ניתוח הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הזעת יתר
    דני
    29/11/2015

שלום רב אני בן 34 לפני כ8 שנים ביצעתי ניתוח פשוט להזעת יתר בידים ניתוח בהרדמה מלאה דרך כניסות בבית החזה משמאל לימין
    אחרי שהתעוררתי הניתוח לא ממש הצליח אבל להפתעתי המצערת שמתי לב לבקיץ בזיעה חצי הפנים שלי יבשות וחצי השני נוזל זיעה והחצי אדום מול החצי השני שהוא יבש ובהיר כצבע עורי
    לפי ידעתי וקצת שקראתי האנטרנט נראה לפי התיאור שלי שנצרב נקודות אחרות בבבית החזה שאחריות על אזורים אחרים בגוף ולא בידים כדוגמא לאיזור הפנים

רציתי לציין שלא נולדתי ככה היתי ילד רגיל שמזיע במצח כמו כולם ימין ושמאל ובפנים ובצוואר כמו כול אדם רגיל
    אמר לי המנתח בזמנו שההזעת יתר יכולה לחזור וגם להופיע במקומות אחרים לא היה לי עם זה שום בעיה וקיבלתי את סיכון הניתוח אבל מה שקורה שבשנים האחורות ושיכול להיות לפי הרפואה שאיזור הפנים רק צד אחד נצרב זה גם יכול להיות רשלנות מצד המנתח שפניתי אליו לבית חולים לניתוח פשוט של הזעת יתר בכפות הידים.
    השאלה שלי היא האם ניתן לעשות משהו נגד זה ואיך אני יכול לפתור את מה שקרה אבקש תשובה בהקדם רצינית ומקצועית לאן לפנות תודה (לפי מיטב ידיעתי לא נשמע מקרה כזה בארץ לא שידוע לי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הזעת יתר

הוספת תגובה

• ניתוח הזעת יתר - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    30/11/2015

את הרשלנות, אם וככל שקרתה במהלך הניתוח, צריך לבחון מומחה רפואי מתאים אשר יבחן, בין היתר, את הקשר הסיבתי בין הרשלנות והנזק שלך.

היה והוא יקבע שאכן התרחשה רשלנות שכזו אז תקום לך עילת תביעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

דני
    30/11/2015

תודה רבה על ההסבר רק יש לי שאלה לאיזה רופא אני פונה שיכול לבחון את המצב לעומק תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הזעת יתר - תגובה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    30/11/2015

מומחה לרפואת עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו