חוות דעת רפואית שגויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת רפואית שגויה
    סוזי
    11/02/2014

שלום,
    בכוונתי לתבוע על רשלנות רפואית מרפאה בה טופלתי.
    לאחר שפניתי לעו''ד הוא העביר את המסמכים שלי למומחה שיתן את חוות דעתו הרפואית.
    כשקיבלתי את חוות הדעת, ראיתי שהמומחה ציין שתי עובדות עיקריות (ולא פרשנות) לגבי אופן הטיפול (ושעליהם נסמך המומחה לצורך קביעתו הסופית) – עובדות שלא הופיעו במסמכים שהעברתי לו. אני יודע זאת כי עברתי בעצמי על כל המסמכים וכי זו הפעם הראשונה ששמעתי על כך.
    העו''ד שטיפל בי אמר כי כל המסמכים שקיבל המומחה היו אותם המסמכים שאני עצמי העברתי.
    אציין שנכון לעכשיו, כל המסמכים שהיו ברשותי נמצאים עדיין בידי המומחה הרפואי.

לצערי, כנראה משיקולי כדאיות כלכלית, עוה''ד אמר שהוא לא מעוניין להמשיך את הטיפול במקרה שלי.

מה עלי לעשות כעת? אני יכול לשלוח שאלות הבהרה למומחה בעצמי? אם אעלה טענות בדבר אי נכונות העובדות הנ''ל שציין המומחה – האם המומחה חייב להפנות אותי למסמך הרלוונטי עליו נסמך? מה ניתן לעשות במידה והמומחה לא יודה בטעותו ולא יסביר את עצמו? אציין כי שכרו כבר שולם.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת רפואית שגויה

הוספת תגובה

• חוות דעת רפואית שגויה - תגובה

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    12/02/2014

שלום רב,

אני מציעה שתלבן עם עוה"ד שלך את דרך ההתנהלות מול המומחה ולחלופין תפנה להתייעץ עם עו"ד אחר.

בברכה,

עו"ד דר' שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

סוזי
    12/02/2014

תודה רבה,
    אשמח לקבל תשובה לשאלה העיקרית,
    האם מומחה רפואי מטעמי צריך לבקש את כל החומר הרפואי (שניתן לי, שנמצא במוסד הרפואי, שנמצא במוסד צד ג' שהיה שותף) לפני מתן חוות הדעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    12/02/2014

כעיקרון עוה"ד אמור להעביר אליו ואם הוא רואה שחסר משהו קריטי רצוי שיבקש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו