מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לרשלנות רפואית באסף הרופאקרן06/10/2011
שלום רב !
שמי קרן ואני בת 22. לאחרונה התעורר חשד כי חליתי ב-DVT היא הפקקת. בעקבות כאבים אורטופד הפנה אותי למיון אסף הרופא בהוראה לבצע בדחיפות בדיקת דופלר לשוק שמאל, שם החלו הכאבים. מיד לאחר הוצאת ההפניה פניתי לאסף הרופא, וכארבעים דקות לאחר הבדיקה נאמר לי שאין סימנים לפקסותאקת, ושחררו אותי עם המלצה לפיזיוטרפיה בלבד. לאחר כשבוע פניתי לרופאת המשפחה שלי לעדכנה בתוצאות, והיא מצידה הפנתה אותי לבדיקת דופלר חוזרת בבי"ח אסותא מכבי, הפעם לשתי הרגליים, שוק וירך. הסיבה להפניה חוזרת לטענתה הייתה על מנת להסיר את הספק, כיוון שפקקת עלולה להוות סיכון אף גדול באם לא מטפלים בה בזמן. מתוצאות בדיקת הדופלר באסותא עלה, שאכן יש פקקת ורידית עמוקה בשוק רגל שמאל, אותה הרגל שעברה את אותה הבדיקה באסף הרופא, שם נאמר לי שאין כל פקקת. החסימה הוירידית העמוקה הנראית בצילומים היא באורך כחצי שוק, מה שאומר שאין זה תהליך שהחל לפני שבוע, מה גם שהכאבים החלו כחודש לפני כן. האם יש מקום לתביעה על רשלנות רפואית מצד אסף הרופא ?
תודה רבה,קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לרשלנות רפואית באסף הרופא - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי07/10/2011לא הייתי ממליץ הגשת תביעה במקרה זה, גם אם הבדיקה הראשונה לא זיהתה את הבעיה. הבעיה התגלתה עם המשך הטיפול הרפואיו ובסמוך לבדיקה הראשונה, כך שאינני מאמין ש"תוחלת הרווח" שלך במקרה היא גבוהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)