רשלנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות
    אפרת
    11/01/2008

בעלי סבל מכאב ברגל והלך לרופאה ואמרה לו דלקת בברך ונתנה לו אנטיביוטיקה וזה לא עזר ושוב חזר עם כאבים ונפיחות עשו לו בדיקות דם ונשלח לאורטופד .
    עשה פיזיוטרפיה ושוב כאבים חזקים ושוב אנטיביוטיקה וכך היה במשך שנה עד שהוחלט שיש לו קרע במיניסקוס בברך ונשלח לניתוח . הלכנו לניתוח והמנתח בדק לפני ועבר על הבדיקות דם ואמר מה פתאום שלחו אותך אלי יש לך דלקת פרקים ואתה צריך רופא אחר זה לא קשור אלי מה לא ראו את הבדיקות דם?ואז הלכנו לרופאה והיא זאת שטיפלה לו ועברה מספר פעמים על הבדיקות ופשוט לא שמה לב לזה ובמשך השנה זה החמיר ועבר מרגל אחת לשניה וגם ליד ובאמת זה דלקת פרקים שלא גילו בזמן .
    האם אני יכולה לטבוע אותה שהיא לא גילתה בזמן?
    אם היתה עוברת על כל הבדיקות היתה רואה זאת שחור על גבי לבן וזה לא היה מחמיר
    אשמח לתשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות

הוספת תגובה

• רשלנות

עו``ד בועז אלקלעי
    12/01/2008

אני נוהג לרשום בפורום כי אינני רופא ואני חוזר על כך גם בתשובה לשאלתך.

אינני יכול לבחון את ההתנהגות של הרופא רק משאלתך ובשביל לתת תשטובה מבוססת יותר יש לבחון את החומר הרפואי.

בכדי לקבל תשובה מוחלטת יותר בנוגע לרשלנות עלינו לפנות למומחה אשר יוכל לבדוק את החומר ולומר לא רק אם הייתה רשלנות רפואית מצד הצוות הרפואי, אלא גם ולא פחות חשוב, לקבוע מהו הנזק שנגרם לבעלך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפרת
    13/01/2008

למי אני צריכה לפנות לבדוק את זה ? והאםצריך עורך דין לטביעה מהסוג הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    13/01/2008

כפי שרשמתי לך בתשובתי - בכדי לקבל תשובה מוחלטת יותר בנוגע לרשלנות עלינו לפנות למומחה אשר יוכל לבדוק את החומר ולומר לא רק אם הייתה רשלנות רפואית מצד הצוות הרפואי, אלא גם ולא פחות חשוב, לקבוע מהו הנזק שנגרם לבעלך .

בכל אופן אני ממליץ על פנייה מסודרת לעו"ד מומחה בתחום הרשלנות והנזיקין, בכדי שיוכל להכווין אותך.

בועז אלקלעי, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו