תינוקת בת 10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 10 חודשים
    נדין
    28/02/2017

הבת שלי תינוקת בת 10 חודשים נחבלה באצבע מדלת עץ, פניתי מיד למיון, האורתופיד שקבל אותנו אמר שהיא לא צריכה שום דבר רק חבישה ושחרור הביתה בטענה שזה שטחי, אפילו אנטיביוטיקה לא נתן לה, לאחר 4 ימים הפצע הזדהם והיה לה חום גבוה מ 39 על אף שאני עושה את ההנחיות שלו (מחלפים חבישה בקופת החולים ובמעקב רופא) ועשכיו היא מטופלת באנטיביוטיקה השאלה שלי האם יש מקום לרשלנות רפואית במצב הזה במיוחד שהיא כל כך תינוקת רכה? האם אפשר לתבוע את המיון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 10 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת

עו``ד בועז אלקלעי
    28/02/2017

להגיש תביעה תמיד אפשר... השאלה היא מה הרווח שצומח כתוצאה מהגשת התביעה.

אני מאחל לך שביתך תרגיש טוב והעניין הזמני יחלוף במהרה.
    אם כך הם פני הדברים ברור כי פיצוי גדול לא יצמח מתביעה שכזו.
    יש בנזיקין עוולה המכונה "פגיעה באוטונומיה" בגינה ניתן לתבועבמקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת 10 חודשים

נדין
    28/02/2017

לא הבנתי מזה פגיעה באוטונומיה? אפשר קצת הסבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה באוטונומיה

עו``ד בועז אלקלעי
    20/03/2017

פגיעה באוטונומיה יכולה להקים עילת תביעה במקרים בהם מוכח כי לא נמסרה למטופל המידע הרפואי הרלוונטי או לא התקבלה הסכמתו להליך רפואי והתביעה יכולה להתקבל גם אם לא הוכח קשר סיבתי עובדתי בין הרשלנות לבין הנזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו