מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עליי לעשות עכשיו?גילת30/05/2007
נותחתי ניתוח להכנסת שתל בלסת עליונה. הניתוח כשל כי לא היתה מספיק עצם והוחלט על ניתוח מורכב יותר של הרמת סינוס השתלת עצם והכנסת שתל. השתל שהוכנס נשאר במקומו.
לאחר שבוע הגעתי להמשך הטיפול, ולאחר בדיקה וצילום הוחלט שבשל דלקת במקום הניתוח יידחה בעוד 4 ימים.לאחר 4 ימים הגעתי לניתוח, ולאחר שהתבוננתי בצילום(במסך שהיה מולי כל הניתוח), הסתבר לי שהשתל נכנס לתוך חלל הסינוס ונמצא שם כבר מהניתוח הראשון(11 יום!!). כלומר- בצילום האחרון ידעו שהוא שם, ולא אמרו לי.
הניתוח להוצאת השתל מהסינוס ארך 5 שעות(הרדמה מקומית) והיה כרוך בסבל רב.
ניתוח זה נכשל והפנו אותי לבית החולים להוצאת השתל.
שם הוסבר לי שיש להוציא את השתל בהקדם כי הדבר יכול לגרום לזיהום חמור.
אני כעוסה מכמה סיבות:
1.בבדיקה(צילום) לאחר שבוע - ידעו שהשתל נכנס לסינוס- ולא אמרו לי על כך דבר.הסתירו ממני מידע רפואי
2.אני ידעתי שהניתוח השני היה למטרת שתילת עצם. רק לאחר שעה מתחילת הניתוח נאמר לי שהשתל בפנים ומנסים להוציא לי אותו.כלומר- אף אחד לא ביקש את רשותי להוציא אותו. אם הייתי יודעת על כך הייתי פונה לבד לבית החולים כי שם יש ציוד יותר מתאים לזה.
מה עלי לעשות עכשיו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הכנסת שתל
עו``ד בועז אלקלעי30/05/2007גילת שלום !
על פני הדברים נראה כי התנהלות הרופאים אשר טיפלו בך לא עולה בקנה אחד עם חובותיהם עפ"י החקו ודעי לך כי אי קבלת רשות לביצוע ניתוח כרורגי, מהווה עוולה אזרחית המכונה "תקיפה".
בטרם אשיב לשאלתך אודה על תשובותיך מתי בוצע הניתוח ומאילו בעיות רפואיות הינך סובלת היום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
גילת01/06/2007הניתוח הראשון (בו הוכנס השתל)בוצע ב19.5. הניתוח להוצאת השתל בוצע 10 ימים לאחר מכן, ב- 29.5.
למעשה מה-19.5 ועד היום (השתל עדיין נמצא בחלל הסינוס) אני סובלת מכאבים, לוקחת אנטביוטיקה, ואוכלת רק דברים נוזליים...
ביום א' הקרוב(3.6) יהיה לי ניתוח בביה"ח, ובו יוציאו את השתל. חיכו עד עכשיו כי היתה בצקת ונפיחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הכנסת שתל
עו``ד בועז אלקלעי03/06/2007גילת שלום !
קודם כל ולפני הכל אנ מאחל לך הצלחה רבה בניתוח.
כפי שכתבתי לך בתשובתי הקודמת על פני הדברים נראה כי קיימת רשלנות, אך יחד עם זאת האירוע עדיין "טרי" ועל כן עליך לקבלת את הטיפול הרפואי המתאים עד החלמה או עד שיתייצב מצבך הרפואי ולאחריו ניתן יהיה לבדוק אם נגרם לך נזק עקב הרשלנות ובאם ניתן לתבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילת יש לי כרגע בעיה דומה.
אביב08/08/2008אודה לך באם תכתבי לי במייל את הטל שלך או את המייל. מעוניינת מאוד לשוחח איתך. תודה אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח כושל של הרמת סינוס
אביב08/08/2008איך אוכל לדעת אם הזיהום שניגרם לי מניתוח הרמת סינוס והשתלת עצם הוא כתוצאה מרשלנות רפואית? אני כרגע מאושפזת עם עירוי לווריד של אנטיביוטיקה ועומדת לעבור ניתוח להוצאת השתל והזיהום ע"י הרדמה מלאה. מצפה לתגובתכם. בתודה מראש אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאביב
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד09/08/2008אביב שלום,
לא כל זיהום לאחר ניתוח מלמד על רשלנות רפואית. על מנת לקבוע האם מדובר ברשלנות רפואית יש לבדוק כתוצאה ממה אירע הזיהום, האם הוא אובחן והאם הוא טופל במועד. בנוסף יש לבדוק האם קיבלת הסבר לגבי אפשרות של זיהום לפני הטיפול.
כפי שהמלצתי לגילת, גם לך אמליץ לבקש העתק של תיקך הרפואי מהמרפאה לרבות כל צילומי השיניים ולפנות לייעוץ עורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לבדוק האם יש עילה.
בברכה,
ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגילת
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד09/08/2008גילת שלום,
יתכן והשתלשלות העניינים שאת מתארת מצביעה על רשלנות רפואית. בקשי העתק מתיקך הרפואי לרבות כל צילומי השינים שעשו לך במרפאה ופני לייעוץ עורך דין העוסק ברשלנות רפואית שייעץ לך לגבי סיכויי התביעה.
בנוסף, ישנה אפשרות לפנות להסתדרות רופאי השינים שיבצעו אף הם בירור של הנושא, אך גם לצורך זה עדיף לטעמי שיהיה עורך דין בתמונה.
בהצלחה,
עורכת דין ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)