לידת ואקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידת ואקום
    רוני
    27/01/2008

אני 4.5 שנים לאחר לידת וואקום במהלכה ניתנה זריקת אפידורל לא הוסבר לי לפני על הסיכונים במתן הזריקה ותופעות לוואי שהסתבר לי שאחת מהן (נדירה) היא פגיעה בעצבוב שפחוית השתן ממנה אני סובלת עד היום גם לפני ביצוע הוואקום לא הוסבר לי דבר על סכיונים לי וליילוד (שברוך השם בסדר) כל התרופות והטיפולים שעשיתי עד כה לא הועילו ואני חיה על כדורי שינה / הרגעה ע"מ לישון האם יש מקום לתביעה על רשלנו.ץ (תכיפות ודחיפות במתן שתן)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידת ואקום

הוספת תגובה

• לידת ואקום

עו``ד בועז אלקלעי
    27/01/2008

רוני שלום !

על מנת לקבוע האם הייתה התרשלות כלשהי במהלך הלידה, שגם גרם לך לנזק, יש לוודא ולקבוע באמצעות מומחה רפואי מתאים.

מאחר ואינני רופא, אינני יכול לקבוע האם לידת הוואקום היא זו אשר גרמה לך לנזקים מהן את סובלת היום, אך אני יכול לומר כי הקשר והסמיכות בין האירועים לבין הנזק מעלה את החשש כי התרשלות שכזו אירעה.

בכדי ליתן תשובה מנומקת יותר אודה לך באם תכתבי לי האם הבעיה צצה רק לאחר הלידה. כמו כן אודה לך באם תצייני איזה טיפול אורולוגי קיבלת עד היום.

בועז אלקלעי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו