מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתן תרופה בניגוד לרצון המשפחהאנונימי10/12/2012
שלום רב
אין זה חדש שבבתי החולים מתרחשים המון רשלנויות אני הייתי עד לעשרות מקרים ולא מעט מקרי מוות שלא היו צריכים להתרחש באותה הזמן או בכלל
יש תחושה שהרופאים תפסו את מקומו של ה' ואין להתערב להם בהחלטתם
לפי מה שקראתי בחוק זכויות החולה למתאשפז קיים סעיף אשר מתנה מתן תרופה בהסכמת החולה ואם אינו מודע לכך למשפחתו או אפוטרופוסו
האם לאחר התנגדות למתן תרופה מסויימת שלא ניתנת בחזקת אם לא יקבל ימות
ניתנת לביטול ע"י המשפחה ?
לפי מה שהבנתי מפניות הציבור בבית החולים שאכן כך הדבר ובוצעה חתירה לתת את אותה התרופה בניגוד לרצוני לקרוב משפחתי אשר הייתי אחראי עליו.
נתנו את התרופה כל פעם בשם אחר כנצרך חד פעמי ולא ככזה שרשום בצורה קבועה בתיק,
לא פעם חסמתי את הרופא פיזית מלתת את התרופה או בבקשה מהאחות שלא לתת תוך כדי שהיא נותנת לי את הכדורים וסימנה וי במחשב
התרופה עצמה היא נוגדת פסיכוזה שניתנה עקב חוסר נוחות של המטופל שהתבטאה באי שקט צעקות(כאשר לא הייתי לידו והייתי המון) ורצון התפשטות
עם מתן התרופה המטופל היה מעורפל לחלוטין לא מתקשר בכלל רדום נמצא בהזיות (מנסה לתפוס דברים שלא קיימים) ונשימתו נעשית כנשימת כלב שטחית ולא עמוקה
בסופו של דבר שילוב של התרופה עם כדור שינה (שילוב שאסור לתת לאדם לאחר שהיה מונשם)
לאחר כ 5 שעות דום נשימתי ומוות
תקין או לא תקין ?! חוקי או לא
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן תרופה בניגוד לרצון המשפחה - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד11/12/2012שלום רב,
כעיקרון מתן טיפול רפואי דורש הסכמה מדעת של החולה. כאשר החולה אינו מסוגל לתת הסכמה מדעת יש צורך בהסכמה של האפוטרופוס או מיופה הכוח. אם מדובר בטיפול חירום ניתן לתיתו בחתימת 3 רופאים. כך קובע חוק זכויות החולה. אינני יודעת מה היה במקרה שלכם אך אם יש חשד לרשלנות אני מציעה להתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום.
בברכה,
עו"ד דר' שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)