ציפוי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפוי שיניים
    מירי
    07/03/2008

שלום רב.
    עברתי טיפול של ציפוי חרסינה בארבעת השיניים הקדמיות,כמהימים לאחר מכן נשברה השן הלטרלית,הרופא החליט לקצר את השן הטבעית שלי עד לרמה שלא נשארה לי שם כמעט שן בכלל ואחרי זה הציפוי נופל לי כל כמה ימים ואני נוסעת להדביק את זה,היחס שאני מקבלת בעקבות זה הוא באמת משפיל,השיניים שלי לפני הטיפול היו בריאות ולא קטנות בכלל,פעם אחרונה שהייתי שם דרשתי את התיק הרפואי שלי והם כנראה נבהלו ואמרו לי שהפתרון היחיד הוא לשים כתר בשן הזאת.
    את התיק הם לא נתנו.בעקבות זה,זה מפריע לי מאוד באכילה,בדיבור,ובכלל לפני כל פעולה אני חושבת פעמיים.האם יש פה רשלנות רפואית? יש לי עילה לתבוע אותם? יש לציין שאת הטיפול עברתי במכון וכל פעם טיפל לי רופא אחר שכל אחד מהם חשב שעוד קצת שיוף מפה ומשם יעזור.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפוי שיניים

הוספת תגובה

• ציפוי שיניים

עו``ד בועז אלקלעי
    08/03/2008

מירי שלום .

עפ"י שאלתך נראה כי קיימת לך עילת תביעה, אך לא די בכך.

בכדי לבסס עילת תביעה טובה יש לצרף חוות דעת של מומחה בתחום פה ולסת שאמור לבסס את עילת התביעה ולקבוע את נכותך.

רק אז ניתן להגיש תביעה כנגד המכון וכנגד הרופאים אשר טיפלו בך.

בועז אלקלעי עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו