מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידת ואקוםרוני27/01/2008
אני 4.5 שנים לאחר לידת וואקום במהלכה ניתנה זריקת אפידורל לא הוסבר לי לפני על הסיכונים במתן הזריקה ותופעות לוואי שהסתבר לי שאחת מהן (נדירה) היא פגיעה בעצבוב שפחוית השתן ממנה אני סובלת עד היום גם לפני ביצוע הוואקום לא הוסבר לי דבר על סכיונים לי וליילוד (שברוך השם בסדר) כל התרופות והטיפולים שעשיתי עד כה לא הועילו ואני חיה על כדורי שינה / הרגעה ע"מ לישון האם יש מקום לתביעה על רשלנו.ץ (תכיפות ודחיפות במתן שתן)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידת ואקום
עו``ד בועז אלקלעי27/01/2008רוני שלום !
על מנת לקבוע האם הייתה התרשלות כלשהי במהלך הלידה, שגם גרם לך לנזק, יש לוודא ולקבוע באמצעות מומחה רפואי מתאים.
מאחר ואינני רופא, אינני יכול לקבוע האם לידת הוואקום היא זו אשר גרמה לך לנזקים מהן את סובלת היום, אך אני יכול לומר כי הקשר והסמיכות בין האירועים לבין הנזק מעלה את החשש כי התרשלות שכזו אירעה.
בכדי ליתן תשובה מנומקת יותר אודה לך באם תכתבי לי האם הבעיה צצה רק לאחר הלידה. כמו כן אודה לך באם תצייני איזה טיפול אורולוגי קיבלת עד היום.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)


.jpg)