תפרים שנשארו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים שנשארו
    נירית
    15/05/2007

שלום,
    לפני מספר שנים (4) עברתי ניותח להקטנת שדיים. לא היו אמורים להשאר לי תפרים בפנים, הם היו אמורים להתמוסס לבד, אבל כעבור כמה ימים ראיתי חוטים שממש יוצאים החוצה ובסוף חזרתי למרפאה והוציאו לי את החוטים. עד היום אני לא יודעת אם זה היה חוט שאמור היה להתמוסס וזה לא קרה או שהם טעו בחוט. בכל מקרה, השדיים שלי מלאים צלקות ואני מאוד מתביישת אותם ולא מראה אותם לאף אחד ככה שיש פגיעה מאוד גדולה ביחסים שלי עם המיין השני. יש עילה לתביעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים שנשארו

הוספת תגובה

• נירית שלום !

עו``ד בועז אלקלעי
    15/05/2007

ברשותך, אני אפרוט את שאלתך לשתי תשובות. האחת ביחס לתפרים והשנייה ביחס לצלקות.

קיימים מספר סוגי תפרים והעובדה כי לאחר הניתוח נותרו תפרים שהוצאו ע"י הצוות הרפואי לאחר מכן, לא מעידה בהכרח על רשלנות.

מנסיוני אני יכול לומר כי היום מוגשות תביעות רבות הנוגעות לרשלנות הרפואית במסגרת ניתוחים פלסטיים ולכן אם הניתוח הרשלני הותיר בך צלקות רבות ואף פגע בחיי המין שלך, הרי ברור כי כאן קיימת עילת תביעה.

עילת התביעה מתיישנת על דרך הכלל תוך 7 שנים, ומכיוון שכבר חלף זמן רב, אני ממליץ לך להעביר את החומר בהקדם לעו"ד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו