עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה
    סיון
    30/05/2007

לפני כחודש וחצי עברתי עקירת שן ביצעתי אותה במרפאה פרטית .רופאת השיניים לא הצליחה להוציא את כל השן והיא נלחמה בכל הכוח כדי להוציא את החתיכה שנשארה וכתוצאה מזה היא פצעה אותי בחניכיים וכנראה גם בסינוסים.מכיוון שהיא לא סיימה את העקירה היא שלחה אותי לבית חולים שיטפלו בי אך הייתה שעת לילה מאוחרת ולא היה מי שייטפל בי. למחרת פניתי לבית החולים למחלקת רפואת שיניים ושם עברתי עקירה כירורגית שעלתה לי 980 ש"ח.
    עד היום אני סובלת מכאב חד באיזור העקירה וחלק מהפה שלי עדיין רדום מה גם באיזור האף יש מקום שכאשר אני לוחצת עליו כואב וזה מיום העקירה .
    השאלה אם יש מה לעשות בנידון אני נורא מפחדת שנפגע לי העצב או משהו באיזור הסינוסים

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה

הוספת תגובה

• עקירה

עו``ד בועז אלקלעי
    30/05/2007

סיון שלום !

ראשית אני ממליץ כי תפני לקבלת טיפול רפואי נאות אשר יפתור את הבעיה הדנטנלית ממנה את סובלת, ככל שניתן ואף יגלה אם נגרם לך נזק עצבי כלהו.

ככל שתוותר בעיה דנטלית ו/או עצבית אני סבור כי יש מקום להגשת תביעה בגין רשלנות רפואית בגין הטיפול הלקוי אותו קיבלת לדברייך ובמסגרת תביעה זו הינך יכולה לתבוע את כל נזקייך לרבות כל תשלום עבור טיפוליפ רפואיים לעבר ואף לעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו