מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנותאלונה07/04/2008
שלום
לפני כ9 חודשים עברתי הסטרוסקופיה בשל חדש לשארית שליה לאחר לידה,ובמהלך הניתוח בוצע נקב קטן ברחם ולתענת הרופאים זה טופל ביום למחרת שוחררי הביתה. לאחר מספר שבועות התחלתי לסבול מכאבי בטן חזקים שהיו למשך יומיים ואז הכאבים נעלמו. הגעתי לרופא נשים המטפל שלי לאחר בדיקתו ואמר שהכל תקין רחם תקין והכל בסדר.לאחר שוב מספר שבועות שוב הכאבי בטן שלי חזרו ושוב חזרתי לרופא שלי,לאחר בדיקתו מסר שרחם והכל נראה בסדר וכנראה יש דלת באגן וקיבלתי אנטיביוטיקה. ושב הכאבים חזרו,וככה מספר חודשים (ארוך מידי לספר את הכל)
בסופו של דבר הגעתי לפרופסור פרטי והסתבר שהרחם מלא בהדבקויות וחצוצרה במצב דלקתי ואין כבר מה לעשות.לאחר שבוע מהבדיקה שלי אצל פר' נותחתי וכרגע מקווה שזה נגמר.
השאלה שלי האם יש פה רשלנות והאם יש טעם להגיש תביעה ועם כן הגד מי? האם רופא המטפל או בית החולים שביצע את הניתוח (לפי הבנתי מהפר' כל המצב היה בעקבות הפעולה שעברתי).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה שלום
עו``ד בועז אלקלעי07/04/2008בכדי לגבש עילת תביעה טובה, יש להמתין עד להתגבשות הנכות , מאחר ולא תמיד לצד הרשלנות קיים גם נזק.
אני מציע לך להמתין ומקווה כי מצבך יתייצב לאחר הטיפול ולא תיוותר לך כל נכות או הגבלה עקב הרשלנות.
במידה ונזק כלשהו נגרם יש צורך בחוות דעת רפואית אשר תקבע כי הרשלנות שבשאלתך אכן נעשתה וכן יהיה צורך בחוות דעת שתקבע את גובה הנכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)