מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בזמן זיקפהאייל01/06/2007
שלום רב.
לאחרונה כאשר יש לי זיקפה, ולא תמיד מריגוש מיני, אני חש לחץ באיבר המין, בעיקר באיזור העליון של איבר המין. הכאבים אף גדלים כאשר יש לי שפיכה. הכאב כהה, אך אינו קורה כאשר יש לי שתן. רק כאשר יש זיקפה.
כששאלתי חבר הוא אמר שיכול להיות שמדובר בורידי הדם, או אולי באבנים בכליות שהתפוררו.
אני עצמי מודאג מאוד וכבר הכל עבר במוחי כולל בעיה בערמונית ( סרטן לא עלינו)
עלי לציין כי אני יכול להגיע לשפיכה מאוננות אך לא תמיד זה יכאב, אבל כאשר האיבר זקוף מאוד זה מאוד כואב.
מבקש לדעת במה יכול שמדובר ומה עלי לעשות בעניין וממה יש לי לחשוש.
בברכה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי זקפה
ד''ר נחום זילבר03/06/2007עליך לפנות לאורולוג מהסיבות הבאות: ייתכן, ומדובר בתהליך דלקתי הממוקם בערמונית או בשופכה. בוודאי שלא מדובר בסרטן הערמונית. עליך יהיה לבצע בדיקות: דם; שתן; אולטראסאונד. עם תוצאות הבדיקות יתבררו הסיבות לכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אייל05/06/2007תודה על התשובה, פניתי כבר לרופא המשפחה ואני בדרך לאורולוג
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיבר המיןשם01/06/2007
לאחרונה (כשלושה שבועות) אני חש בכאבים בפין, בד"כ בזמן זקפה, אבל גם כמה פעמים בלי זקפה.
מדובר בכאבים חדים שנעלמים וחוזרים למשך מספר שניות, בכל פעם באיזור אחר.
יותר משזה כואב, אני נוטה להלחץ מאוד, במקרה של מגע מיני אני מאבד את הזקפה מתוך לחץ.
אין תחושת צריבה או הפרעה אחרת כאשר אני מטיל שתן. כמו כן אין גושים או משהו דומה באיזור השאכים והפין.
לעומת זאת, לאחרונה גיליתי מספר נקודות כהות על שק האשכים שטרם הספיקותי לבדוק - למרות שהן הופיעו לפני הכאבים, ולא חשתי כאבים באיזור שבו הן הופיעו.
מדובר בנקודות קטנות שנראות כמו שטפי דם קטנים, אך הן נשארות כבר מזה זמן (בלי שינוי גודל צבע או מיקום).
אני מתכוון לגשת לבדיקת רופא בהקדם, כמובן, אבל אשמח אם תוכל לתת מידע על מה יכולים להיות הגורמים, והאם יכול להיות קשר בין התופעות.
תודה רבה, מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר נחום זילבר03/06/2007הנקודות האדומות בשק האשכים מקורם בנימי דם קטנים. רופא עור הוא המטפל בבעיות אלו. הכאבים שעליהם אתה מדבר יכולים לנבוע מתהליך זהומי המערב את שלפוחיות הזרע והערמונית. בדיקה רקטאלית +אולטראסאונד טראנסרקטאלי יעזרו במציאת הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באיבר המין והתנפחות
מאיה13/02/2011אני נערה בת 16 הסובלת מזה ימים בכאבים חזקים באיבר המין לאחר שחבר שלי הכניס אצבעות. הכאבים לוו בחוסר יכולת תזוזה רבה, בכאבים בישיבה. הכאבים מנעו ממני להירדם בלילה ואף בבוקר ראיתי נפיחות בדגדגן. עלי להדגיש כי אני בתולה.
אני מאוד דואגת, מה עלי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באיבר המין והתנפחות - תגובה
ד''ר נחום זילבר13/02/2011פני בהקדם לרופא נשים שיבדוק האיזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן השופכהטלי01/06/2007
שלום.
בעלי בן 35 גבר חסון ובריא.
אנחנו מקיימים יחסים פעמיים בשבוע בערך, בזמן השופכה יש לו כאבים עזים באיזור "הכיפה" כאבים בלתי רגילים למס' דק'.
פנינו להרבה רופאים בתחום האורולוגיה, המין, ואפילו רופאי עור.
אף אחד לא מודע לבעיה ולאף אחד גם אין תשובה.
אולי כאן בפורום יוכלו להסביר לי מה יכולות להיות הסיבות לאלו הכאבים ?
תודה והמשך סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן שפיכה
ד''ר נחום זילבר01/06/2007ישנם מס' סיבות להופעת כאבים בסוף הפליטה. אחת הסיבות העיקריות הינה דלקת הערמונית המלווה בדלקת בשלפוחיות הזרע. ניתן לאבחן חלקית בעיה זו באמצעות אולטארא-סאונד טרנס-רקטלי, בו ניתן לראות את המבנה האנטומי של איברים אלו.
כמו כן ניתן לבצע בדיקות תרבית של נוזל הערמונית.
צריך כמובן לשלול נוכחות "פירורי" אבנים במערכת השתן באמצעות צילומי רנטגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בתוך הפיןדני31/05/2007
שלום ד"ר,
אני סובל באופן מתמשך מכאב קל בקצה הפין, מבפנים. בדיקות שתן ותרבית זרע לא גילו כלום, והאורולוג הציע בדיקה שבא הוא מחדיר צינורי ומסתכל פנימה.
אני מפוחד מאוד מהבדיקה.
האם תוכל לומר לי:
1. איך מתנהלת הבדיקה
2. האם כואב (אני מבין שהוא משתמש בקרם מרדים)
3. האם כואב אח"כ?
4. מה משך הבדיקה
5. האם אכן מתאים לערוך את הבדיקה במצבי, או שלא חייבים.
תודה רבה,
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטוסקופיה
ד''ר נחום זילבר01/06/2007בדיקת הציסטוסקופיה נעשית תחת אילחוש מקומי.הבדיקה נמשכת זמן קצר והיא מעט כואבת.
אם האורולוג החליט לבצעה אזי היא מוצדקת ויש צורך לעשותה ובזה לסיים את הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרם השתן מתפצל ל 2דני30/05/2007
מה זה אומר?
קריעת ים סוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצול זרם שתן
ד''ר נחום זילבר01/06/2007זרם שתן שמתפצל יכול לנבוע מדלקת במערכת השתן התחתונה או מהגדלת הערמונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין שעירפול29/05/2007
שלום אני בן22
גודלות לי שערות על הפין עצמו כחצי מגודל הפין מכוסה, הבעייה מאוד מטרידה אותי, מורידה לי את הביטחון האישי בתחום המיני, האם אפשר לעשות משהו בנידון?? האם יש טיפולי לייזר מתאימים?
אשמח לקבל תשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין שעיר
ד''ר נחום זילבר01/06/2007עליך לפנות לרופא עור ומין המטפל בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק מאי מנוחה לפין???רמי28/05/2007
שלום רב,
בן 28
מאז גיל 15 אני זוכר את עצמי מאונן כל יום (ובהמשך גם יחסי מין),
האם יכולה להיות סכנה כלשהיא (פיזית) לאיבר המין מפעילות מינית ללא הפסקה במשך שנים???
רב תודות, רמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין נזק
ד''ר נחום זילבר01/06/2007אין שום נזק רפואי באוננות מתמשכת, אתה צריך להחליט האם לא כדאי לעשות את זה בזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין שעירI28/05/2007
יש לי את בעיית הפין השעיר(בעיה אסטתית הגורמת לצמיחת שיערות על עור הפין, הנובעת מסיבוכים בברית המילה).
שיערות רבות כבר מופיעות על הפין עצמו(כ3 ס"מ מתחילת גזע הפין) ולעיתים קרובות צומחות לי שיערות (זיפים) בקירבה לראש הפין עצמו.
איך ניתן לטפל בבעיה? כל פתרון יתקבל בשמחה-גם אם הוא מסייע בצורה המועטה ביותר.
האם הגיוני בצומחות לי שיערות על כל הפין ולא רק עד העטרה.. ?
בן 25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין עיר
ד''ר נחום זילבר01/06/2007אני ממליץ לך לפנות לרופא עור ומין שיוכל לתת תשובות לשאלות אלו ובעיקר להמליץ על טיפולי אפילציה ואולי אפילו באמצעות לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת שכימהימי28/05/2007
אני בן 37 ויש לי במשך שנים עקמת פין קטנה .
הוא םונה מעט שמאלה .
האם אפשר לבצע תיקון בשלב זה של חיי והאם זה כרוך במשהו שיכול לגרום לנזק בעתיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
ד''ר נחום זילבר01/06/2007אין צורך לעשות שום דבר כל זמן שלא גורם לך כאבים או לבת הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת שתן וכריתת רחםמימי26/05/2007
האם אפשר לשלב בו זמנית ניתוח לכריתת רחם לאשה, שיש לה מצב טרום סרטני ברחםCIN-3 וטיפול בדליפת שתן בעת מאמץ או שיעול או זה הליך שנעשה בנפרד.
הגיל 47 +2 ילדים בעית דליפת השתן לא נבדקה באופן מיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת רחם
ד''ר נחום זילבר01/06/2007במידה ומועלה חשד לממצא סרטני ברחם ויש צורך לכרות את הרחם אין לעשות טיפולים נוספים. לגבי הדליפה, בשלב זה אפשר לטפל באמצעות תרופות ופיזוטרפיה לרצפת האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעורחיים23/05/2007
יש לי שיער על הפין עצמו ממש עד לכיפה רציתי לדעת אם זה מצב נורמלי ומה אפשר לעשות נגד זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
ד''ר נחום זילבר24/05/2007עליך לפנות לרופא עור ומין משום שהמצב שתיארת הוא חריג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן שלפוחית השתןזוקי22/05/2007
אבי בן .80 יש לו גידולים שפירים בשלפוחית השתן ,שכל פעם חוזרים. הוא עבר כמה פעמים ניתוח וגם טיפול בלייזר, וזה חוזר בפעם האחרונה. הרופא בבית החולים אמר לו ,שזה חזר ושוקלים מה לעשות .אולי שוב לייזר אולי כריתת שלפוחית השתן. שאלתי היא באיזה מקרים מומלץ על כריתת שלפוחית השתן ועוד בגיל כזה. במקרה הזה .ומה עושים כתחליף והאם חייב כריתת שלפוחית או אפשר כל פעם מחדש להוריד הגידולים בלבד. הרבה תודה על ההתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול סרטני שטחי בכיס השתן
ד''ר נחום זילבר22/05/2007כאשר ישנם גידולים שטחיים ממאירים בכיס השתן הגישה היא כריתה של הגידול וצריבת הבסיס באמצעות סכין חשמלית (כריתת גידולים שטחיים בלייזר בצעתי בעבר וכיום אין טיפול מסוג זה).
כל זמן שהגידול לא חודר את דופן שלפוחית השתן אזי רצוי להמשיך ולבצע כריתות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםגיא20/05/2007
שלום רב ד''ר,
אני בן 30 וזה זמן רב שפעם שכמה חודשים תוקפים אותי כאבים באזור איבר המין (בלי שום קשר לפעילות מינית) :האשכים כואבים ישנה צריבה במתן שתן ,אני חש במין דקירות באשכים גם שאני לא מטיל שתן יש לי כאבים חזקם בפין ובאיזור הערלה ובכלל כול האיזור רגיש ,עשו לי בדיקת ציטוסקופיה לפני שנה ולא התגלתה בעיה לפני שבוע בעקבות פגישה עם אורולוג הופנתי לבדיקת שתן ותרבית והבדיקה התגלתה תקינה וכמו כן עשו לי בדיקת אולטרסאונד לכול האיזור (גם בקע)והיא יצאה תקינה . אני עובד עצות!!. ד''ר יש לי כמה שאלות 1.מה לדעתך השלב הבא באבחון הבעיה ?ומה היא הבדיקה הבאה הנכונה לדעתך? 2. האם הבעיה יכולה לנבוע ממצב נפשי ?אולי מתח? האם לאבחנתך הבעיה יכולה להצביע על בעיה חמורה ? אודה לך מקרב לב עם תתיחס לשאלותי
בברכה ,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר נחום זילבר22/05/2007לאור המידע שמסרת עליך לבצע את הבדיקות הבאות במסגרת קופ"ח:
1. אולטראסאונד טראנס רקטלי.
2. בדיקות לשלילת זיהום בערמונית (בדיקת 3 כוסות).
3. לשקול ביצוע על קול גרפיה לאשכים.
לדעתי, יתכן ומדובר בבעיה נפשית, כפי שציינת, ועל כן עליך להתייעץ עם פסיכיאטר. אולם, מצד שני, יכול להיות שהתופעות הןה בטוי לדלקת הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מפגיעה בפין!!!דני19/05/2007
שלום רב,
אני מקווה שאולי פה אמצא איזו ישועה לחרדה והאובססיה הקשה הזו.
לפני כמה שנים קראתי כתבה על שבר פין כתוצאה מיחסי מין ואוננות אינטנסיביים/אגרסיביים/בלתי שגרתיים. מאז לאחר כל פעילות מינית או כזו שקשורה בפין (ניעור לאחר השתנה, התקפלות האיבר בתוך מכנס צמוד וכדומה) גורמת לי לתחושה ולהרגשה כאילו לקיתי בשבר זה או שבר קטן יותר, קרע ברקמת הפין או כל תופעה אחרת שתגרום לנזק בתפקוד ומבנה הפין.
אני יודע שהמקור פה הוא נוירוטי, אך השאלה שלי האם יכול באמת להיווצר נשק מכאלו דברים שגרתיים ואני לא מדבר בהכרח על שבר אלא על כל פגיעה אחרת בפין ולו הקטנה ביותר.
האם הנזק במקרים אלה בלתי הפיך', האם הריפוי בא מעצמו??
לרד ביות
בתודה מראש, דני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר פין
ד''ר נחום זילבר22/05/2007שבר פין הנו נדיר ביותר. הוא יכול להגרם רק כאשר מופעל כוח עז ואגרסיבי על פין בזקפה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות ושאלה קטנה נוספת...
דני24/05/2007מתשובתך אני מבין שאין סיכוי שקרע כזה או אחר ייגרם בעת ניעור הפין לאחר השתנה אוהתקפלות האיבר במכנסיים???
שוב תודה, ההיפוכונדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר פין
ד''ר נחום זילבר24/05/2007נכון, אתה צודק, אין סיכוי שזה יקרה במצבים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 59, נמצא בבדיקה PSA7 ודם בשתן. באדי19/05/2007
בן 59, נמצא בבדיקה PSA7 ודם בשתן. בבדיקת ציסטוסקופיה (כואבת במכשיר קשיח) גידול פפילרי קטן (1.5 ס"מ) בקיר האחורי עליון בכיס השתן. המליצו לניתוח TURBT בקרוב. מאחד שפוחד מהמחט והכאב של הרדמה מקומית, האם אפשרי הרדמה כללית ואיך היא נעשית? מה עדיף? האם יש דרך להרדמה מקומית שלא כואבת? האם יש צורך בחוות דעת נוספת לאורולוג שביצע את הבדיקה?
בתודה מראש מהמודאג
בבדיקת TRUS BIOPSIA שנעשתה, ב- US אין ממצאיםסונוגרפיים חשודים בערמונית וממתין כבר 10 ימים לתשובה של 12 ביופסיות שנשלחו לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
ד''ר נחום זילבר22/05/2007בד"כ לניתוח בכיס השתן ניתן לעשות הרדמה בעמוד שידרה: אפידורלית או ספינלית. אולם, ניתן לבקש הרדמה כללית. כל זאת על פי העדפות של המטופל או המרדים. עליך להמשיך במעקב של PSA והביופסיות כפי שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)