מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור שיניים מרושלגיא06/03/2013
שלום רב,
אשתדל לתמצת:
לפניי כשנתיים התגבשה בי ההחלטה ליישר את שיניי. לאחר אינספור בדיקות של רופאיי שיניים שונים, בחרתי מטפל מסיבותיי שלי (כלכליות וכו'..). יש לציין שהרופא שיניים שטיפל בי איננו אורתודנט, אלא רופא שיניים ותו לא.
הטיפול בלסת העליונה היה פחות או יותר לשביעות רצוני, אך הטיפול בלסת התחתונה היה מאוד מרושל. זה התחיל בהתפרקות חלק מרכיביי הפלטה (שעל זה הבלגתי), וכתוצאה מכך עיכוב בהתקדמות (להערכתי רק 30-40 אחוז שיפור לאחר שנה של טיפול). הרופא החליט לאחר כשנה לפרק לי את הפלטה ולעבור לשיטה אחרת שנקראת אינוויזליין. מיואש מהמצב- הסכמתי לכך. מרגע שהוא פירק לי את הפלטות (העליונה והתחתונה) לקח חודשיים (!!) עד שהוא שם לי את האינוויזליין. חודשיים הייתי ללא שום מכשור בפה. כיום אני שנה עם האנוויזליין ואין שום שיפור במצב. כעת, ברוב חוצפתו, הוא הורה לי שאם לא אשלם לו כסף עבור הפלטות התקופתיות החדשות הוא יפסיק את הטיפול. בלאת ברירה שילמתי לו עוד כסף ולמרות זאת- לא חל שום שייפור. כעת, אני אמור להחליף שוב פלטות (בפעם החמישית או השישית) ואני לא מוכן לשלם לו והוא מבחינתו לא מוכן להמשיך את הטיפול.
מה אני אמור לעשות במצב כזה?
הם יש לי סיכויי טוב נגדו בבית משפט, או שהוא יטען ששיפור הטיפול זה עניין אינדבידואלי וכל הקשקושים האלה ובית המשפט יאמין לו..
בברכה,
גיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים מרושל - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי06/03/2013מבלי לנקוט עמדה, בשלב זה, הייתי מבקש לומר כי לא תמיד יש קשר בין הרגשה לבין המצב בשטח ולא כל טיפול שלא מצליח מקים חבות לרופא.
כדי לבדוק את טענותיך הייתי פונה למומחה רפואי בתחום בתחום פה ולסת בכדי שיחווה דעתו אודות הטיפול. היה ויקבע כי יש חריגה מהפרקטיקהה הרפואית המקובלת יש מקום לבחון תביעת רשלנות. כמו כן, יש לבחון מה שיעור הנזק שנגרם כתוצאה מהרשלנות, למעט עוגמת הנפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)