האם זה נחשב לרשלנות רופאית ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נחשב לרשלנות רופאית ?
    אריג
    16/11/2014

בוקר טוב
    אני בת 31 , אושפזתי בבית חולים בילנסון לקבלת מנות דם בגלל שהיה נמוך (זאת לא הפעם הראשונה שמקבלת דם ללא סיבה ידועה לרופאים למה זה יורד וזה כמעט כשש שנים לכן הייתי מסתובבת מב"ח לאחר (3) ואז מהחוכמה שלהם הגדירו לזה לבעיה פסיכיאטרית מינכאווזן וכשהבנתי את המונח הזה הפסקתי את הלימודים באונ' ...
    ויש לי בעיה שנית בבקשה.... היה מושתל לי מתחת לצוואר פורט א- קארט מכשיר שהיו לוקחים בדיקות דם או מכנסים דם או ברזל דרכו ... המכשיר הזה כבר יש לו בתוך העור כעשר שנים ....
    לפני חודש הלכתי לבילנסון לקבלת דם ושמה אמרתי להם שכבר שבוע סובלת מחום ורעד ונראה לי שהמכשיר מזוהם ואם אפשר להוציא את המכשיר ...
    וזה משקרה הוציאו אותו בחדר ניתוח של אשפוז יום בהרדמה מקומית אבל באמצע הניתוח קיבלתי פירכוס ולא הצליחו להכניס לי עירוי להכנסת אינפוזיה שלא נראה לי כל כך חשובה .... בקיצור היכנסו לי cvp בין החזה לצוואר אבל לצערי הרב מאז שהתעוררתי ואני צועקת מכאבים למרות נגדי הכאבים שנתנו היה סובלת הרבה בוכה וכאובה ...
    עד שהתנגדתי לצוות הרופאית צעקתי עליהם , ירדתי בכוח מהמטה והלכתי לבקש מרופא צילום חזה עכשיו או תשחרר אותי על אחריותך ... בקושי שהסכים וכשצולמתי אחרי כעשר דקות החדר שלי היה מלא ברופאים מתחומיים שונים עם בגדי חדרי ניתוח..
    ואמרו בקיצור סליחה אנחנו צריכים להכניס לך נגז לריאה כשנסינו להכניס עירוי פגענו בריאה ואושפזתי במקום שהיה מתוכנן יום-יומיים כשלושה חודשים וחצי עם כאבים נוראים בלתי נסבלים.
    האם יש בשתי הבעיות שכתבתי רשלנות רופאית.
    ואם כן מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם זה נחשב לרשלנות רופאית ? - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    16/11/2014

הבעיה מורכבת מידי בכדי שאוכל להשיב לך תשובה בפורום זה, מבלי לבדוק את המסמכים הרפואיים.

יש לבחון האם הרופאים חרגו מהפרקטיקה הרפואית המוקבלת ואם כן, קיימת עילה תביעה ברשלנות רפואית.

יחד עם זאת , יש לשאול שאלה נוספת והיא מה הנזק שנגרם לך כתוצאה מהפעולה הרשלנית, אם וככל שנעשתה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

אריג
    16/11/2014

בהתחלה תודה על התשובה המהירה .....
    הנזק שנקרם הם כשהכניסו את cvp בין הצוואר לחזה פגעו בריאה ואז הכניסו לי נקז גדול בצד הימני לריאה מחוברת לחמצן כל הזמן .אסור לרדת מהמטה , מקלחת במטה צריכים גם כן ...
    חוץ מכאבים שעד עכשיו לא נפסקו ואמרו לי יכול להיות שהכאבים ימשיכו כחודשיים ויותר . עד עכשיו מקום הנקז יש הפרשות.
    ואישפוז ארוך מדי כשלושה שבועות וחצי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו