הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    חסוייה...
    13/01/2008

בועז שלום,לפני כמה חודשים התחלתי טיפול להסרת שיער בלייזר באיזור הפנים ובקו הבטן. אני רוצה לציין שאני עושה את הטיפול במכון מוכר מאוד לכן הרגשתי בטוחה בנוגע לטיפול שאעבור.. לפני הטיפול הראשון היתה לי פגישת יעוץ של הרופאה של הלייזר ואושר לי הטיפול לאחר מכן שבאתי לטיפול הראשון נתנו לי לחתום על מסמכים ושם בתופעות לוואי היה רשום שיכול להיות אדמומיות שתחלוף במהרה או צלקות שגם יעברו מהר..הכל היה בסדר חתמתי וכמובן הם סיכמו איתי שזה לייזר לכל החיים ד שלא יהיה שיעור כלל..התחלתי את הלייזר במכון המוכר שמו לי את המשכה אלחוש למשךחצי שעה שאמורה להרדים קצת את המקום ואני רוצה לציין שמי שגילחו אותי עם סכין יבש על העור זה המזכירות לא האחות עצמה שלא נראה לי שיש להם הסמכה כלשהי! עברתי את הטיפול הראשון ולאחור חודש וחצי בערך חזרתי לטיפול השני ששם המזכירה שמה לי את המשחה רק 5 דקות שאמור לשים מעל חצי שעה וישר הכניסה אותי לטיפול כי התור לרופאה התפנה. קיצר לבעייה הראשית שלי בעניין לאחר 2 טיפולים סך הכל אחרי הטיפול השני יצאו לי בפנים פצעים מוגלתיים בכל הפנים שנראה כמו פריחה וזה ממש נראה מפחיד שפניתי אליהם והפסקנו את הטיפול הם אמרו לי בהתחלה שכנראה אני רגישה למשחה ושאגיע וישימו לי משחה אחרת ואמשיך בטיפול (שזה לא יתכן כי אם הייתי רגישה אז היה יוצא לי פצעים גם בקו הבטן) אחרי שאמרתי להם שזה לא יתכן שאני לא רגישה לאף תרופה וכבר הצהרתי על כך לפני הטיפול אז הם אמרו שכנראה אני לא מתאימה ללייזר ושאני רגישה לטיפולים,אני רוצה לציין שלא נערכו לי שום בדיקות לפניי כדי להעריך אם אני רגישה ללייזר הם גם לא מוכנים להציג לי מסמך רפואי שמוכיח שאני רגישה ללייזר עד שאחתום להם על תופס ויתור שהבנתי שזה טופס שאסור לי לתבוע. מאז-לפני 3 חודשים הטיפול הופסק והשיעור גדל יותר מעבר למה שהיה לי גם באיזורים שלא היה גדל . שהתקשקתי וביקשתי את כספי חזרה התעלמו ממני למשך חודש עד שהגעתי למנהלת רצו להחזיר לי במקום 5,000 ש"ח רק 3000 כיויכול בגלל 2 טיפולים ובגלל "ביטול" שאני עושה שלא באשמתי. שהגעתי למנהלת ואמרתי שאני לא מוכנה שיורידו לי אגורה ושלחתי לה את התמונות של פניי ואיימתי בתביעה פתאום דיברה יפה ואמרה שלא צריך לתבוע שאחתום על ויתור ורק לאחר חודש הכסף יכנס לי המלא ששילמתי.אני חושבת לתבוע אותם מאזכ-3 חודשים אני בטיפולים של הפנים אני עם כדורים ומשחות והשיער נראה ממש מגעיל ובולט קוסמטיקאית מנוסה המון שנים אמרה לי שכנראה לא היו סטרילים איתי אך הם מתרצים את זה כרגישה ללייזר בלי שום מסמך המוכיח זאת(ובבטן לא יצא כלום) וגם אם כן איך לא בדקו זאת לפני? אני לא יודעת מה לעשות אני בדיכאון יש לי עדיין פצעים על הפנים וכתמים אדומים ומפחדת שיהיו לי צלקות הם הרסו לי את הפנים !! האם לפנות לתביעה משפטית ע"י יצוג עורך דין ? או לפנות לתביעות קטנות בבית המשפט? מה עליי לעשות? אשמח לעצה ממך אני מוטרדת מאוד מהעניין! תודה,דלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• אגב אני בת 21 וחצי ....

חסוייה...
    13/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי תשובתי לעיל

עו``ד בועז אלקלעי
    13/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

עו``ד בועז אלקלעי
    13/01/2008

משאלתך ברור כי הטיפול בך לא היה בהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת.

מה שעלינו לעשות הוא להמתין בשלב הראשוני להחלמה מלאה או עד למועד שבו נוכל להעריך אם נגרם לך נזק כלשהו צמית בין אם מדובר בתחום האסטטי או הנפשי .

אחר כך יש לאסוף את כל החומר הרפואי ואז לבחון אם יש מקום להגשת תביעה גדולה ומקיפה יותר, מתביעה פשוטה להשבת הכספים שנגבו בגין הטיפול האסטטי.

אציין כי ההלכה כנגד מכונים אסטטים התפתחה מאוד ועל המכונים מוטלות חובות רבות שנועדו לטובת המטופלים.

בועז אלקלעי, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה!

חסוייה...
    14/01/2008

שלום בועז, מאז עברו 3 חודשים כמה זמן אני אמורה לחכות?מה אעשה בינתיים עם השיער שצומח על הפנים??אני רוצה לציין גם שהם צילמו את איזורי הטיפול לפני הטיפול הראשון של הלייזר ובתמונות שאצלם כמובן לא היה שום פצע. איך אקבל את כספי בחזרה עד שאראה את התוצאה הסופית של הפנים?מה אני אמורה לעשות? הם אומרים שיתנו לי את הכסף ששילמתי רק אם אחתום על ויתור,זאת אומרת הם יודעים שיש עילה לתביעה. מה עליי לעשות?? לקחת את הכסף ששילמתי וזהו?מה עם הפנים שלי והטיפולים בו?מה עם העוגמת נפש שלי הפנים שלי נראים מחריד כולם אומרים לי שהם הרסו לי את הפנים :-( בבקשה תן לי טיפת אור למצב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    15/01/2008

ראשית אני מצר על המצב אליו נקלעת.

כעורך דין אני ממליץ ללקוחותיי לעשות את הדבר הנכון, אך זה לא תמיד עולה עם רצון הלקוח "להיפטר" מהבעיה כמה שיש מהר.

מה שאני מנסה לומר הוא שיש לבחון מהו הנזק שנגרם לך, אך בחינה שכזו, מטבע הדברים, עורכת זמן ונראה כי לך אין סבלנות להמתין לאור מצבך האסטטי.

אינני ממליץ לחתום על כתבי ויתור למיניהם ושמורה לך הזכות לדרוש את כספך חזרה, בין בטוב ובין "ברע", באמצעות הגשת תביעה לבית המשפט.

כמו כן, במידה ואינך מרוצה מהטיפול במכון הספציפי, הינך יכולה לבחון אלטרנטיבות אחרות במכונים אחרים, שאולי אף יוכלו לפתור את הבעיה האסטטית.

עוד אוסיף כי מניסיוני בייצוג נפגעים אסטטיים בבתי המשפט, גם עוגמת נפש מזכה בפיצוי נדיב ככל שהמכון התרשל.

אני ממליץ לך לפנות לעו"ד בצורה מסודרת על מנת שיוכל לבחון באם קיימת רשלנות ואף לכוון אותך בהמשך הטיפול.

בועז אלקלעי, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה בועז

חסוייה...
    15/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו