מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור שינייםשי22/09/2011
שלום רב, אני בן 25 ש"סיים" זה עתה טיפול יישור שיניים. לצערי הטיפול לא בוצע על הצד הטוב ביותר ולא לשביעות רצוני. כלומר השיניים עדיין לא ישרות ממש (יש שיפור במצב). אמרתי זאת לרופא המטפל, אך הוא טוען שהשיניים במצב תקין ושאין לו מה לעשות עוד מעבר לזה ושאני סתם "מבלבל את המוח". יש לציין שהטיפול לא ארך הרבה זמן- כפחות משנה (שזה מעט יחסית לזמן של יישור שיניים). כרגע אני כבר ללא המכשור בפה כיוון שהרופא טען שיש להחליף את המכשור כי "זה לא כ"כ עובד". ואכן החלפנו למשך חודשיים ושום דבר לא השתנה עם השיניים בזמן זה, ואז הוא בעצם החליט שהוא מפסיק לטפל. אני מאוד נסער כיוון שאני מרגיש מרומה לאור העובדה ששילמתי אלפי שקלים על הטיפול, ולא דאגו לעדכן אותי לפני שיכול להיות שזה לא יצליח ממש. מה עליי לעשות? למי אפנה? האם יש גוף שיכול לעזור לי (שאליו הרופא חייב דין וחשבון)? לפני שאני שוקל לפנות לבתיי משפט. ואם זו האופציה היחידה שלי לדעתכם, מה הם סיכויי להצליח?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי22/09/2011יש לבחון האם הטיפול הרפואי שקיבלת היה בהתאם לפרקטיקה המקובלת ואם במעשי הרופא נגרם לך נזק. זאת אנו עושים באמצעות חוות דעת רפואית שעלותה גבוהה באופן יחסי.
דע לך כי רפואה איננה מדע מדויק וטיפול שכזה שאינו לשביעות רצונך אינו בהכרח רשלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)