מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שינייםדולב02/07/2012
לפני בחודש טיפלתי בשיניים במרפאה פרטית(מרפאה של בית חולים,עם שם טוב ואני מאוד מרוצה מהטיפול),בביקורת שגרתית שעשיתי בקופת חולים(לא אותה מרפאה שטיפלתי בה),הרופא הבודק החליט שאני צריך לעשות סתימות חדשות בכל הפה וכתרים אחרי שכבר טיפלתי חודש לפני כן.
החלטתי לבדוק את אמיתות הדבר והלכתי למרפאה שלישית ששם נבדקתי ונאמר לי שהכל תקין ושאין צורך בטיפול. יש לציין שיש לי ביטוח של שיניים של קופת חולים(לא נזכיר את שמה )
אלו הן השאלות שלי :1.האם יכול להיות שהרופא שינים של הקופת חולים מקבל הנחיה מהממונים עליו להציע כמה שיותר טיפולים על מנת שהמרפאה תקבל את הכסף מהביטוח?
2.איך יכול להיות דיעה כ"כ קיצונית בין רופא אחד לרופא אחר?(וזה לא הבדלים מזעריים,השוני בין החווות דעת ככ גדול שהטיפול שהוצע לי אחרי הנחה הוא כמעט 6000 שקל)
3.האם יש איזה מוקד לתלונות הציבור שאפשר להתלונן כי הרי יש שתי אופציות או שהרופא לא מקצועי בעליל או שהוא מקצועי אבל לא אמין וקופת החולים נותנת לאדם בריא טיפולי שינים וסתימות נוספות רק על מנת למשוך ממנו ומהביטוח כסף..
זה ממש מקומם.. האם יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי05/07/2012ניתן להתלונן בפני נציג תלונות הציבור של המרפאה או הקופה. לגבי שאר השאלות אינני יכול ליתן לך תשובה "מייצגת", שכן אין לי יכולת לאמת את החשד שלך (מוצדק ככל שיהיה) עם מעשיו והתנהלותו של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)