האם זה רשלנות רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה רשלנות רפואית
    יוליה
    21/09/2014

שלום! אני עקב בעיות בשיניים והמחירים גבוהים עברתי למרפאה במסגרת קופת חולים, רוצה לציין שיש לי ניסיון רב עם טיפולים אצל רופא פרטי, במסגרת הטיפולים בנו לי תוכנית -גשר קדמי לשיניים למעלה, בחרתי בחומר צירקוניום שהינו חומר יקר וכן שילמתי כסום נכבד, בתום העבודה כשרופא הדביק גשר , באור היום ראיתי שהצבע שבחרנו הוא לא כל כך נראה לי ואז ביקשתי ממנו לעשות תיקון צבע(וזה אחרי שהוא שכנע אותי לחכות ולהתרגל ואני חודש ניסיתי אבל אנשים שונים אומרים לי שזה לא זה וגם אני רואה שזה באמת לא זה)הוא אמר שצריך לעשות הכל מחדש (!?)....ולמה?כי הוא הדביק לי גשר אל דבק קבוע, אני רוצה לציין שאצל רופאים פרטיים עשיתי גם גשרים וכל פעם הם הדביקו לי אל דבק זמני כדי לראות שהכל בסדר ואז כעבור שבוע שבועיים אל דבק קבוע, אני נשארתי עם עוגמת נפש ועם עבודה לא שבועת רצון, למה אני צריכה לשלם עוד פעם אל אותה עבודה?אנא עצה בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה רשלנות רפואית

הוספת תגובה

• האם זה רשלנות רפואית - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    30/09/2014

בכדי לבחון אם אינך צריכה לשלם על העבודה יש לדעת אם הייתה רשלנות בעבודה.

השאלה שנשאלת היא האם את מעוניינת להציף את הבעיה כבר עכשיו .אם כן - תגידי לו שהוא צריך להסדיר את הבעיה על חשבונו.

אם יסרב תוכלי להחליט מה לעשות לתקן ולשלם ולתבוע אחר כך (אם אכן טענותייך יתקבלו) או לוותר ולהמשיך בחייך ...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו