רשלנות רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית
    רונן
    26/11/2011

לפני כחודש נחבלתי בידי והלכתי למוקד חירום של מכבי,נשלחתי ל 2 צילומים שלא הראו כלום,הרופא ביקש שאעשה עוד 2 צילומים עשיתי אותם וחזרתי לרופא לאחר כחצי שעה,הרופא שבדק את הרקע שלי ראה ששנה וחצי לפני היה לי שבר בשורש כף היד וראה את 2 הצילומים הנוספים החליט שיש שבר קטן בדיוק במקום שהיה לי לפני כשנה וחצי הוא גיבס אותי ואמר לי לעשות מיפוי עצמות בעוד כשבועיים עד שלושה שבועות ואחריו לפנות לאורטופד,חיכיתי שבועיים ביצעתי מיפוי עצמות והלכתי לאורטופד פרטי שפתח את הצילומים שבוצעו ביום הגעתי למוקד החירום ואמר ישר שיש לי שבר בכלל במקום אחר ביד והגיבוס בצורתו שגוי,הוא שלח אותי לעבור עוד שני צילומים ולחזור אליו כשחזרתי אליו הוא אמר שהשבר התחיל להתאחות בצורה לא טובה ועכשיו עלי לעבור ניתוח על מנת לשבור את העצם ועם ברזלים למקמם אותה כדי שתתאחה בצורה טובה,האם יש כאן עילה לתביעת רשלנות רפואית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות רפואית

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    27/11/2011

יתכן והטיפול הרפואי היה שגוי, יחד עם זאת יש להמתין ולראות האם כתוצאה מהרשלנות הנטענת קיימת נכות כלשהי ורק אז לחשוב על הגשת תביעה.

הרשלנות לכעצמה לא מקנה "פיצוי", אלא אם בתוספת לה קיים נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת?

רונן
    30/11/2011

עצם זה שנאלצתי לעבור ניתוח מיותר לא מספיק לקבוע שהייתה רשלנות רפואית???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת? - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    30/11/2011

לא בהכרח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו