מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 10 חודשיםנדין28/02/2017
הבת שלי תינוקת בת 10 חודשים נחבלה באצבע מדלת עץ, פניתי מיד למיון, האורתופיד שקבל אותנו אמר שהיא לא צריכה שום דבר רק חבישה ושחרור הביתה בטענה שזה שטחי, אפילו אנטיביוטיקה לא נתן לה, לאחר 4 ימים הפצע הזדהם והיה לה חום גבוה מ 39 על אף שאני עושה את ההנחיות שלו (מחלפים חבישה בקופת החולים ובמעקב רופא) ועשכיו היא מטופלת באנטיביוטיקה השאלה שלי האם יש מקום לרשלנות רפואית במצב הזה במיוחד שהיא כל כך תינוקת רכה? האם אפשר לתבוע את המיון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת
עו``ד בועז אלקלעי28/02/2017להגיש תביעה תמיד אפשר... השאלה היא מה הרווח שצומח כתוצאה מהגשת התביעה.
אני מאחל לך שביתך תרגיש טוב והעניין הזמני יחלוף במהרה.
אם כך הם פני הדברים ברור כי פיצוי גדול לא יצמח מתביעה שכזו.
יש בנזיקין עוולה המכונה "פגיעה באוטונומיה" בגינה ניתן לתבועבמקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 10 חודשים
נדין28/02/2017לא הבנתי מזה פגיעה באוטונומיה? אפשר קצת הסבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה באוטונומיה
עו``ד בועז אלקלעי20/03/2017פגיעה באוטונומיה יכולה להקים עילת תביעה במקרים בהם מוכח כי לא נמסרה למטופל המידע הרפואי הרלוונטי או לא התקבלה הסכמתו להליך רפואי והתביעה יכולה להתקבל גם אם לא הוכח קשר סיבתי עובדתי בין הרשלנות לבין הנזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)