תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת דרכים
    סיגל
    06/02/2008

לפני 5 שנים עברתי תאונת דרכים.התלוננתי על כאבים בפרקי לסת וכאבי ראש. והופנתי לבירור רפואי במרפאת פה ולסת. אובחן שינוי בדישן ב-tmg ניתן לי סד לילה וכדורים לשיכוך כאבים.
    הופנתי על ידי הרופא המטפל בפה ולסת לעבור mri ,בקופת החולים לא אושר לי לעבור את הבדיקה הם טענו שזה כתוצאה מתאונת הדרכים.
    בית משפט מינה רופא מומחה והוא קבע שזה לא כתוצאה מהתאונה אלה ממחלת דלקת מיפרקים. ברצוני להבהיר שאני לא חולה בדלקת פרקים.ואין איזכור כזה בתיק הרפואי שכן פניתי לראומטולוג והוא שלל דלקת פרקים וקבע שאני סובלת ככל הניראה מפיברומלגייה.
    בינתיים אני לא מטופלת כי לא עברתי את הmri שכן הרופא רצה לבדוק היכן נמצא הדישן ולהחליט על המשך טיפול או ניתוח לדבריו.
    אני סובלת מכאבים בלסת וכאבי ראש חזקים .וכן קושי בפתיחת הפה ואכילה של דברים קשים .
    מה עליי לעשות מצד אחד הקופה לא מוכנה שאעשה את הבדיקה .
    ומצד שני הרופא שמונה מטעם בית מישפט החליט שאני סובלת מדלקת פרקים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים

הוספת תגובה

• תאונת דרכים

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    06/02/2008

סיגל שלום,

אינני יכולה לדעת מהנתונים שהצגת האם מדובר בבעיה שהתעוררה כתוצאה מתאונת הדרכים או ממחלת פרקים. בכל אופן, הייתי מציעה לך לנסות ולפנות לקופת חולים בבקשה לאשר את ביצוע ה - MRI ולצרף לבקשה את חוות הדעת של המומחה בתיק תאונת הדרכים.
    בשלב זה אי אפשר להגיש ערעור על קביעת מומחה בית המשפט או על פסק הדין שניתן בעניין תאונת הדרכים שלך.
    שיהיה בהצלחה!

ד"ר שלהב קמחי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו