מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה כתוצאה מטיפול שינייםdvir09/09/2011
שלום,
המקרה שלי הוא כזה (אציין שזה המצב כרגע לדעתי עד שאלך לבדיקה של מומחה):
אני ב-15 שנים האחרונות מטופל אצל אורתודנטיים שניסו ליישר לי את השיניים.
סה"כ 3 טיפולים - 2 שלא הצליחו ואחד שאני כביכול עכשיו לקראת סיומו.
לפני כשנתיים התחלתי להרגיש בתוך הפה (בחיבור של הלסת עם חלל הפה, במקום שאני עצמי לא יכול לראות) מין בליטה שלא היתה עד אז. בהתחלה חשבתי שזה אפטה ושזה יעבור, אבל אפטה עוברת אחרי שבועיים וזה כבר שנתיים שזה לא עובר. לדעתי (לפחות עד שמומחה יראה את זה), מרוב שהייתי עם פלטות, טבעות, רסנים וכו', פשוט הלסת שלי זזה וה"פצע" שאני כביכול מרגיש זה העצם של הלסת או כל דבר אחר שזזה ממקומה.
אני אציין שזה לפעמים מאוד מאוד מציק לי. מרגישים את זה כל הזמן ולפעמים זה אפילו בלתי נסבל.
אני יודע שזה משהו שלא אמור להיות קודם כל בגלל שלפני כן זה לא היה ודבר שני אני מרגיש אותו דבר בצד השני של הלסת וה"פצע" הזה לא קיים שם.
האם זה מקרה של רשלנות רפואית?
יש מה לעשות עם זה? כאמור זה משהו שלפעמים הוא בלתי נסבל...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה כתוצאה מטיפול שיניים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי10/09/2011לא ניתן להעריך שאלה של רשלניות כל עוד אינך יודע מה הדיאגנוזה המדויקת. אחרי שרופא פה ולסת יראה אותך בקשר לבעיה הזו, נוכל להעריך האם הנזק שנגרם לך הינו כתוצאה מהטיפול הרפואי שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)