שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירי
    25/04/2008

שלום רב.
    יש לי בעיה אני עדין לא יודעת האם מדובר ברשלנות כן או לא ולכן אני פונה אלייכם לחוות דעת בנושא.

עברתי קורס חובשים במקום עבודתי וכרקתה טעות נוראית. הוזרק לי בטעות לידוקאין פג תוקף 2cc לתוך הוריד.

לאחר ההזרקה התחילו להופיע אצלי בעיות רפואיות קשות כמו אלרגיות בערך לכל דבר (מתכות, ניקל, מדבקות, מחטים, פוליטילן, פלסטיק ועוד) כל דבר שנוגע בעורי, במגע ישיר גורם לכיווה בדרגות 2-3 ולאחר מכן לזיהום מקומי נרחב. לפני ההזרקה ידוע על רגילו לניקל בלבד וגם רגישות קלה של גירוי ללא אודם. בן יתר התופעות התפתחת אצלי גם הפרעות קצב קשות במו ריפרוף פרוזדורים svt סינוס תכיקרדיה קבוע ולחץ דם מאוד נמוך שמונע את האפשרות לטפל בסינוס תכיקרדיה.
    רציתי לדעת האם יש קשר ואחר הלידוקאין הוא שגורם לבעיות?
    ודבר נוסף, מסתירים את זה שבכלל הוזרק לי. האם יש דרך להוכיח, כדרך המצב הרפואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה למירי

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    28/04/2008

מירי שלום,

לצורך מענה לשאלתך בהיבט הרפואי אני ממליצה לפנות לרופא מומחה לאלרגיה שיוכל להשיב האם התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מהזרקת הלידוקאין.

אם יתברר שיש קשר וניתן להוכיח שאכן הלידוקאין היה פג תוקף ניתן יהיה לשקול להגיש תביעה. מאחר והצבא חסין מפני תביעות לפי פקודת הנזיקין התביעה צריכה להיות לקצין התגמולים לפי חוק הנכים תגמולים ושיקום.

בהצלחה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו