טיפול בקרן אור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בקרן אור
    רוני
    23/03/2008

עברתי טיפול בקרן אור להעלמת כתמים בגופי, אולם הרופאה שטיפלה בי גרמה לכתמים להיות יותר כהים וגדולים.
    שאלתי אם אני יכולה להצליח בתביעה נגדה גם אם חתמתי על חוזה לפני הטיפולים.(שאני לא זוכרת בדיוק מה היה כתוב בו)
    והאם חוות דעת שעולה 4000 שקל תוכל להעריך את הנזק כמו שצריך ולא תשלח אותי לרופאי עור להתמרח במשחות הבהרה. (כי זה לא עוזר!)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בקרן אור

הוספת תגובה

• טיפול בקרן אור

עו``ד בועז אלקלעי
    23/03/2008

רוני שלום !

אם להשיב לשאלתך בצורה פשטנית, אז את יכולה להצליח בתביעה גם אם חתמת על טופס ויתור.

לגבי חוות דעת.
    אני מסיק משאלתך (ותקני אותי אם אני טועה) כי חוות הדעת עליה שאלת, נדרשת לצורך הליך משפטי כלשהו כנגד המזיק.

אם התשובה חיובית - אז אשיב לך כי חוות הדעת לא פותרת בעיות אלא קובעת מהו הנזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וכן אני חייבת חוות דעת

רוני
    23/03/2008

ע"מ להעריך את הנזק.
    הבעיה שהמומחה יכול לקבוע לי שמשחת הבהרה יכולה לפתור לי את הבעיה וזה לא ככה! אני ניסיתי משחות ועדיין הכתמים ישנם ולכן יכול להווצר מצב שהחוות דעת תגרע מהתביעה.
    תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בקרן

עו``ד בועז אלקלעי
    24/03/2008

האם מדובר במומחה מטעם בית המשפט או מומחה מטעמך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה עור מטעמי

רוני
    25/03/2008

עלות חוות דעת כזו עולה כ-4,000 שקל וכשהתייעצתי עם עו"ד נמסר לי שהוא זה שיפנה אותי למומחה .
    ועדיין אני חוששת שהחוות דעת לא תספק את בהמ"ש לתת לי פצויים הוגנים, אם בכלל.

בכל מקרה,
    תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה עור

עו``ד בועז אלקלעי
    25/03/2008

ברגע שתפני למומחה מטעמך, יהיה לו אינטרס לייצג אותך בצורה הטובה ביותר.
    תסמכי על עורך הדין שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו