פגיעה כתוצאה מטיפול שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה כתוצאה מטיפול שיניים
    dvir
    09/09/2011

שלום,
    המקרה שלי הוא כזה (אציין שזה המצב כרגע לדעתי עד שאלך לבדיקה של מומחה):
    אני ב-15 שנים האחרונות מטופל אצל אורתודנטיים שניסו ליישר לי את השיניים.
    סה"כ 3 טיפולים - 2 שלא הצליחו ואחד שאני כביכול עכשיו לקראת סיומו.
    לפני כשנתיים התחלתי להרגיש בתוך הפה (בחיבור של הלסת עם חלל הפה, במקום שאני עצמי לא יכול לראות) מין בליטה שלא היתה עד אז. בהתחלה חשבתי שזה אפטה ושזה יעבור, אבל אפטה עוברת אחרי שבועיים וזה כבר שנתיים שזה לא עובר. לדעתי (לפחות עד שמומחה יראה את זה), מרוב שהייתי עם פלטות, טבעות, רסנים וכו', פשוט הלסת שלי זזה וה"פצע" שאני כביכול מרגיש זה העצם של הלסת או כל דבר אחר שזזה ממקומה.
    אני אציין שזה לפעמים מאוד מאוד מציק לי. מרגישים את זה כל הזמן ולפעמים זה אפילו בלתי נסבל.
    אני יודע שזה משהו שלא אמור להיות קודם כל בגלל שלפני כן זה לא היה ודבר שני אני מרגיש אותו דבר בצד השני של הלסת וה"פצע" הזה לא קיים שם.
    האם זה מקרה של רשלנות רפואית?
    יש מה לעשות עם זה? כאמור זה משהו שלפעמים הוא בלתי נסבל...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה כתוצאה מטיפול שיניים - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    10/09/2011

לא ניתן להעריך שאלה של רשלניות כל עוד אינך יודע מה הדיאגנוזה המדויקת. אחרי שרופא פה ולסת יראה אותך בקשר לבעיה הזו, נוכל להעריך האם הנזק שנגרם לך הינו כתוצאה מהטיפול הרפואי שקיבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו