מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקרה שקרה....חן21/04/2012
בני בן הנ11 לקח רטלין ובמסגרת לקיחת התרופה בצענומדי רבעון בדיקות דם. לפני כשנה נאמר לנו מהרופא המטפל כי מס הטסיות שלו נמוך מאוד והפנה אותו להמוטולוג דנה. אחרי בדיקות מקיפות כולל בדיקת מח עצם נסתברנו כי המח עצם שלו. מתפקד רק 15% והוא זובל ממנוזומוה 7, פרו לוקמיה.
נתבקשתי להביא מהארכיון את כול ההסטוריה הרפואית של הילד ושם ראה ההמוטולוג שכבר לפני שנתיים אמרתי לרופא שהילד מדמם מהאף ומהפה והרופא שלו פתר את זה בלצרוב את הנימים באף, ולגבי הדימום מהפה הוא פצר את זה בזה שהילד מושך את הדם מהאף לפה. ההמוטולוג אמר עוד כי מגיל 3 הילד עם טסיות נמוכות ואף אחד לא אמר לנו דבר. כיום הילד אחרי השתלת מח עצם וטיפולים כמוטרפיים. ברצוני לתבוע את הקופ"ח על רשלנות רפואית. ברשותי כול החומר הרלוונטי, אשמח לדעת האם יש לי "קייס". ונההשתלשלות הדברים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה שקרה.... - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד22/04/2012חן שלום,
על פניו בהחלט נראה כי יש מקום להמשיך ולבדוק. מנסיוני כמי שייצגה מספר לקוחות בעילה של איחור באיבחון, איחור רשלני בן מס' חודשים ואף יותר באבחון לוקמיה מזכה בפיצוי, ככל שהיתה השפעה על סוג הטיפול שקיבל וסיכויי ההחלמה. אני מציעה לך לפנות בהקדם ליעוץ משפטי.
בהצלחה, ובריאות שלמה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מהיר
עידן סולומון24/04/2012היי חן,
היה לי מקרה דומה לשלך לפני שנתיים עם אחי, אני לא עורך דין ולא מבין בזה יותר מידי אבל התייעצתי בעבר עם רו פסטינגר היו ממש מקצועיים בכל הנושא
מקווה שעזרתי לך
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)