תיפול בכדורים בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיפול בכדורים בזמן הריון
    אסתר סבטיקוב
    10/05/2007

המחזור שלי איחר ואחרי עשרה ימים עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי.כעבור שבועיים של איחור הייתי אצל הקניגולוג הוא עשה לי בדיקה וטען שהשחלות לא מראות שום דבר ונתן לי שלושה סוגי כדורים סוג אחד לזרז את המחזור ועוד שני כדורים בשם איקקלומין ופרוגינובה .ביום ה12 למחזור חזרתי למירפאה למעקב זקיקים והרופא גילה פיתאום שאני בהריון שבוע שישי וזאת לאחר שבועיים שאני מקבלת טיפול תרופתי.יומיים למחרת היה לי דימום הגעתי שוב לבדיקה אמרו שהכול בסדר ויש דופק לעובר לאחר מיספר ימים שוב חשתי ברע והיה לי דימוהגעתי לבית חולים עשו ליבדיקה ושם הרופאה אמרה שאין לעובר דופק והוא לא יתפתח מאז הבדיקה שעשיתי בדימום הקודם.הייתי צריכה לחזור למחרת להפלה.בלילה התינוק נפל לבד אז למחרת עשו לי שאיבה .אני לא מבינה מדוה הרופא מיהר לתת לי כדורים .לדעתי ולדעתם של עוד אנשים יכול להיות שהכדורים הם הסיבה שהתינוק לא יתפתח.הייתי שמחה לקבל תשובה או יעוץ.ברצוני גם לדעת סוג הדם שלי הוא 0 שלילי האים יהיה לי בעיה בהריון הבא?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיפול בכדורים בזמן הריון

הוספת תגובה

• טיפול בכדורים בזמן הריון

עו``ד בועז אלקלעי
    10/05/2007

עורך דין העוסק בתחום הנזיקיו יוכל להפנות אותך למומחה רפואי שיעמוד על הקשר הסיבתי בין נטילת הכדורים לבין ההפלה.

אשמח לקבל פרטים נוספים ובין השאר? מתי אירע המקרה המתואר? מה מצבך הבריאותי כיום ? האם מאז האירוע הבאת לעולם ילדים או נכנסת להריון ?

בועז אלקלעי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן העירוע

אסתר סבטיקוב
    11/05/2007

הביקור הריאשון שלי אצל הרופא היה ב-24.1.07 מאז יתגללגלו שאר האירועים עד להפלה ב-7.3.07.יש לי את כול המיסמכים.מצבי הבריאותי כרגע טוב אך אני מחכה לתשובות של בדיקות דם שהרופא נשים שלי נתן לי לעשות.הרופא שלי הוא כרגע רופא פרטי מאוד מוכר פשוט שהייתי אצלו בביקורת שבועיים אחרי ההפלה ונתתי לו את המיסמך אים שמות הכדורים שלקחתי ושאלתי אותו אים הכדורים הם אלה שגרמו לעובר לא להיתפתח הוא אמר מישפט "אים היית עכשיו בהריון היינו רואים איך הכדורים פגעו בעובר אבל מיכיוון שאת כבר לא אין טעם לדון בזה.ה מישפט הזה פשוט לא יוצא לי מהראש.וכמו שאתה רואה האירוע מאד טרי אני רוצה כמובן שוב להיכנס להריון ,אני קצת חוששת עכשיו .פשוט הייתי רוצה לדעת אים מישהוא יכול לתת לי תשובה מדויקת כי ניראה לי שדרך קופת חולים אני יקבל את התשובה.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן אירוע

עו``ד בועז אלקלעי
    11/05/2007

אני שמח שמסרת פרטים נוספים, אך יחד עם זאת תשובה מוסמכת בגין הקשר הסיבתי בין הכדורים שנטלת לבין ההפלה, צריכה להתקבל ע"י רופא מומחה בתחומו.

אני ממליץ לך לאסוף את כל החומר הרפואי ובידוקת העזר שעשית ולגשת לעורך דין אשר יוכל להפנות אותך לגורמים המתאימים.

בועז אלקלעי, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו