מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תביעה או שאין מה לעשותחן18/02/2008
שלום, שאלתי עולה בעקבות פשיטת הרגל של נאטורפיל, רק לפני חצי שנה פרשתי עשר תשלומים לטיפולי לייזר לשנים הקרובות, מדובר בכ- 15000 ש"ח, האם יש משהו שאני יכולה לעשות כשדי להציל את כספי או את הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד18/02/2008שלום חן,
ידוע לי אמנם שחברת נאטורפיל בפשיטת רגל אך לא ידוע לי באיזה שלב. הייתי מציעה לך לפנות בשלב ראשון להנהלה של נאטורפיל ולראות האם ניתן עדין לקבל החזרים, או לבטל תשלומים.
בהצלחה!
ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטוראפיל פשיטת רגל
שירן24/02/2008גם אני חווה את המצב הכל כך לא נעים של פשיטת הרגל בחברת נטוראפיל
העו"ד מציעה לבדוק עם ההנהלה אבל אין שום דרך לתקשר איתם, הסניף שבו טופלתי נסגר ובכניסה העמידו 2 שומרים, מספר הטלפון בצליל תפוס ובאתר האינטרנט צרפו הודעה חצי מתנצלת
סכום החוב עומד על 21 מיליון ש"ח מה שאומר שכל סכום שיש בידם יופנה לבנקים ובטח לא ללקוח הפשוט והמתוסכל
אשמח לכל עדכון או הצעה בעיניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטול תשלומים דרך חברת אשראי
מורידה25/02/2008היי!
גם אני רכשתי חבילת טיפולים ב18 תשלומים.
ברגע שחברה פושטת רגל - זכותך לעצור את ייתרת התשלומים שטרם ירדה בהליך שנקרא : "כשל תמורה" - כלומר - רכשת מוצר ולא קיבלת אותו...
פני לחברת האשראי - לי הם עצרו יתר התשלומים.
בהצלחה!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסד גדול
נועה26/02/2008גם אני ואחותי נרשמנו לטיפולים של נאטורפיל ושילמנו כבר את כל התשלומים שהם בסך 13,000 ש"ח, והספקנו לעשות רק 2 טיפולים כל אחת...
אם ידוע למישהו על דרך לקבל את חלק מהכסף חזרה או לפחות לקבל הנחכה על טיפולי לייזר בחברות אחרות, שיגיב בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחן
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד18/02/2008שלום חן,
ידוע לי אמנם שחברת נאטורפיל בפשיטת רגל אך לא ידוע לי באיזה שלב. הייתי מציעה לך לפנות בשלב ראשון להנהלה של נאטורפיל ולראות האם ניתן עדין לקבל החזרים, או לבטל תשלומים.
בהצלחה!
ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאטורפיל
שירן04/03/2008הסכום שחוייבתי עבור הטיפולים כבר ירד .....
האופציה הריאלית היחידה לדעתי היא האפשרות שחברה אחרת תקנה אותם ותפצה את הלקוחות. למשהו יש איזשהו מידע בנושא ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתתף בצערכם/ן
נביל02/04/2008האם מישהו יכול לאשר שהם פשטו רגל בוודאות ,האם יש טעם לעשות מהלך כל שהוא לבקש פיצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נכוונתי מנטורפיל- תגובה לחן
מורן12/03/2008חן תבטלי מייד את כל התשלומים - מה שנשאר כי אם פרשת ל-10 ועברה רק חצי שנה תבטלי את ה-4 הנותרים רק ככה תוכלי להציל חלק קטן מהכסף שלך... לגבי מה שכבר חוייב ,הסיכוי שאת או אני (כי גם אני לקוחה שלהם והפסדתי 10000 ש"ח)- נראה משהו מהכסף שלנו ששילמנו להם הוא מזערי ואפילו אפסי .....
מבאס לגמריייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטוראפיל
עו``ד בועז אלקלעי13/03/2008ברגע שמבטלים תשלומים, הרי שקיימת לכונס הנכסים שמונה לנטורפיל לבדוק מדוע בוטלו התשלומים ובאיזה כוח.
יחד עם זאת, אם יש "כישלון תמורה" וכי שילמת על טיפול אותו לא קיבלת הרי שיש לך סיבה מוצדקת לביטול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)