מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרונן12/02/2008
ברצוני להתייעץ עימך בנוגע לפגיעה בטיפול לייזר במתחם שיבא (קלאס קליניק)
במהלך טיפול אחד לפני כמעט חמישה חודשים נוצרו במספר רב של מקומות כוויוה ופגמנטציה שעד היום לא עוברת..
לאחר טיפול של פרופסור עדיין הכתמים לא עוברים, הפרופ' אינו יודע לומר לי בוודאות שהכתמים והפגמטציות (שנפגעו באזורי הגב, הרגל, האגן, הפיטמה והיד- וכל זאת בטיפול אחד לקוי) יעברו.
היום נודע לי חד משמעית מרופאת העור שלי שמתמחה בלייזר ששתי כוויות 99 אחוז מנסיונה לא יעברו. (פיטמה ורגל)
בנוסף, מתחם שיבא מעוניין להחזיר לי החזר כספי מלא.
ולכן, אני מעוניין בייעוץ משפטי ואולי תביעה.
האם יש עילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן שלום
עו``ד בועז אלקלעי13/02/2008על פני הדברים נראה כי קיימת עילת תביעה, יחד עם זאת יש לפנות למומחה פלסטיקאי שייתן חוות דעת בנוגע לרשלנות הרפואית ולנזק שנגרם.
במקרים מסוימים, בהם טיפלתי, נלווה לנזק הגופני נזק נפשי, הנוגע לבושה לחשוף את הגוף בפני בני המין השני.
אני ממליץ על פנייה מסודרת לעו"ד שיוכל לכוון אותך ולעזור לך בתביעתך.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)