מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרונית29/01/2008
הגעתי לבית אימי ,יום שבת בבוקר. היא אמרה לי שהיא חלשה ולא יכולה ללכת.
שמתי לב - למבט מוזר ולהתנהגות קצת ...מוזרה.אבל קטונתי מלאבחן.
הגענו לבי,ח .בחדר המיון .. שואלים : כן מה קרה ..והיא עונה כי היא לא יכולה ללכת.
הרופא מפנה לצילום.
אומר כי אין מה לעשות.... יש בריחת סידן ..זאת הסיבה לכאב רגליים. אופטלגין... והביתה.
למחרת אני מבקרת את אמי.. משהו לא תקין.....
אני לקוחת אותה קופת חולים לרופא המטפל..
הוא שולח אותנו לי,ח אחר ..הפניה עם אבחנה
שם מכניסים אותה לסיטי ובדיקות מקיפות
מאבחנים.. אירוע מוחי.
האם במצב שבו הגיע אמא שלי בפעם הראשונה ולא הבחינו בכלום.. ולא יסו לבדוק מה קורה
האם לא מדובר ברשלנות?
האם יש מקום לתבוע את בי"ח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי
עו``ד בועז אלקלעי30/01/2008תשובתי לשאלתך אינה כה פשוטה, מאחר ועל מנת לקבוע רשלנות כלשהי, צריך לבדוק את כל הגורמים והסממנים שהיו לאימך בהגיעה למיון, ביחס לטיפול שקיבלה וביחס לטיפול שהיה צריך להינתן לה.
יחד עם זאת, נראה לי על פני הדברים, כי אימך לא קיבלה את הטיפול המתבקש בבית החולים נוכח מצבה ותלונותיה.
כמו כן,על מנת להגיש תביעה מבוססת לבית המשפט בעילה שכזו, יש לבדוק מה הנזק שנגרם לאימך עקב הרשלנות הרפואית ועקב האיחור באבחנת האירוע המוחי.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)