האם ניתן להוכיח רשלנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן להוכיח רשלנות
    שולי
    05/07/2012

לפני כחצי שנה נכנסתי להריון והיה חשד להריון מחוץ לרחם. ניגשתי לבי"ח ושם המליצו לכרות לי את החצוצרה. לא הסכמתי וקיבלתי זריקה להפלת ההירון. לאחר כשבועיים התברר שההריון היה תקין אבל נאלצתי לעבור הפלה כי הזריקה הורסת את ההריון. מאז ארבעה חודשים עדיין לא הצלחתי להיכנס להריון. אני בת 35 עכשיו ואני חוששת מהריון בגיל מאוחר. ניסו להרגיע אותי שכבר יש לי שלושה ילדים. אבל בשבילי זה מעט!!
    האם יש פה מקום לתביעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ניתן להוכיח רשלנות

הוספת תגובה

• האם ניתן להוכיח רשלנות - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/07/2012

הייתי ממליץ להמתין ולראות באם תכנסי להיריון בזמן הקרוב, טרם קבלת החלטות בנוגע לתביעה.

בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי עוגמת הנפש שנגרמה?

שולי
    08/07/2012

האם התביעה תלויה בתוצאות העתידיות?
    ומה לגבי הנזק, אובדן העובר המשבר וכו..?
    העבודה החפיפניקית של הרופאים?
    או שתמיד הם יכולים לאמר- חששנו לחיי אדם אז מיהרנו לקבל החלטה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל גם את חוות דעתה של עו"ד

שולי
    08/07/2012

האם מבחינה רפואית הייתה פה רשלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולי שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    08/07/2012

על מנת להוכיח רשלנות יש להוכיח גם חריגה מסטנדרט הטיפול, גם נזק וגם קשר סיבתי ביניהם. כדי לבדוק אם היתה התרשלות יש לבחון את התיק הרפואי שלך ולבדוק האם היתה סטיה מסטנדרט הטיפול המקובל. הנזק, כפי שציין גם חברי - עדין אינו ברור. אם תצליחי להרות, הנזק הכספי בו תוכלי לזכות אם תוכיחי התרשלות יהיה נמוך הרבה יותר מאשר אם לא תצליחי להרות. ולכן אני מסכימה שצריך עדין לחכות (אם כי זכרי כי לאחר שיחלפו 7 שנים ממועד קרות האירוע התביעה תתיישן ולא תוכלי להגישה עוד).
    ולבסוף - יש להוכיח קשר בין האירוע לבין אי יכולתך להיכנס להריון. לכל שאלה נוספת אני מציעה כי תפני לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית.

בברכה,

עו"ד דר' שלהב קמחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו