יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    לוי
    05/10/2012

שלום רב לכם.

אני יתאר לכם כעת מקרה שקרה עם האחיינית שלי והיתי מעוניין שתביעו את דעתכם , לגבי האם לתבוע את הגורמים שיציינו ואם יהיה שווה את הטירחה ואת הזמן שבקושי יש לנו.

לפני כשנתיים באחת מבתי החולים בארץ שכבה האחיינית שלי לאחר לידה כפגה . בעת שהיותה באינקובטור הרופאה שלה עשתה דבר כולשהו עם הכלים שאיתם מחדירים חומרים למחזור הדם שלה ואיזשהו דבר נקרע שם וגרם לכך שמשהו בערך בגודל של סנטימטר נכנס לגופה דרך הטבור. בעקבות ניתוח גילו כי זה נמצא איפשהו בגוף שלה קרוב ללב. אמרו שזה בינתיים צמוד לדופן של הלב והמצב דורש מעקב ואין דרך להוציא את זה.
    הרופא שגרמה למקרה הזה האשימה את משרד הבריאות שבגלל המוצרים שלהם קרה מה שקרה.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• יעוץ - תגובה

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    09/10/2012

שלום רב,

כל מקרה שבו מוחדר בשוגג גוף זר לגופו של אדם, מבלי שמדובר בחלק מהטיפול, מעלה חשד לרשלנות ומחייב בדיקה נוספת של המקרה על מנת לשקול הגשת תביעה. לפיכך במקרה שלכם אני מציעה כי תבקשו העתק מהתיק הרפואי של אחייניתך מהמוסד הרפואי בו אושפזה ותפנו לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה.

בהצלחה,

עו"ד דר' שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו