפוחית השתן, כשאני הולכת לשירותים, יוצאת כמות נכבדה של שתן אך ללא תחושת לחץ מקדימה.
אני הולכת לשירותים כל כמה שעות "כי צריך".
האם יש קשר לאפידורל? האם זו תופעה מוכרת שפשוט תחלוף עם הזמן?
האם אני צריכה לבדוק את העניין, אם כן אצל מי? רופא נשים או אורולוג?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
ד''ר נחום זילבר02/03/2008נראה לי שזה קשור יותר לתהליך הלידה מאשר לזריקת האפידורל. הפרעות במתן שתן קורות גם בילדות שלא קבלו אפידורל. בד"כ זה חולף עם הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך אחד והשלכותאייל01/03/2008
עשיתי לפני כחודש ניתוח לכריתת אשך לאחר שהתגלה בו נמק שנמשך שבוע
רציתי לדעת האם יכול להגרם מצב של "לחץ" על האשך הנותר? האם אוננות מרובה למשל עלולה להזיק? ומה ההשלכות של אשך אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר02/03/2008אין מצב של "לחץ". האשך הנותר ממשיך למלא את תפקידו.
תאונן כרצונך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חושד לשבר באיבר לפי מה שקראתימאור29/02/2008
לפני כמה ימים הייתי עם בחורה, עוד כשהיינו עם הבגדים לחצתי את האיבר שלי על שלה והיא עלי. באותו רגע שמעתי קליק הרגשתי אותו.. לא היה כאב חזק, לכמה שניות קצת הייתה הרגשה מפריעה וזה עבר.. הייתה לי זיקפה מאז, אבל קראתי שקליק כזה כמו שהרגשתי יכול להיות קרע בגיד של איבר המין.
איזה תופעות לוואי או הרגשות אמורות לקרות על מנת שאני אוכל לדעת אם באמת נגרם נזק?
האם זה שכיח שיש קליקים כאלה שלוחצים את האיבר ויכול להיות שזה היה משהו שיגרתי?
האם יש דרך לדעת באופן עצמאי אם יש נזק איזו שיטה?
בבקשה תגיבו לי מהר כי אם יש נזק אני רוצה לטפל כמה שיותר מהר
תודה לכל העוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר נחום זילבר02/03/2008אם יש שבר בפין אז יש כאבים ונפיחות במקום ואין הופעת זקפה לאחר מכן.
בד"כ לא נשמעים קליקים באיבר המין.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לתשובתך ד"ר - ירדה בשפיכהאני29/02/2008
שלום ד"ר
לגבי עצתך להמשך שימוש בפרמיקסון - שמח שאתה מחזק החלטתי להימנע מאבודרט.
1. לגבי פרמיקסון - השפעתו על הארמונית פחתה לאחר כשנתיים (הצורך בקימה להשתנת לילה) ולכן האורולוג רצה "להלביש" עלי את השימוש באבודרט.כיום איני לוקח תרופה ,מפסיק לשתות כמה שעות לפני השינה,ואכן אני קם פעם או פעמיים בלילה - כמו שהיה עם הפרמיקסון.
אשמח לשמוע מהי עצתך לגבי תרופה צמחית ,אולי אחרת מהפרמיקסון ,או שבמצבי טוב שאמשיך ללא תרופות עם אותן תוצאות. 2. אבקש גם את דעתך - האם להימנעות והתאפקות ממתן שתן אכן אין השפעה רעה על מצב הארמונית מבחינת דחיפתה לסרטן הארמונית.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר נחום זילבר02/03/2008בהמשך לתשובתי הקודמת ניתן להשתמש בPROSAFE או באורגינין.
אין קשר לסרטן הערמונית. המנעות מהשתנה משפיעה על שלפוחית השתן ולא על הערמונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפידידימיטיסניר28/02/2008
היו לי כאבים באשך הימני שהתנפח. הכאבים חלפו והרופא איבחן אפידידימיטיס.
כרגע אין נפיחות ואין כאבים.
הרופא נתן לי כדור בשם סלקקס.
האם הטיפול בסדר?
מה גרם לזה?
האם יש לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
ד''ר נחום זילבר29/02/2008אפידידימיטיס הנה דלקת הפוגעת בצינור היוצא מהאשך ולעיתים מלווה בדלקת באשך עצמו. טיפול אנטיביוטי בד"כ עוזר להורדת הנפיחות והכאב אולם, אם כעת תלונות אין צורך התרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)