מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבחון לא נכוןאמא31/07/2012
שלום רב
בתי בקרוב תהיה בת 17 לפניי 7 חודשים באופן פתאומי החלה להשתעל דם פנינו לבית חולים שם לא הפנו אותנו לא.א.ג שבדק בדיקה מאוד שיטחית לא נמצא כלום ושלחו אותנו הביתה .למחרת הילדה קמה עם בחילות נוראיות וכאבים בחזה והחלה להקיא דם טרי ללא תוכן קיבה. אושפזה חודש בבית חולים אחד עשו CT ברונכוסקופיות גסטרו סקופיות בדיקות דם הכל היה תקין .לאחר שניי אישפוזים שבועיים כל אישפוז הילדה שוחררה ללא אבחנה .כבור שבוע משחרורה שוב הכל חזר הפעם ניסינו בית חולים אחר שם גם אושפזה חודש ימים ללא אבחנה לאור זה שכל הבדיקות היו טובות והמוגלובין יציב כולם החליטו שיש לילדה בעיה נפשית אבל הציגו זאת בצורה נורא לא יפה .בתור אמא תחושת הבטן שלי אמרה שהילדה חולה ולא מאבחנים נכון פניתי לבית חולים שלישי שם פניתי לפרופ שהגעתי במיוחד אישפז שוב את הילדה וביקש את הדיסקים של בדיקות ההדמיה שנעשו לילדה על מנת שלא יחזור על אותם בדיקות .ואז עולמי חרב בCT שנעשה בתחילת הסיפור מצא שלושה גידולים תחילה לא היה בטוח במה שראה שהריי אותו CT נבדק מאות פעמים ע"י רופאים ופרופ ואף אחד לא ראה כלום היתייעץ עם רדיולוג בכיר שאכן אימת את הדברים מהר מהר הילדה הוכנסה לCT חדש ולאחר מכן מיד לUS עם לקיחת ביופסיה אכן נמצאו 3 גידולים אחד מתחת לבלוטת התריס אחד באונה שמאלית ואחד בכבד אני משתגעת איך כולם לא ראו איך כולם העליבו אותנו ושלחו אותנו לפסיכיאטרים פסיכולוגים לולא התעקשתי מחר נקבל תשובות לביופסיות האם יש כאן עילה לתביעה?
אנא עזרתכם איך אוכל להוכיח כל מה שנאמר בחדריי חדרים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבחון לא נכון - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד01/08/2012שלום רב,
ראשית הרשי לי לאחל לבתך רפואה שלמה.
איחור רשלני באיבחון, או אי איבחון רשלני, הוא בהחלט עילה להגשת תביעה ברשלנות רפואית ובלבד שכתוצאה מכך נגרם נזק. תיקים רבים במשרדי הוגשו בגין איחור רשלני באיבחון. במקרה שלך אני מציעה לך לבקש העתק של התיעוד הרפואי מביה"ח בהם טופלה בתך ולפנות לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה. יכול להיות שיהיה צורך להמתין עוד זמן עד שמצבה הרפואי יתגבש, אך בכל אופן אני סבורה שכדאי להתחיל לפעול כבר עכשיו.
בברכה,
עו"ד ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)