טעותבסוג דם בתיק הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעותבסוג דם בתיק הריון
    חני
    11/05/2007

שלום
    ילדתי לפני חודשיים , בתיק ההריון שניתן לי ע"י הרופא עבור חדר הלידה נכחו שני פרוטוקלי סוג דם, רופא א כתב סוג דם A רופא ב כתבסוג דם B
    כאשר הגעתי לבית החולים ונזקקתי למנת דם , פתחה האות ת התיק מעקב והזמינה לי סוג דם שהרופא ב ציין, אני מתוךערפול זכרתי עוד מהתיכון שזהו איננו סוג הדם שלי , הרופאים בתילה לא ייחסו חשיבותלדבריי שנאמרו במעורפל, אך בעלי שמכיר את רצינותי ביקש לא להזמין דם זה ללא בדיקה חוזרת, ההתעקשות הצילה את חיי,אכן סוג הדם היה כפי שכתב רופא א ולא רופא ב.
    מיותר לצין מה היה קורה אילולא ואילולא...
    אני לא מפסיקה להתעורר עם סיוטים בלילה ומחשבות של כמעט ונחרדת...
    מה עליי לעשות מלבד האזהרה וההד התקשורתי שאני מתכוונתלעשות למען יאו ויראו
    האםיש עילה לתביעה?
    חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעותבסוג דם בתיק הריון

הוספת תגובה

• חני שלום !

עו``ד בועז אלקלעי
    11/05/2007

אני שמח כי את ובעלך הייתם ערים ומנעתם את הנזק עוד לפני שהוא קרה, אך כפי שאת וודאי יודעת בכדי להגיש תביעה בנזיקין, דרוש "נזק".

כפי שלא ניתן להגיש תביעה על "כמעט תאונה", לא ניתן לתבוע אדם או גוף כלשהו בגין נזק שלא נגרם.

במידה ולא נגרם נזק, אני מציע לחפש אלטרנטיבות אחרות, על מנת שתאונות כאלה לא ישנו עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין מאוד

יוסי
    31/05/2007

א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו