אורטודנט מתחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטודנט מתחזה
    נועה
    31/03/2008

לפני שנה ו-4 חודשים התחלתי טיפול אורטודנטי.פניתי למרפאת שיניים שבה הוצג הרופא כאורתודנט על גבי כרטיס הביקור של המרפאה.הרופא אמר שמשך הטיפול יהיה 3 חודשים.
    הייתי עם הגשר מעל לשנה. השיניים שלי התעקמו כתוצאה מהטיפול.
    הוא "עבד" עליי שהוא מומחה, (הוא גם מחלק כרטיסי ביקור עם ההגדרה הזו) שילמתי לו סכום של כסף,במשך תקופה ארוכה סבלתי מכאבים חזקים שפגעו בתפקוד שלי ובריכוז בלימודים,הוא התייחס אליי מגעיל ולא טיפל בבעיה אלא יצר בעיות חדשות.הוא המשיך להזיז לי את שיניים למרות שהיתה לי דלקת חזקה ועצם חלשה ועכשו אני צריכה להתחיל טיפול חדש.
    אני בחוסר וודאות לגבי מצב השיניים שלי הוא לא מוכן להביא לי את התיק הרפואי הוא ביקש שאני אחתום לו שאני רוצה לסיים טיפול ושאני יודעת שטיפול אורטדנטי כרוך בפגיעה בשורשים ושאני אצטרך טיפולי שורש. האמת שמעולם לא שמעתי על כזה דבר. הוא גם שייף לי את השיניים - יצר מרווחים גדולים שנכנסים לשם שאריות של אוכל. שן אחת הוא שייף ללא ידיעתי כלומר הוא אמר שהוא רק מורד את הסתימה). אודה לך באם תוכל לייעץ לי מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטודנט מתחזה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    31/03/2008

נועה שלום,

על פניו לפי הסיפור שלך נראה כי יש מקום לשקול הגשת תביעה כנגד אותו רופא שיניים. לגבי התיעוד הרפואי - מכוח חוק זכויות החולה את זכאית לקבל העתק של התיק הרפואי שלך אצלו, וכדאי מאוד לעשות זאת, לרבות כל צילומי השיניים. הייתי מציעה לך לפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לבחון את סכויי התביעה, ולשקול הגשת תביעה ברשלנות רפואית.

בהצלחה!

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו