מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בקרן אוררוני23/03/2008
עברתי טיפול בקרן אור להעלמת כתמים בגופי, אולם הרופאה שטיפלה בי גרמה לכתמים להיות יותר כהים וגדולים.
שאלתי אם אני יכולה להצליח בתביעה נגדה גם אם חתמתי על חוזה לפני הטיפולים.(שאני לא זוכרת בדיוק מה היה כתוב בו)
והאם חוות דעת שעולה 4000 שקל תוכל להעריך את הנזק כמו שצריך ולא תשלח אותי לרופאי עור להתמרח במשחות הבהרה. (כי זה לא עוזר!)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקרן אור
עו``ד בועז אלקלעי23/03/2008רוני שלום !
אם להשיב לשאלתך בצורה פשטנית, אז את יכולה להצליח בתביעה גם אם חתמת על טופס ויתור.
לגבי חוות דעת.
אני מסיק משאלתך (ותקני אותי אם אני טועה) כי חוות הדעת עליה שאלת, נדרשת לצורך הליך משפטי כלשהו כנגד המזיק.
אם התשובה חיובית - אז אשיב לך כי חוות הדעת לא פותרת בעיות אלא קובעת מהו הנזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכן אני חייבת חוות דעת
רוני23/03/2008ע"מ להעריך את הנזק.
הבעיה שהמומחה יכול לקבוע לי שמשחת הבהרה יכולה לפתור לי את הבעיה וזה לא ככה! אני ניסיתי משחות ועדיין הכתמים ישנם ולכן יכול להווצר מצב שהחוות דעת תגרע מהתביעה.
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בקרן
עו``ד בועז אלקלעי24/03/2008האם מדובר במומחה מטעם בית המשפט או מומחה מטעמך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה עור מטעמי
רוני25/03/2008עלות חוות דעת כזו עולה כ-4,000 שקל וכשהתייעצתי עם עו"ד נמסר לי שהוא זה שיפנה אותי למומחה .
ועדיין אני חוששת שהחוות דעת לא תספק את בהמ"ש לתת לי פצויים הוגנים, אם בכלל.
בכל מקרה,
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה עור
עו``ד בועז אלקלעי25/03/2008ברגע שתפני למומחה מטעמך, יהיה לו אינטרס לייצג אותך בצורה הטובה ביותר.
תסמכי על עורך הדין שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)