עיקור חתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקור חתולה
    שלומית
    15/01/2008

אני מקווה שפורום זה מתאים גם לרשלנות רפואית וטרינרית ואם לא אז אבקש סליחתכם.לפני כחמש שנים פניתי לבית החולים הוטרינרי כדי לעקר את חתולתי בת השלוש(אז).לפני הניתוח ביקשתי שרופא מסויים ינתח אותה.אף חיכיתי לו מספר שבועות שיחזור מחו"ל. וזה הבטיח שרק הוא ינתח. הסברתי לו גם שאני חוששת מכיוון שלחתולה ישנן הפרשות מוזרות, וזו הסיבה שארצה שהניתוח יביוצע על ידיו בלבד בשל היותו רופא בכיר שם.ביום הניתוח בקושי יכולתי לדבר עם רופא זה. היה עסוק מידי אך אמר לי אל תדאגי אני תכף מטפל בכם.חיכיתי שעות.בתום הניתוח נתנו לי מכתב שחרור החתום בידי אחת התלמידות לוטרינריה.ובברור אמרו לי שהיא זו שניתחה החתולה.חיפשתי הרופא המסויים אך אמרו לי שהוא הלך.ניסיתי לדבר איתו בטלפון ודבריו היו אני מצטער לא זוכר.מאז הניתוח החתולה שלי השתנתה לרעה.היא עדיין מתייחמת וצורחת ויש לה הפרשות כהות ומוזרות יותר. פניתי להתייעצות נוספת ופה נאמר לי שכנראה הניתוח לא היה מוצלח ויש לחזור עליו שנית.כמובן שהיה לי קשה עם זה ועד היום לא עשיתי עם זה דבר. ברור היה לי אז וגם היום שיש פה סיבה לתביעה אך היות ועבר זמן רב מאז האם אני עדיין יכולה. וכיצד כדאי לי להתחיל? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקור חתולה

הוספת תגובה

• עיקור

עו``ד בועז אלקלעי
    15/01/2008

אכן, זהו איננו הפורום הרלבנטי לעניינך, אך אני אבקש לכתוב לך מספר דברים.

כאשר מבקשים לתבוע כל אדם או גוף שהתרשל בטיפול או שלא עמד בהתחייבויותיו החוזיות, יש לבחון את העלות מול התועלת.

ניהול תביעה בבית משפט עולה כסף ולא נראה לי כי במקרה זה עלות הטיפול תעלה על הזכות שתמצח לך באם תזכי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו