רשלנות רפואית במכון להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית במכון להסרת שיער
    דיגו
    16/05/2008

לפני חודשיים הגעתי לאחד המכונים המוכרים בארץ (שם הסרתי משקפיים לפני 3 שנים).
    נכנסתי לשיחת ייעוץ לגבי הסרת שיער בלייזר מהפנים.
    לפניה מילאתי שאלון בו הצהרתי שאני נוטלת תרופה בשם פרפנאן.
    הקוסמטיקאית בחנה את פניי תחת זכוכית מגדלת ואמרה שאני מתאימה ושיש שערות.
    היא המליצה לי על הטיפול ולקחה אותי לחדר המנהלת של הסניף.
    הוסבר לי שאצטרך 10 טיפולים ושאסור להשתזף.
    המנהלת גם שאלה אם ארצה לעשות פאות. עניתי למה לא.
    בזמן הטיפול אותה קוסמטיקאית שהמליצה על הטיפול אמרה לי "אני לא רגילה לפנים כמו שלך, יש לך רק 3 שערות". אז הבנתי שעבדו עליי.
    בהמשך התברר שבגלל שאני בלונדינית, טיפולי לייזר לא מתאימים לי בכלל.
    הייתי בכל המכונים האחרים וכולם אומרים פה אחד- אני בלונדינית ולא מתאימה.
    התרופה שאני נוטלת גורמת לעור להיות רגיש לאור, וכתגובה ללייזר יכולים להיווצר כתמים וכויות.
    מכונים מסויימים אף לא עושים לייזר בפנים כי הם גורמים לצמיחה מוגברת (מסתבר שפנים זה אזור הורמונלי והלייזר מעורר זקיקים רדומים בחלק מהמקרים).
    בהלם מוחלט ממה שגיליתי התקשרתי למכון. אמרתי מי אני ושאלתי האם הלייזר גורם לצמיחה מוגברת. ענו לי שכן, בטיפולים הראשונים. שאלתי מדוע לא אמרתם לי את זה קודם? ענו שזה כתוב בחוזה. ביקשתי שיקריאו לי את זה וענו לי שזה לא כתוב בחוזה.
    ביקשתי לדבר עם מנכ"ל המכון שקיללה אותי בטלפון, קראה לי חולת נפש ושקרנית, חצי שעה צרחה עליי וניתקה לי את הטלפון בפנים.
    התכתבתי עם המכון במייל ויש לי ראיות מוצקות למחדלים שלהם.
    מאז המקרה אני נכנסתי לדכאון עמוק, לאשפוז בבית חולים, עזבתי את לימודי התואר שלי, חושבת בלי סוף על העוול שהם עשו לי, ועל איך הם העזו לשקר אותי בשביל 1300 ש"ח.
    אני רוצה לתבוע אותם ומאמינה שיש לי את כל הסיכויים לנצח כי בפרוש מדובר בתרמית.
    אודה לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבהרה

דיגו
    16/05/2008

שיחת הייעוץ התקיימה ב17/03/08
    ולאחר שעה בלבד נכנסתי לטיפול!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדיגו

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    17/05/2008

דיגו שלום,

על מנת להשיב לשאלתך האם היתה רשלנות בטיפול בך או לא יש לעיין בתיקך הרפואי, לבחון את הנזק שנגרם לך ולהבין האם יש קשר בין השניים. לביסוס תביעה ברשלנות רפואית יש להגיש חוות דעת לתמיכה באמור בהן. במקרה שלך יתכן ויש צורך, בנוסף לחוות דעת בתחום הכירורגיה הפלסטית, גם בחוות דעת בתחום הפסיכיאטריה.

הייתי מציעה לך לפנות לעורך דין העוסק בתחום הרשלנות הרפואית.

בברכה,

ד"ר שלהב קמחי, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו