מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן להוכיח רשלנותשולי05/07/2012
לפני כחצי שנה נכנסתי להריון והיה חשד להריון מחוץ לרחם. ניגשתי לבי"ח ושם המליצו לכרות לי את החצוצרה. לא הסכמתי וקיבלתי זריקה להפלת ההירון. לאחר כשבועיים התברר שההריון היה תקין אבל נאלצתי לעבור הפלה כי הזריקה הורסת את ההריון. מאז ארבעה חודשים עדיין לא הצלחתי להיכנס להריון. אני בת 35 עכשיו ואני חוששת מהריון בגיל מאוחר. ניסו להרגיע אותי שכבר יש לי שלושה ילדים. אבל בשבילי זה מעט!!
האם יש פה מקום לתביעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להוכיח רשלנות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי05/07/2012הייתי ממליץ להמתין ולראות באם תכנסי להיריון בזמן הקרוב, טרם קבלת החלטות בנוגע לתביעה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי עוגמת הנפש שנגרמה?
שולי08/07/2012האם התביעה תלויה בתוצאות העתידיות?
ומה לגבי הנזק, אובדן העובר המשבר וכו..?
העבודה החפיפניקית של הרופאים?
או שתמיד הם יכולים לאמר- חששנו לחיי אדם אז מיהרנו לקבל החלטה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל גם את חוות דעתה של עו"ד
שולי08/07/2012האם מבחינה רפואית הייתה פה רשלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולי שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד08/07/2012על מנת להוכיח רשלנות יש להוכיח גם חריגה מסטנדרט הטיפול, גם נזק וגם קשר סיבתי ביניהם. כדי לבדוק אם היתה התרשלות יש לבחון את התיק הרפואי שלך ולבדוק האם היתה סטיה מסטנדרט הטיפול המקובל. הנזק, כפי שציין גם חברי - עדין אינו ברור. אם תצליחי להרות, הנזק הכספי בו תוכלי לזכות אם תוכיחי התרשלות יהיה נמוך הרבה יותר מאשר אם לא תצליחי להרות. ולכן אני מסכימה שצריך עדין לחכות (אם כי זכרי כי לאחר שיחלפו 7 שנים ממועד קרות האירוע התביעה תתיישן ולא תוכלי להגישה עוד).
ולבסוף - יש להוכיח קשר בין האירוע לבין אי יכולתך להיכנס להריון. לכל שאלה נוספת אני מציעה כי תפני לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית.
בברכה,
עו"ד דר' שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)