רשלנות של רופא קופת חולים כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות של רופא קופת חולים כללית
    רונן
    11/12/2015

שלום למומחים, רופא המשפחה שלנו בדק את אבי לאחר תלונות על כאבים ושלח אותו הביתה עם משככי כאבים והמלצה למנוחה, אבי לאחר יום פונה לבית החולים עם קשיי נשימה וכנראה עבר התקף לב, היום הוא בסדר על כדורים וצנטור האם יש מקום לתביעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רשלנות של רופא קופת חולים כללית - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    13/12/2015

בבואי לבדוק תביעת רשלנות רפואית, אני בוחן כבר בשלב הראשוני מה הנזק הרפואי שנגרם כתוצאה מהרשלנות הנטענת, כדי להבין מה תהא תוחלת הרווח ללקוח.

בתביעת רשלנות רפואית יש להוכיח את הרשלנות הרפואית ואת הקשר בין הרשלנות לבין הנזק שנגרם.

אחת השאלות שתשאל בעניין אביך היא - אם היה רופא המשפחה מאבחן את הבעיה בזמן האמת, זה היה מונע את התקף הלב ?

כמובן שדברים אלה צריך לעבור בדיקה של רופא מומחה ובחינת התיעוד הרפואי בצורה יסודית כמו גם אבחון של הנזק שנגרם לאביך, בטרם תינתן תשובה מוחלטת בעניין.

אני שמח שאביך מרגיש טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת ביופסיה ממקום לא נכון

טלי
    29/06/2016

שלום , אמא שלי עברה לקיחת ביופסיה מהאף (בעור) על ידי רופאה של קופת חולים לאחר שרופא עור שלח אותה אליה . אחרי שבועיים כשהורידו לה את התפרים , היא חזרה לרופא העור לביקורת שאמר לה שלקחו לה את הביופסיה מהמקום הלא נכון , וצריך לקחת שוב. האם זאת רשלנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת ביופסיה ממקום לא נכון - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    30/06/2016

אני מעריך שכן, אבל שוב כמו שהשבתי כאן, יש לבדוק מה הנזק שנגרם לאמא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו