היתנתקות רישתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתנתקות רישתית
    אתי
    04/02/2014

שלום
    אני פונה אליכם להיתיעצות , עשיתי ניתוח קטרקט ,ליפני הניתוח חתמתי כמו בכל ניתוח על ההרדמה וכל מה שצריך ,הסתיים הניתוח אחרי שעתיים , הרופא אמר לי שהוא לא הכניס לי עדשה מיפני שהעיין מלאה בצקת אחרי שתרד הבצקת נעשה עוד ניתוח ונכניס עדשה , וכך זה היסתיים. היתה לי ביקורת אחרי הניתוח בבית החולים והרופא במרפאות החוץ אמר לי את יודעת שהיתנתקה לך הרישתית ואי אפשר להכניס לך עדשה ואין מה לעשות, אולי אפשר לעשות ניתוח נוסף אבל הסיכויים שתיראי הם קלושים מאוד ואפילו עם תיראי אולי מאוד מאוד מתושתש, ליפני הניתוח לא אמרו לי שהיתנתקה הרישתית, עשו לי אולי ארבע בדיקות בבית חולים בארבעה זימונים שונים ואף אחד לא אמר לי על הניתוק האם יש הילה לטביעה

מקווה לתשובה מהירה תודה אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתנתקות רישתית

הוספת תגובה

• היתנתקות רישתית - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    04/02/2014

שלום אתי,

המקרה שלך מעלה לחשש לקיומה של רשלנות רפואית.

אנחנו, (עורכי הדין העוסקים ברשלנות רפואית) בודקים האם הרופאים חרגו מהפרקטיקה הרפואית המקובלת בביצוע ניתוח כמו שלך. אנו נעזרים בחוות דעת רפואית הקובעת את הרשלנות והקשר הסיבתי בין הרשלנות לבין הנזק שנגרם לך.

יש לבדוק את הנושא לעומק בטרם מתן תשובה, אך נראה כי עניין זה מצדיק בירור שכזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו