מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ישנו בסיס לתביעהחיים15/01/2008
שלום רב,
אני ואשתי בתהליכי הפרייה זה זמן מה
לפני מספר ימים נתבקשנו על ידי הרופא המטפל לגשת ב 3 בבוקר לבצע את הזריקה שהיתה אמורה לדאוג כי תוך 36 שעות יתבצע הביוץ ותהליך השאיבה יתבצע בביה"ח
כאשר הגענו לבית החולים האחות הפתיעה אותנו באומרה כי הרוקחת סיפקה לנו רק מחצית מהחומר הדרוש לזריקה (אמפולה אחת של 5000 במקום שתיים)
יש לציין שהרוקחת הדביקה מדבקה שאומרת כי יש 2 אמפולות בפנים
כמובן שהתחלנו להלחץ והאחות החלה לעשות מספר טלפונים על מנת לבדוק באם ניתן למצוא את החומר במקום אחר ללא הואיל
שראינו שאין מה לעשות החלטנו לנסות את מזלנו בבית חולים נוסף ללא תועלת , כך שמצאנו עצמנו מבצעים את הזריקה עם החומר החלקי בסביבות 4:30 בבוקר , כשבמקביל הצלחנו גם להעיר את הרופא המטפל ולהבין ממנו כי הוא יוכל לעזור לנו במרשם ב 07:30 בבוקר ולקווה שלא תהיה בעיה
בנתיים אחת הרופאים בביה"ח אליו הגענו הואילה לעזור לנו ולרשום לנו מרשם אותו ניסינו להשיג בשתי בתי מרקחת שונים שהיו פתוחים בשעה זו ללא הועיל (שכן לא רצינו לקחת סיכון ולחכות עוד שעות)
כמובן שבכל זמן זה אישתי בכתה ללא ערף וסף הכעס והתיסכול עולה מרגע לרגע, במחשבה כי טעות זו יכולה להרוס את הטיפול בו כבר נמצאת אישתי וכן לפגוע בסיכוי ההפרייה
לבסוף הגענו בבוקר ב07:30 לבית המרקחת אשר נמצא בקופת החולים בו קנינו את התרופה מלכתחילה כדי לקנות את החלק החסר ולהזריק במקום בסיוע האחיות,
כאשר ביקשנו לשוחח עם הרוקחת שטעתה כדע לפחות להבין מה קרה, נאמר לנו שהיא לא עובדת במקום יותר ואין מה לעשות !!
שאלתי היא: האם יש פה עילה לתביעה (על אף שמדובר בטעות) על כל אותו בוקר אותו עברנו ,
והסיכון להפרעת הטיפול
תודה מראש,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסיס לתביעה
עו``ד בועז אלקלעי15/01/2008חיים שלום !
אין לי ספק כי יש בסיס להגשת תביעה כנגד הרוקחת, יחד עם זאת אני באופן אישי לא ממליץ לעשות כן מאחר וצריך לבדוק מהו הנזק שנגרם לכם .
אין ספק כי ההתרוצצויות לילה שלום, הינם סוג של סעד שניתן לדרוש אותו מהמזיק, אך לא נראה לי כי עלות הטיפול המשפטי תשתלם לכם.
אני מקווה שאישתך תהרה במהרה.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על מהירות התגובה וכן על התשובה
חיים15/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
עו``ד בועז אלקלעי15/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)