מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ עבור רשלנות רפואיתנטלי17/12/2013
לפני כמעט שנה ילדתי את בני הבכור בלידה קשה מנשוא שנמשכה יותר מ18 שעות. הלידה לא התקדמה כמו שצריך, הייתי מותשת, סבלתי מצירים לא סדירים ועוד ועוד. במהלך הלידה ביקשנו כמה וכמה פעמים לעבור לניתוח קיסרי אבל המיילדת התעלמה מאיתנו, בסוף אחרי יותר מ18 שעות בחדר לידה, כשאני כבר על סף שיגעון, הואילו בטובן המיילדות להתייעץ עם רופא מיילד שהחליט על מלקחיים. בעקבות כך נוצרו לי קרעים מצב 4!!! כיום, יש לי בעיית שליטה בסוגרים, יש לי קושי בקיום יחסי מין, לקח לי כמעט חודשיים לתפקד כמו שצריך, גם קשה לי לשבת, ואני לא יכולה לדמיין היריון נוסף, מיד אני נמצאת בחרדות.
התייעצנו עם עורך דין במשרד ברג רובין ואנחנו מעוניינים לתבוע.
שאלתי נוגעת בחברות הסיוע לוועדות רפואיות, כי מעבר לתביעה הרשלנית אני גם רוצה לתבוע אחוזי נכות או אובדן כושר עבודה כי המצב החדש פוגע לי בתפוקה
האם עו"ד יכול לשמש מלווה ומייעץ לוועדות הרפואיות ולביטוח לאומי כמו החברות האלה? אם במידה ויש לי גיבוי משפטי מצד התביעה על הרשלנות זה יכול להשפיע גם על ההכרעות בוועדות השונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ עבור רשלנות רפואית - תגובה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד18/12/2013שלום רב,
עו"ד בהחלט יכול ללוות אותך בועדות הרפואיות ובהחלט תוכלי לעשות שימוש בחוות הדעת הרפואיות ששימשו אותך בתיק הרשלנות גם בועדות.
בהצלחה,
עו"ד דר' שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)