מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריותמאיה26/07/2011
שלום,
בגיל 31 התחלתי טיפולי פוריות לאחר שנה וחצי של נסיונות עצמאיים ומספר טיפולי הזרעה. בטיפול הרביעי של ה- IVF החדירו לי 3 עוברים לאחר שחתמתי על הסכמה (למרות שלא הבנתי בדיוק את המשמעויות).
בשבוע 12 דיללו את אחד העוברים ונשארתי עם 2 עוברים.
בשבוע 24 נכנסתי לשמירת הריון בבית עקב קיצור של צוואר הרחם (לפי הנחיית הרופא המטפל,לא הייתי צריכה להיות בשכיבה מלאה, יכולתי לשבת, להלך בבית העיקר שלא לעבוד).
בשבוע 28 + 5 ימים הגעתי לב"ח עם מחיקה של צוואר הרחם וצירים.
נולדו לי תאומים בניתוח קיסרי כאשר אחד מהם סבל מדימום מוחי לאחר הלידה והיום מוגדר כילד עם שיתוק מוחין.
שאלתי היא האם יש כאן רשלנות רפואית גם של הרופא המטפל שלא הנחה אותי להיות במנוחה מלאה וגם של הב"ח שהחדיר לי 3 עוברים בשלב מוקדם יחסית (בטיפול רביעי וגם מבחינת גיל לא הייתי מבוגרת)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי27/07/2011המקרה שלך נוגע ללב מאוד ושאלתך אף מעלה תהיות בנוגע לרשלנות הצוות הרפואי.
יחד עם זאת, אני הייתי בודק, קודם כל, את החומר הרפואיהרלבנטי אף ונעזר בחוו"ד של רופא מומחה מתאים אשר יוכל לכוון אותנו בשאלה האם היתה רשלנות רפואית שהובילה לנזק וזאת בטרם אנו חורצים גורלות.
הרשלנות לא חייבת להיות של הרופא אשר לא הנחה אותך למנוחה מוחלטת ואולי אם וככל שהייתה רשלנות היא התרחשה בחדר לידה או לאחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)