מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעות בהבחנה וניתוח עמוד שידרהאבי19/02/2013
לפני חצי שנה החלו כאבים חזקים בכתף והלכתי לכול מיני רופאים ואחד מהם שזה בעיה שנובעת מהצוואר בחוליות וחייב לנתח מרוב סבל ויאוש הלכתי על הניתוח וזה אני מספר בקצרה עברתי את הניתוח בשני גבהים C56C7 לאחר הניתוח הכאבים גברו ואז הרופא נתן לי כדורים סטוריאידים ומשכי כאב חזקים המשכתי לסבול ואז פניתי לרופא והוא שלח אותי לעוד בדיקות ואז בבדיקות גילו שהבעיה שגורמת לכאב היא בכלל
מהכתף הממצאים בכתף היו חמורים קרעים בגידים דלקות פגיעה בשריר פגיעה בסחוס בכתף שאם היו מגלים את זה בזמן הרבה נזק היה נמנע עברתי ניתוח בכתף השיקום מאוד קשה אני אחרי שני ניתוחים מאוד קשים אני לא עובד כבר הרבה זמן מטופל במירפאת כאב יש כאבים מאיזור הניתוח בצוואר אמח לדעת אם יש מקום לרשלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בהבחנה וניתוח עמוד שידרה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי19/02/2013על פניו, קיימת רשלנות רפואית.
יחד עם זאת, בשביל לאמת דבר זה אנו פונים למומחה בתחום האורטופדיה אשר יבחן את התיק הרפואי שלך ויוכל להצביע על הרשלנות והסטייה ממבחן "הרופא הסביר".
לאחר לאחר קבלת חוות דעת בנושא ניתן להגיש תביעה לבית המשפט. במסגרת חוות הדעת יש לבחון מה שיעור הנזק שנגרם לך כתוצאה מהניתוח, אם וככל שיקבע, שהינו מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)